bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.895
Άσε με ρε κούκλε, έτσι το έχω συνηθίσει, θέλω γράφημα και αριθμούς για επιβεβαίωση. Έκανα αυτό που έγραψα παραπάν αλλά θυσιασα ένα πεδίο, τώρα φαίνεται μια χαρά.
Ναι, δυστυχώς το εικονίδιο παραμένει εκεί, δεξιά! Δεν ξέρω τι σκέφτονται κάποιες φορές εκεί στην Garmin (κι όχι μόνο βέβαια), δεν χρειάζεται καθόλου το συγκεκριμένο (άντε να είχε κάτι πολύ μικρότερο, μια τελεία κάπου ας πούμε). Άλλαξε θέση στις γραμμές δεδομένων, όπως λες ή αυτό που λέει ο Παναγιώτης...Σώτο το έκανα αλλά το σύμβολο του Radar παραμένει πάνω δεξιά, αναγκαστικά θα κατεβάσω κάτω τις ταχύτητες και θα ανεβάσω τις ενδείξεις speed & avg speed.
Όλο αυτό επειδή έχω συνηθίσει να βλέπω τα νούμερα στις ταχύτητες View attachment 316534
Για ποιο λόγο θυσίασες ένα πεδίο; Απλά το κατεβάζεις μια γραμμή κάτω, και ανεβάζεις πάνω Speed και Avg. Speed. Εκτός αν κάπου κάτι κάνω λάθος, επειδή είναι γράφημα...Άσε με ρε κούκλε, έτσι το έχω συνηθίσει, θέλω γράφημα και αριθμούς για επιβεβαίωση. Έκανα αυτό που έγραψα παραπάν αλλά θυσιασα ένα πεδίο, τώρα φαίνεται μια χαρά.