Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.465
Σήμερα πάντως Σώτο έπαθαν πλάκα οι άλλοι με τα gravel με το ποσό γρήγορα κινούνταν το θκόμ με τα Race King, εξαιρετικό ελαστικό για όλες τις συνθήκες. Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα, η continental από παρτίδα σε παρτίδα βγάζει ελαστικά με στραβό σκελετό, τα βάζεις καινούρια πάνω στους τροχούς και κάνουν οχτάρια. Σε ελαστικά αυτού του επιπέδου θα έπρεπε να είναι πχιο προσεκτικοί, βρίθει το νετ από παράπονα χρηστών για αυτό το λόγο, οι περισσότεροι τη έχουν εγκαταλείψει και έχουν στραφεί σε άλλες εταιρίες.

Reaction score
16.595
Εγώ με τα Continental έχω πλέον σχέση αγάπη-μίσους! Αγάπη επειδή είναι καλά ελαστικά, μίσος γιατί για να μπουν στον τρόχο με έβγαζαν έξω από τα ρούχα μου! Καμία σχέση με τα Pirelli, ακόμα και με τα Tufo πλέον στο ΜΤΒ, αφού χωρίς σαμπρέλα μπαίνουν σχετικά άνετα (δηλαδή τι σχετικά, μια μικρή βοήθεια θέλουν με τα λεβιεδάκια! ). Να φανταστείς τώρα, ότι το προηγούμενο Σάββατο είχα πάει με το road μια βόλτα 106χμ με ένα κύκλο στην Κίσαμο. Στην επιστροφή είχα την φαεινή ιδέα να πάω από Εθνική (σχεδόν άδεια πλέον το χειμώνα), και στον κόμβο αμέσως μετά το Κολυμπάρι, από ολο το πλάτος του δρόμου... βρήκα τη μοναδική πέτρα (μεγαλούτσικη) που είχε εκεί! Την πάτησα, και μου έσκισε το πίσω λάστιχο (το είδα μετά ότι είχε σκιστεί) και φυσικά την πάτησε και η σαμπρέλα! Πάω στην άκρη να την αλλάξω, και το γμν, και οι δύο που είχα ρεζέρβα ήταν τρύπιες! Έτσι άλλαξα 3-4 φορές το λάστιχο, βάζοντας βγάζοντας το Pirelli, με καθυστέρηση κοντά 40 λεπτά (αφού τελικά έβαλα patch σε μια σαμπρέλα για να τελειώνει η υπόθεση). Αν το έκανα με τα Continental... ακόμα εκεί θα ήμουν! :lolsign::party::roflmao:

Last edited:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Διαβάζοντας το θεμα με το μπράτσο, θυμήθηκα ότι την ημέρα που την πάτησα όπως ερχόμουν από Ναύπλιο για Παράλιο Άστρος, άρχισε να ακούγεται ένα σούρσιμο μικρό στο μπροστινό derailer σε κάποιες ταχυτητες στα άκρα των γραναζιών.

Θυμαμε όπως πέρναγα από ενα μεγάλο ποδηλατικό μαγαζί του Ναυπλίου, μπήκα και ζητησα ρύθμιση γιατί κάτι πρέπει να ειχε λασκάρει. Το έβαλε στο πάγκο, από όσο κατάλαβα χαμπάρι δεν πήρε που έβγαινε το μπράτσο σιγά σιγά και απλά βίδωσε το μπροστινό derailer ποιο έξω..

Εντάξει.. άντε εγώ ήμουν με στολές, ιδρωμένος και δεν είχα μυαλό. Έκανε ο πρώτος την γκάφα και ο δεύτερος 150 χιλιόμετρα μακρυά το συνέχισε.. δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη. Δυστηχως πρέπει να κανείς τα πάντα μόνος, η αλλιώς να τσεκάρεις τα πάντα ΚΑΙ εσύ.

gid

Reaction score
9.514
Μη είσαι αυστηρός, ένας που απλά κάνει βόλτες δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζει αυτά, γιαυτό πρέπει να ψωνίζουμε από αξιόπιστα καταστήματα που ενημερώνουν το πελάτη
Απολύτως προφανές είναι πως δεν πρέπει να υπάρχει ο παραμικρός τζόγος. Τον είχα καταλάβει από καιρό τώρα, δεν το κυνήγησα γιατί σκεφτηκα πως είναι φτηνό ποδήλατο και είδα και πως δεν αυξανόταν από βόλτα σε βόλτα. Σκόπευα να το αναφέρω όταν το πήγαινα για έλεγχο. Σήμερα ξεκίνησε από πολύ λίγο και αυξήθηκε τάχιστα. Χωρίς να κάνω εγώ τίποτε ασυνήθιστο. Ήταν η ώρα του να παραδώσει το πνεύμα.

Reaction score
4.587
Κακά τα ψέματα, όπως πάντα λέω και σε όσους με ρωτούν, δεν μπορείς να πάρεις ποδήλατο ενηλίκων κάτω από 500€. Από τύχη μόνο μπορεί να σου βγει ικανό ή να είναι υπερβολικά χαμηλές οι απαιτήσεις σου.

Reaction score
2.324
Χαλαρά πράματα σήμερα

Έχεις μπλέξει Χρήστο... Αυτός που βιντεοσκοπεί δεν αστειεύεται. Στην προηγούμενη συνάντηση είχατε και τον Νικοβιώτη είδα, αυτός είναι δικός μας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.465
Latsis & ο Pantazis, πιστόλια από τα λίγα Σάκη.
Δεν έχω μπλέξει ντίπ, έχει τη πλάκα του ή φάση και κάθε Πέμπτη το περιμένω με ανυπομονησία.

Reaction score
23.859

γατάκια...
ανάμεσά σας θα περνάω

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120

γατάκια...
ανάμεσά σας θα περνάω

εδώ στη Θεσσαλονίκη (τώρα επέστρεψα από έξω στο γραφείο με το ποδήλατο) δεν χωράει καν να περάσει ποδήλατο, πρέπει να είναι η χειρότερη μέρα από όταν ξεκίνησε το αναθεματισμένο flyover, που βέβαια, για αρχίσει ο ημέτερος εργολάβος, δεν μπορούσε να περιμένει 11 μήνες (οπότε και κατά δήλωση του ανεκδιήγητου υφυπουργού θα ξεκινήσει το πολύπαθο μετρό τη λειτουργία του)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.465
Με δαύτον παίζαμε στα ίσα, οι άλλες οι κατσαρίδες μας έφυγαν πάλι στη γραμμή τερματισμού, έχω αρχίσει να μπαίνω στο πνεύμα των αγώνων του zwift σιγά σιγά, αλλά που δυνάμεις για το τέλος... Μόλις τελείωσα έκανα 2 λεπτά να κατέβω από το ποδήλατο, είχα σκοτοδίνες :biggrin:

Reaction score
16.595
Κάποια στιγμη θα δοκιμάσω και το zwift, αλλά για την ώρα οι διαδρομές του rouvy με τα πραγματικά βίντεο, είναι ό,τι πρέπει για να μην βαριέμαι! Το μόνο πρόβλημα είναι με το λάπτοπ που χρησιμοποιώ (αδύναμη cpu και κάρτα γραφικών, σκληρός δίσκος πάναργος, και άθλια ποιότητας εικόνα στη οθόνη του) και τη σύνδεση με το internet εκει που το έχω (μέσω wifi), μου κάνει κάθε λίγο διακοπές, σπάσιμο μεγάλο...

Αυτό είναι από τα στατιστικά σήμερα...

Screenshot 2023-12-17.jpg

m8ZW1jbuO8neYD-tv2tBEOb0mVMPuFZsl_iu_wUbeic-2048x1152.jpg
RzZLpg6DP1iYkCylXS3jj31QdrO2WqpH5wYo_0IaAys-2048x1152.jpg

---

Εντωμεταξύ περιμένω και ένα BB Moquai, αυτό που λέγαμε πριν μερικές ημέρες... ίσως μέχρι Τετάρτη να το έχω.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.465
Ναι εντέλει αυτά τα προπονητικά προγράμματα έχουν αρκετές απαιτήσεις, εγώ όπως ξέρεις παίζω με τάμπλετ, φρόντισα να πάρω ένα με δυνατά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλά, το μόνο που αντιμετωπίζω είναι η γρήγορη εξάντληση μπαταρία όσο παίζει το Zwift, κατά τ'άλλα τέρας το xiaomi pad 6!!

Reaction score
16.595
Ναι εντέλει αυτά τα προπονητικά προγράμματα έχουν αρκετές απαιτήσεις, εγώ όπως ξέρεις παίζω με τάμπλετ, φρόντισα να πάρω ένα με δυνατά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλά, το μόνο που αντιμετωπίζω είναι η γρήγορη εξάντληση μπαταρία όσο παίζει το Zwift, κατά τ'άλλα τέρας το xiaomi pad 6!!
Μπορείς να το βάζεις να φορτίζει ταυτόχρονα με την προπόνηση, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα μην τελειώσει η μπαταρία ξαφνικά. Και το laptop συνέχεια στο φορτιστή το έχω (έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ κι ως φορητό) και ουσιαστικά τώρα μόνο με το trainer...

Παρεμπιπτόντως, το σκεφτόμουν κι εγώ για tablet (είχα παλιά ένα ipad air, αλλά έμεινε... από οθόνη) και κατά σύμπτωση κοίταζα και διάφορα βίντεο με συγκεκριμένο xiaomi! 8-) :geek:
Ωραία γραφικά Σώτο.

Έλιωσες Χρήστο!
Καλησπέρα Μάριε! 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.465
Ναι όταν δεν έχει μπαταρία το κάνω, επειδή όμως έχει μεγάλο φορτιστή που προσθέτει αρκετή θερμότητα προσπαθώ να είναι φορτισμένο για να αποφύγω τυχών κολλήματα, ξέρς ρίχνουν τη συχνότητα του επεξεργαστή οι θερμοκρασίες.
Μάριε το Zwift έχει κατηγορίες αγώνων, εμένα λόγο ftp με βάζει στη κατηγορία Α μαζί με τους άλλους κάφρους, εν ολιγης γνωρίζω για το βιασμό και προετοιμαζομαι όσο μπορώ ψυχολογικά :biggrin:
Screenshot_2023-12-17-22-57-53-796_com.zwift.android.prod-edit.jpg
Screenshot_2023-12-17-22-58-19-520_com.zwift.android.prod-edit.jpg

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan