Ποδήλατο

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.130
Αν όταν τελειώσει μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι κάτι έκανε, καλώς. Αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά.
Αυτός ρε ακούει διαφορές με το LAN silencer, το κολλαγόνο δεν θα του κάνει κάτι; 😝

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Πρωί πρωί πέταξα για Κρήτη και το μεσημέρι πέταξα για Λάρσα μαζί με το ποδήλατο.
Το θέμα δεν είναι αυτό όμως, η διόρθωση της ανισορροπιάς στα ποδάρια έκανε τεράστια διαφορά στις επιδόσεις, έχω και πχιο επιθετική θέση πάνω στο σύνολο επειδή σήκωσα αντίστοιχα τη σέλα, έχω πάθει πλάκα σε λέω!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Πάω συχνά σακάτ, δεν έχουμε όμως συναντηθεί, πάω για δλειές και φεύγω σφαίρα.
Σίγουρα όμως παλιότερα έχουμε συναντηθεί επειδή ήμαν στα Χανιά για 6 χρόνια σερί, τότε όμως δεν ήμαν μέλος του αβσαιτ

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.632
Ε φόρα την επόμενη φορά κανένα χαρακτηριστικό μπλουζάκι, να σε καταλάβει τουλάχιστον εάν περάσει δίπλα του... Ξέρεις τον Ανδρέα ή τπτ μπάμιες

Όχι κασέτες μανέτες παλουκόσελα αυτό είναι τετριμμένα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Όλα αυτά που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς και η αίσθηση που είχα από τις πρώτες στιγμές με τον 170mm βραχίονα, σε ένα μικρό βίνδεο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Έχω κάλυψη από άλλους πασόκους :biggrin:
Αν θα προλάβαινες... ξέρεις τι αντακλαστικά και μάτι αετού δίνουν οι... μπάμιες; :geek: 8-) :lolsign:
Σωστό και αυτό!!

Ορίστε και η απόδειξη, σημερινή συζήτηση στο στράβα :biggrin:
1000001462.jpg

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.052
Ο Artem είναι ένας πολύ δυνατός ερασιτέχνης ποδηλάτης που ποστάρει βιντεάκια με προπονήσεις μαζί με διάσημους επαγγελματίες.

Τον βλέπουμε εδώ να προσπαθεί να κρατηθεί στη ρόδα του παγκόσμιου πρωταθλητή Remco Evenepoel σε 2 intervals.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Σιγά τι κάνουν αυτοί, έτσι ανεβαίνουμε με κρόκ τον Υμηττό :biggrin:
Εγώ έκλαψα κάπου στο 6:20 που πέρασαν μια τριάδα, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που νομίζεις ότι είσαι καλός και σε περνάνε οι άλλοι σαν τον άνεμο.
Μετά από αυτό, είσαι να πετάς το ποδήλατο στο γκρεμό και να γυρνάς με τα πόδια σπίτι κλαίγοντας :roflmao:

Reaction score
25.536
Μετά από αυτό, είσαι να πετάς το ποδήλατο στο γκρεμό και να γυρνάς με τα πόδια σπίτι κλαίγοντας
αμανητανετσι θα είχα πετάξει 5 ποδήλατα και θα με είχαν καταχωρήσει στα ραδιοταξί

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Όταν πρωτοξεκίνησα ποδήλατο, με πέρασε ένας μπάρμπας στη Καβάλας προς Δαφνί κάπως έτσι, εγώ τώρα πήγαινα στα όρια και νόμιζα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος, όχι μόνο με πλησίασε, ούτε που πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε.
Πήγα σπίτι και έκλαιγα γοερά σε εμβρυακή στάση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988