Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Άσε με ρε κούκλε, έτσι το έχω συνηθίσει, θέλω γράφημα και αριθμούς για επιβεβαίωση. Έκανα αυτό που έγραψα παραπάν αλλά θυσιασα ένα πεδίο, τώρα φαίνεται μια χαρά.

Reaction score
16.942
Σώτο το έκανα αλλά το σύμβολο του Radar παραμένει πάνω δεξιά, αναγκαστικά θα κατεβάσω κάτω τις ταχύτητες και θα ανεβάσω τις ενδείξεις speed & avg speed.
Όλο αυτό επειδή έχω συνηθίσει να βλέπω τα νούμερα στις ταχύτητες View attachment 316534
Ναι, δυστυχώς το εικονίδιο παραμένει εκεί, δεξιά! Δεν ξέρω τι σκέφτονται κάποιες φορές εκεί στην Garmin (κι όχι μόνο βέβαια), δεν χρειάζεται καθόλου το συγκεκριμένο (άντε να είχε κάτι πολύ μικρότερο, μια τελεία κάπου ας πούμε). Άλλαξε θέση στις γραμμές δεδομένων, όπως λες ή αυτό που λέει ο Παναγιώτης...
Άσε με ρε κούκλε, έτσι το έχω συνηθίσει, θέλω γράφημα και αριθμούς για επιβεβαίωση. Έκανα αυτό που έγραψα παραπάν αλλά θυσιασα ένα πεδίο, τώρα φαίνεται μια χαρά.
Για ποιο λόγο θυσίασες ένα πεδίο; Απλά το κατεβάζεις μια γραμμή κάτω, και ανεβάζεις πάνω Speed και Avg. Speed. Εκτός αν κάπου κάτι κάνω λάθος, επειδή είναι γράφημα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Επειδή είναι γράφημα πχιάνει 2 πεδία, επίσης έβαλα και το speed να πιάνει εκεί πάν μαναχότ άλλα δγιό πεδία ώστε να μη κρύβει τίποτα το γ@μημένο σύμβολο του ραντάρ και αναγκαστικά θυσίασα ένα μικρό κουτάκι με πληροφορία.
Εντωμεταξύ δεν υπάρχει το μενού της garmin, είναι από μόνο του μια σπαζοκεφαλιά, είχα πολύ καιρό να το πειράξω και να διεισδύσω και με έσπασε τα νεύρα. Παραιτούμαι, πάω για μπίρες... >:(

Reaction score
16.942
Ε δεν θα έκρυβε κάτι σημαντικό αν έβαζες και τα δύο πάνω, το τέλος της λέξης μόνο, όχι τα δεδομένα από κάτω (avg. speed). Εγώ σε κάποιες από τις οθόνες έχω και τα 10 διαθέσιμα, χωρίς κάποιο πρόβλημα, πέρα από ότι γενικά είναι ενοχλητικό το σήμα αυτό να είναι μόνιμα εκει. Και το θέμα είναι ότι παραμένει εκεί ακόμα και αν δεν έχεις το ραντάρ ανοιχτό, από τη στιγμή που το κάνεις pairing! Και αναβοσβήνει κιόλας σε αυτή την περίπτωση. :gamer: :headbang:

ΥΓ. Από ό,τι διάβασα μόλις τώρα, μόνο με πλήρες power off και άνοιγμα ξανά του edge, φεύγει το εικονίδιο που φλασάρει σε αυτή τη περίπτωση! Άι ρε Garmin με τις μλκς σου... >:( :geek:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Σήμερα είχα δύο άκυρες προειδοποίησεις από το Radar, μια στη μέση του πουθενά, ούτε μύγα δεν πετούσε και ακόμα μια από ένα αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, απομακρύνθηκε και ξάφνου ξεκίνησε να με λέει ότι έρχετε αμάξι.
Σώτο έχει συμβεί στο garmin κάτι τέτοιο?

Reaction score
16.942
Ναι, υπάρχουν τέτοια, είναι αυτό που λένε false positives, να εμφανίζονται προειδοποιήσεις για οχήματα που δεν υπάρχουν ή και το δεύτερο, αλλά αυτό το έχω δει σπάνια στο RTL510. Και στις δύο περιπτώσεις είναι μάλλον κάτι που σχετίζεται με τις ανακλάσεις του σήματος που εκπέμπει το ραντάρ, σε κάποιες περιπτώσεις γυρνάνε πίσω με τέτοιο τρόπο ώστε το μπερδεύει και το κάνει να πιστεύει ότι είναι όχημα που έρχεται από πίσω, και έτσι εμφανίζονται αυτές οι ψευδείς αναφορές. Το καλό είναι, τουλάχιστον στα ραντάρ της Garmin, δεν ξέρω πόσο για το δικό σου, ότι δεν θυμάμαι σχεδόν ποτέ να έχει χάσει όχημα, δηλαδή να μην το πιάσει, που είναι και το σημαντικότερο. Το να πετάει false positive δεν τρέχει και τίποτα, αρκεί να μην είναι συνέχεια βέβαια (ξέρω για παράδειγμα συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής μου, γύρω στα 500 μέτρα μετά από το σπίτι, που μου βγάζει σχεδόν πάντα false positive, φαντάζομαι είναι κάτι μόνιμο εκεί, ίσως γκαραζόπορτα, κάτι αλουμινένιο; και ανακλά πάντα το σήμα πίσω, σα να είναι όχημα).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Εντάξει τότε, ρώτησα επειδή είμαι νουμπάς στη συγκεκριμένη τεχνολογία , φαντάστηκα πως κάτι τέτοιο συμβαίνει.
Αμάξι που έρχετε δεν το έχει χάσει μέχρι στιγμής, όσα και να έρχονται τα εμφανίζει.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει στο gps με το speed sensor, είναι πολύ συγκεκριμένα σημεία όπου η ταχύτητα κάνει βύθιση για αρκετή ώρα, ενώ εγώ δεν επιβραδύνω.
Ένα από αυτά τα σημεία είναι στη περιφερειακή στο Πειραιά, μπροστά από το υπουργείο ναυτιλίας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Καλά Χριστούγεννα, υγεία μαναχά εύχομαι σε όλους, μένετε μακριά από τη τοξικότητα και τους τοξικούς ανθρώπους...
Παλιά δεν το ευχόμουν, έχει παραγίνει όμως το κακό!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.757
Όπως ευχήθηκα και στα παιδιά που ποδηλατούμε παρέα, συχνά πυκνά: "Καλά Χριστούγεννα, υγεία, γερά πνευμόνια και γερά πόδια!"

Χρηστάρα, χρόνια πολλά,να ζήσεις και να χαίρεσαι τη γιορτή σου!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Με γιόρτασα, σεμνά και ταπεινά!!
Screenshot_2023-12-25-15-36-30-947_com.strava-edit.jpg

Μία ηλιόλουστη μέρα με ελάχιστη κίνηση, έως καθόλου, καλύτερα δεν γίνονταν!!

Ήταν τόσο όμορφα που το πήγα σχεδόν σβηστός, θάλασσα, βουνό και φουλ πράσινο τριγύρω.
Screenshot_2023-12-25-15-39-58-559_com.strava-edit.jpg

Screenshot_2023-12-25-15-39-48-991_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.895
Αυτό το πράμα είναι μεγάλη προπονητική πρόκληση πανάγο, ότι και να σε λέω άμα δεν έχς εικόνα δεν μπορείς να καταλάβεις, σε σύγκριση με άλλες φορές το πήγα σβηστός.
Κάτι περίεργο με συμβαίνει, δεν έχω διάθεση για πάτημα. Ίσως περνάω τίποτα ασυμπτωματικά, δεν ξέρω...
Πάντως σήμερα το απόλαυσα, να με προσπέρασαν και 30 αμάξια σε όλη τη διαδρομή, μπορεί να λέω και πολλά, άλλες φορές είμαι με το κεφάλι κάτω χωρίς να βλέπω τίποτα τριγύρω, με πχιο χαλαρό ρυθμό, όπως το σημερινό, είναι μια απολαυστική διαδρομή.

Reaction score
16.942
Α, κάτι που σχετίζεται με το πόσα αμάξια σε προσπέρασαν! Υπάρχει βοηθητική εφαρμογή για το Garmin Edge, που λαμβάνει τις πληροφορίες από το ραντάρ, και σου δείχνει αριθμό οχημάτων, αλλά και ταχύτητες με τις οποίες σου κάνουν προσπέραση (απόλυτη, αλλά και σχετική ανάλογα με την δικιά σου ταχύτητα).

Δες το βίντεο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris