Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Άμα ξεπεράσει κατά πολύ τα 250 βάτ, μετά δεν έχει και τόσο πλάκα, σε κάτι μεγάλες προπονήσεις που έχω προσπαθήσει να κρατήσω 300 βάτ, το ένιωσα κάτι σαν βιασμό :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Σε λέω πως το νιώθεις, εγώ έχω άσχημα γούστα και με αρέσει ο βιασμός :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Σε λίγο ξεκινά ένας τέτοιος βιασμός κρόκ, είμαστε 18 άτομα και θα πέσει πολύ σεξ...
Ο εικονιζόμενος είναι βιαστής από τους λίγους...
Screenshot_2023-11-30-17-16-08-377_com.zwift.android.prod-edit.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Σέλα τουλάχιστον χρησιμοποιείτε ή κατευθείαν στο παλουκόσελο;

Τη πατάτε τη μανέτα; Τη σφίγγετε τη ντίζα; Τη γρασάρετε την αλυσίδα; Τη ξετιναζετε τη δισκομανιβέλα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Σήμερα είχαμε στο γκρουπ περισσότερα τούμπανα, έκανα ότι μπορούσα και βγήκα δεύτερος, ο πρώτος ήταν από διπλανό πλανήτη, γνωστός στο χώρο με αρκετές διακρίσεις, ένιωθα σαν ταπεινό χαμομηλάκι μπροστά του, το πάλεψα όμως :biggrin:
Screenshot_2023-11-30-21-17-02-631_com.zwift.android.prod-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Στη αρχή πήγαμε σχετικά χαλαρά και μόλις ξεκίνησαν τα υψομετρικά φύγαμε

Last edited:

Reaction score
16.567
Εκεί που δείχνει βατ χωρίς να έχετε ξεκινήσει, είναι κάποια λειτουργία για "ζέσταμα"; 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Ναι Σώτο, είσαι και καλά πάνω σε στάντ και κάνεις ζέσταμα, μόλις τελειώσει ο χρόνος ξεκινάμε
Το γκαντεμς είναι αυτό τούτουνου που ανέβασε το βιδεο; 55 μέσο;
Ναι, τα θκάμ δεδομένα δεν φαίνονται

Reaction score
16.567
Εγώ πάντως 'έλυσα' το πρόβλημα με τον ιδρώτα... με ένα σκουφάκι, που τον μαζεύει και δεν πέφτει πάνω στα μάτια κλπ! Γιατί με αυτό είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα, στο σώμα δεν με ενοχλεί, μου φτάνει ένας απλός ανεμιστήρας να κρατά τη θερμοκρασία (μετά βέβαια είναι μούσκεμα το μπλουζάκι, but no problem). Εντωμεταξύ έκανα και μια ετήσια συνδρομή στο Rouvy με 112 ευρώ, και τώρα περιμένω το Wahoo, που είναι στο δρόμο. Το Tacx οκ, δουλεύει, αλλά πολύς θόρυβος όταν ανεβάζεις στροφές, άσε που κάνει το λάστιχο σαν τα... μούτρα του! :geek:

---

Παρεμπιπτόντως, αυτά τα ποδήλατα που βλέπω και εκπέμπουν έναν neon φωτισμό, τι σημαίνουν; Τα βλέπω συχνά σε βίντεο με δοκιμές, και φωτό του Zwift, αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι (δεν το έχω ψάξει κιόλας).

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
---

Παρεμπιπτόντως, αυτά τα ποδήλατα που βλέπω και εκπέμπουν έναν neon φωτισμό, τι σημαίνουν; Τα βλέπω συχνά σε βίντεο με δοκιμές, και φωτό του Zwift, αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι (δεν το έχω ψάξει κιόλας).
Δεν έχω ιδέα, με έχει κάνει και εμένα εντύπωση, αλλά δεν το έχω ψάξει, το θκόμ ποδήλατο είναι ένα factor ostro, αν και γυαλιστερό δεν φωτάει

Reaction score
23.842
Laser είπαμε όχι ξουραφι, τώρα που είναι μαύρες και καίγονται, άμα ασπρίσουν δεν τις καίει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Πάντως αυτός που γράφει το βίντεο μας γλενταει όλους οπότε θέλει, αυτός και ένας ακόμα, ρε που έμπλεξα...

Reaction score
16.567
Μια ερωτησούλα Χρήστο... Σήμερα μου ήρθε (επιτέλους) το Kickr Core, το συναρμολόγησα, έβαλα και κασέτα πάνω, όλα Οκ. Έχω ένα θεματάκι με το ποδήλατο, άσχετο με το trainer (κάτι που είχα παρατηρήσει και με το Tacx, αλλά και στο δρόμο, αλλά εκεί το καταλαβαίνω πιο λίγο), όταν ανεβαίνουν τα βατ, δηλαδή ζορίζεται περισσότερο, συντονίζει το σύστημα αλυσίδας-δίσκου μπροστά, κυρίως ο μεγάλος, αλλά κι ο μικρός λιγότερο. Μου φαίνεται κατ' αρχήν ότι ο μεγάλος έχει πάρει λίγο, δεν πάει απολύτως ίσια, φαίνεται να παίζει λίγο δεξιά αριστερά, αλλά μήπως είναι και το bottom bracket (δεν έχει μπόσικα πάνω στο πλαίσιο, πιθανόν όμως να έχει θέμα με τα ρουλεμάν); Είναι ενοχλητικό, αλλά φαίνεται σε κάνει να κόβεις κιόλας... (δεν μπορώ να το εξηγήσω με άλλη περιγραφή, ελπίζω να κατάλαβες). Αν έχεις κάτι υπόψη, για να τα αλλάξω αυτά, BB ή ίσως και δίσκο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.002
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell