Ποδήλατο

D

Deleted member 50795

Guest
είχε μηδέν βαθμούς εκεί σαπάν, άλλος κόζμος το βουνό αυτό...
δεν είχε «μηδέν», βρες πόσο έτρεχες και υπολόγισε …ήσουν σίγουρα στη γαλάζια ζώνη. και αν φυσούσε αντίθετα πρόσθεσε και αυτό και κατέβα ακόμα πιο κάτω.

IMG_0766.jpeg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Το πρόβλημα με το κρύο είναι όταν αδρανής, όσο ανεβαίναμε το βουνό ήταν όλα μια χαρά, στη κατηφόρα με τη χαμηλή νέφωση βράχηκα και τη άκουσα dolby atmos...
Μπήκα μέσα στο φούρνο και σπαρταρούσα ο έρμος σε λέω, δεν ήμαστε πλέον για τέτοια, το κορμάκι έχει μαζέψει πολλά χλμ ταλαιπωρίας στο παρελθόν, τότε όμως το αίμα έβραζε, τώρα ήμαστε για κάνα ζεστό τραχανά και κουβερτούλα στα πόδια :roflmao:

D

Deleted member 50795

Guest
Αν η εξωτερική θερμοκρασία κει πάνω ήταν λίγο κάτω από μηδέν και σύ στον κατήφορο έπιασες 30-40 km/h, τότε μπήκες στους -9, -10 c και ήσουν στη ζώνη της υποθερμίας/κρυοπαγήματος.
θέλουν προσοχή αυτά..:biggrin:

(βάλε και το βρεξιμο..)

IMG_0767.jpeg

Last edited by a moderator:

Reaction score
16.567
Το πρόβλημα με το κρύο είναι όταν αδρανής, όσο ανεβαίναμε το βουνό ήταν όλα μια χαρά, στη κατηφόρα με τη χαμηλή νέφωση βράχηκα και τη άκουσα dolby atmos...
Μπήκα μέσα στο φούρνο και σπαρταρούσα ο έρμος σε λέω, δεν ήμαστε πλέον για τέτοια, το κορμάκι έχει μαζέψει πολλά χλμ ταλαιπωρίας στο παρελθόν, τότε όμως το αίμα έβραζε, τώρα ήμαστε για κάνα ζεστό τραχανά και κουβερτούλα στα πόδια :roflmao:
Σε κακόμαθε το zwift... στα ζεστά! :geek:

gid

Reaction score
9.507
Κατά τη διάρκεια διαδρομής λίγων χλμ απόψε, τα πετάλια έφτασαν σ' αυτή την κατάσταση, και το έφερα περπατώντας σπίτι.

Αγορασμένο τον Αύγουστο.

Δε φαντάζομαι να μου ζητήσουν και χρήματα για την επισκευή...

Attachments

Reaction score
16.567
Αν η εξωτερική θερμοκρασία κει πάνω ήταν λίγο κάτω από μηδέν και σύ στον κατήφορο έπιασες 30-40 km/h, τότε μπήκες στους -9, -10 c και ήσουν στη ζώνη της υποθερμίας/κρυοπαγήματος.
θέλουν προσοχή αυτά..:biggrin:

View attachment 315047
Στο garmin του έδειξε 3°C μίνιμουμ θερμοκρασία... βάλε 30-40χαω στο κατέβασμα... ε μερικούς βαθμούς κάτω από το 0 η αισθητή θερμοκρασία σύμφωνα με τον πίνακα που έβαλες πιο πάνω...

Reaction score
16.567
Κατά τη διάρκεια διαδρομής λίγων χλμ απόψε, τα πετάλια έφτασαν σ' αυτή την κατάσταση, και το έφερα περπατώντας σπίτι.

Αγορασμένο τον Αύγουστο.

Δε φαντάζομαι να μου ζητήσουν και χρήματα για την επισκευή...
Αυτό το hub που έχεις στη φωτό τι είναι, το καπάκι που κρατά το πετάλι στο βραχίονα; Έτσι και αλλιώς τέτοια πετάλια της πλάκας είναι, ό,τι πιο φτηνιάρικο βάζουν (όταν βάζουν). Στη γενική φωτογραφία, δεν φαίνεται ποιο είναι το πρόβλημα... (ή δεν το ξεχωρίζω στη φωτό).

Reaction score
16.567
Και τώρα το πετάλι φεύγει από τη θέση του, κουνάει, τι κάνει; Πάρε άλλα πάντως έτσι κι αλλιώς, πάλι φλατ (αφού φαντάζομαι τέτοια θέλεις και έχεις συνηθίσει) αλλά καλύτερης ποιότητας...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Βάλε αυτά τα πετάλια, πολύ αξιόπιστα και να μπαίνεις σιγά σιγά στο μαγικό κόζμο του κουμπώματος

Στο garmin του έδειξε 3°C μίνιμουμ θερμοκρασία... βάλε 30-40χαω στο κατέβασμα... ε μερικούς βαθμούς κάτω από το 0 η αισθητή θερμοκρασία σύμφωνα με τον πίνακα που έβαλες πιο πάνω...
received_1506601376801791.jpeg

gid

Reaction score
9.507
Δεν κουνάει απλά, έχει διπλώσει το πετάλι, φαίνεται στην πρώτη φωτό... Στην αρχή της διαδρομής έπαιζε περίπου 5 μοίρες, μετά από ~4χλμ δίπλωσε και ήλθε σχεδον αντικρυστά με το άλλο....

Μια επισκευή θέλω, όχι αλλαγή. Για βασική λειτουργικότητα ενδιαφέρομαι.

Reaction score
16.567
Τους 3°C τους είδα στην ανάλυση που κάνει το strava (δεν ξέρω αν τον βλέπεις, μάλλον όχι, γιατί είναι στο συνδρομητικό πακέτο). Προφανώς έχει κάποιες διαφορές πάντα με αυτά που βγάζει το garmin και δείχνει στο Connect...

analysis.jpg

Reaction score
23.842
Τους 3°C τους είδα στην ανάλυση που κάνει το strava (δεν ξέρω αν τον βλέπεις, μάλλον όχι, γιατί είναι στο συνδρομητικό πακέτο). Προφανώς έχει κάποιες διαφορές πάντα με αυτά που βγάζει το garmin και δείχνει στο Connect...

View attachment 315062
Εδώ μπήκε ρε στο μετρό για να γυρίσει κατηφόρα σκέψου πόσο την άκουσε

Reaction score
16.567
Δεν κουνάει απλά, έχει διπλώσει το πετάλι, φαίνεται στην πρώτη φωτό... Στην αρχή της διαδρομής έπαιζε περίπου 5 μοίρες, μετά από ~4χλμ δίπλωσε και ήλθε σχεδον αντικρυστά με το άλλο....

Μια επισκευή θέλω, όχι αλλαγή. Για βασική λειτουργικότητα ενδιαφέρομαι.
Α δεν ήταν το πετάλι δηλαδή, όλος ο βραχίονας έφυγε! :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421

View attachment 315062

Ο αλγόριθμος του στράβα τα αλλάζει αυτά, με συμβαίνει σε avg speed, και κάποιες φορές στα watt
Εδώ μπήκε ρε στο μετρό για να γυρίσει κατηφόρα σκέψου πόσο την άκουσε
Με έπιασε υποθερμία, δεν ήμουν καλά σε λέω. Ακόμα χάλια είμαι...

Reaction score
23.842
Πάντως για παρηγοριά, έχει ξεκουμπωσει βραχίονας που είχε όσο το μισό ποδήλατο της φωτογραφίας, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, καταραμένοι ποδηλατομαστορες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.002
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell