Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
Έχω πάνω από μια ώρα που το παλεύω να το βάλω, με τα πολλά το έβαλα και έχω χαθεί μέσα στις ρυθμίσεις του garmin, ή είμαι τελείως μπούφος πετρωτός ή το μενού της garmin είναι λαβύρινθος.
Σε μπελάδες μας έβαλες Σώτο :biggrin:

Reaction score
16.942
Ε καλά το περίμενα, για να αλλάξουμε κάτι στα garmin πρέπει να κάνουμε μεταπτυχιακό! :roflmao: :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
Έλεος ρε φίλε, στο συγχρονισμό δεν εμφανίζονταν στο 530, πρέπει να έκανα και 20 συγχρονισμούς, αφού το βρήκα στη συσκευή χάθηκα με τα πεδία και Άντε γ@μεις...
Νιώθω σαν να χρειάζεται να περάσω ειδικό σχολείο και μεταπτυχιακό!!

Reaction score
16.942
Τελικά το πέρασες σε κάποια οθόνη του Edge ή το παράτησες; δεν κατάλαβα! :geek: :roflmao:

Εγώ το είχα στο edge από το 2020, αλλά με κάποιες αλλαγές το είχα αφήσει, σήμερα το θυμήθηκα που είπες για τα αυτοκίνητα που σε προσπέρασαν και το έβαλα ξανά σε μια οθόνη! Αν και πρέπει να αλλάξω μάλλον και να το βάλω σε κάποιο μεγαλύτερο πεδίο (σε οθόνη με λίγα data) γιατί εκεί που το έβαλα είναι μικροσκοπικοί οι χαρακτήρες και δεν νομίζω να βλέπω τίποτα στον δρόμο! Βέβαια το καλό είναι ότι τα δεδομένα μπορείς να τα δεις αργότερα και στο Connect, στο site του app, και είδα επίσης ότι μπορεί πλέον να συνδεθεί και με Strava.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
Και εδώ η σελίδα που έσιαξα με γνώμονα το vehicle count και το combo gear που με είπε ο κρόκ.
Άμα ασχοληθείς με το μενού το παίρνεις τον αέρα, είχα να ασχοληθώ από τότε που το αγόρασα, το σετάρισα και δεν ξανά ασχολήθηκα. Με φάνηκε πάλι βουνό αλλά τα κατάφερα!!
IMG_20231226_180626.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
με παρέσυραν κάτι αλήτες ποδηλάτες στα βουνά της Πεντέλης.
Η φώτο είναι από τις προάλλες, μου τις είχαν στείλει, αλλά τώρα τις είδα.
Σε εκείνη τη φάση με έχει πιάσει υποθερμία και είμαι σαν στραβογ@μημένος και μέσα στη γκρίνια, μετά τη πολύωρη ανάβαση κάτσαμε για λίγο στη κορφή και τουρτούριζα από το κρύο.
Και σήμερα εδώ σαπάν στη Λάρσα που βγήκα με τη κούρσα, πέτυχα τις ίδιες ακριβώς συνθήκες με το ίδιο κρύο, το πήγα όμως μαντίλι (γρήγορα) και πάγωσαν μόνο τα πατούχια (ποδάρια)

Reaction score
16.942
Ρίξε μια ματιά στο strava στο avsite... τέτοια σύμπτωση, 2236 υψομετρικά εσύ κι εγώ (εμένα είναι βέβαια virtual τα περισσότερα, στο trainer, αλλά όπως κι αν έχει, και να το θέλαμε...)... για την εβδομάδα ως σήμερα! :geek: :laugh:8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
Πχιάσε κόκκινο Σώτο!!
Screenshot_2023-12-30-19-38-33-304_com.strava-edit.jpg

698 km όλο το γκρουπ για μια βδομάδα, ξεφτίλα ρε φίλε!!
Ρε κάντε λίγο πετάλι, όχι μόνο κουραμπιέ :laugh:

Reaction score
16.942
Κάνω μέσα, βαριέμαι έξω τελευταία, με εκνευρίζει... η συννεφιά! Αλλά μέσα είναι πιο λίγα τα χιλιόμετρα, δεν κάθομαι και σε διαδρομές 3 ώρες στο trainer! :geek: :drinks: :gamer:

Οι άλλοι, είναι που το έχουν ρίξει όμως σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα! Με το ζόρι κάτι ψιλά χμ... :laugh:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Εγώ το έχω ρίξει στα μελομακάρονα, στους κουραμπιέδες, στις δίπλες από ένα ζαχαροπλαστείο της Καλαμάτας και στη σπανακόπιτα - όλα, εκτός από τις δίπλες, φτιαγμένα από τα χέρια της μητέρας μου. 8-)

Διακοπές, κύριοι, διακοπές. Ποδήλατο, μετά το τέλος των διακοπών. Μέχρι τότε, γυμνάζω την άνω και την κάτω γνάθο.:biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.899
Κάνω μέσα, βαριέμαι έξω τελευταία, με εκνευρίζει... η συννεφιά! Αλλά μέσα είναι πιο λίγα τα χιλιόμετρα, δεν κάθομαι και σε διαδρομές 3 ώρες στο trainer! :geek: :drinks: :gamer:

Ναι, δεν είναι το ίδιο, μέσα βαριέσαι, συνήθως κάνω 42km και προς το τέλος μετράω αντίστροφα να κατέβω από το ποδήλατο. Αν και πχιο υποφερτό τώρα που έπεσαν οι θερμοκρασίες, παραμένει απίστευτα βάρβαρο και βαρετό.
Τις προάλλες πάω μαντίλι στο zwift και έχω καμιά ώρα που είμαι μέσα, με κόλλησε ένας Γερμανός που είχε γράψει 260km, μόλις το αντιλήφθηκα σταμάτησα και διέκοψα τη προπόνηση, σχεδόν ξενέρωσα...
Πως το κάνουν αυτό το πράμα?
πολύ περίεργο μου φαίνεται τόσες ώρες πάνω σε trainer

Reaction score
16.942
Τώρα που το ξαναείδα βέβαια, πάνω από τα μισά ως τώρα είναι στη μια διαδρομή που έκανα την Πέμπτη έξω, με 111χμ... Τώρα μέσα, 1,5 ώρα το πολύ νομίζω, δεν θυμάμαι να έχω κάνει 2 ώρες πχ με το Tacx (ίσως κάπου κοντά). Βέβαια στο Rouvy έχει κάτι ωραίες ανηφορικές διαδρομές κοντά στις 3 ώρες, αλλά το... σκέφτομαι! :geek: :gamer:
Εγώ το έχω ρίξει στα μελομακάρονα, στους κουραμπιέδες, στις δίπλες από ένα ζαχαροπλαστείο της Καλαμάτας και στη σπανακόπιτα - όλα, εκτός από τις δίπλες, φτιαγμένα από τα χέρια της μητέρας μου. 8-)

Διακοπές, κύριοι, διακοπές. Ποδήλατο, μετά το τέλος των διακοπών. Μέχρι τότε, γυμνάζω την άνω και την κάτω γνάθο.:biggrin:
Κι εγώ το έχω ρίξει σε μελομακάρονα κλπ... αλλά και ποδήλατο! (γι αυτό δεν φεύγει και το "σωσίβιο θαλάσσης" από τη μέση...) :geek::headbang:

Reaction score
23.980
Εγώ συνεχίζω να το ρίχνω στο τρέξιμο αλλά με τον καινούριο χρόνο θα βάζω δύο προπονησουλες την εβδομάδα γυρνώντας από το μαγαζί

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris