Ποδήλατο

Reaction score
25.536
εντωμεταξύ σε θυμήθκα τις προάλλες, γύρναγα από το μαγαζί και πήγαινα προς το βνομ, είμαι καισαριανή στην αρχή έρχεται ένα παπί δίπλαμ με ένα παλικάρι 20-25 ετών "πω πω φίλε τι γάμπες είναι αυτές , να πάρω και εγώ ποδήλατο να αφήσω τα βάρη; "
"πάρε μαναμ , πάρε και εσύ να γίνουμε πολλές"

χωρίς κράνος το παλικάρι κλασσικά, εκτός απο γάμπες δεν είχε ούτε μυαλό

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
καλά εντάξει. Αμέτρητες φορές μου έχει τύχει αυτό.
Εγώ τους κάνω και κάτι άλλο πλέον όταν έχω κέφι, βασικά πάντα γιατί στο ποδήλατο είμαι ντίπ για ντίπ χαζοχαρούμενος και τρόλ απ'τα λίγα!!
Ψοφάω να έρθει διπλά στο φανάρι super sport μοτοσυκλέτα τέρμα γυαλιστερή με γυαλιστερό αναβάτη. Τον κοιτώ τάχαμου ψαρωμένος και στο καπάκι του πατάω τη κεραμίδα.
"πατάμε φιλαράκι φανάρι με φανάρι"
Συνήθως γελάνε επειδή είμαι τέρμα καραγκιόζης, χαζογελάω και μαρσάρω με ήχο τα drop. Ξεκινάω πρώτος με sprint κάνοντας ήχο ότι και καλά αλλάζω ταχύτητες :roflmao:
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ξεκινάνε σφαίρα με τις πάντες κιόλας, στο επόμενο φανάρι άμα με παίρνει πάω ξανά δίπλα και το συνεχίζω, έκλεψες και τέτοια...

Reaction score
4.587
Stan's No Tubes και δεν έχω λόγια.

Fouit.jpg

Συγγνώμη για τη θολή φωτογραφία αλλά ακόμα κι έτσι φαίνεται πόσο σοβαρό ήταν το σκίσιμο. Οκ πετάχτηκαν μερικές σταγόνες για να μου λερώσουν τους λασπωτήρες και το πλαίσιο χαμηλά όμως όχι μόνο επέστρεψα κανονικά σπίτι αλλά και φούσκωσα άμεσα στην επιθυμητή πίεση. Αύριο θα το βγάλω και βόλτα να δω πως τα πάει.

Το ζήτημα όμως είναι: μπαλώνω ή το αφήνω έτσι αφού έκλεισε το υγρό την τρύπα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Δεν έχεις κάνα πρόβλημα σε αυτά τα psi, άστο έτσι, μη κάνεις τίποτα.
Φρόντισε μαναχά να υπάρχει πάντα αρκετή ποσότητα υγρού μέσα στο λάστιχο.
Το ξέρς φαντάζομαι ότι το υγρό στεγνώνει, θέλει συμπλήρωμα κάθε 3, το πολύ 4 μήνες.
Στο mtb που δλέυω υγρά δεν έχω ούτε ένα φούιτ μέχρι στιγμής, υγρασία βλέπω συχνά πάνω στο λάστιχο, κλείνει η τρούπα και ξανά προς τη δόξα τραβά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Άσχημα είναι καλέ το 55?
Μιά α χαρά είσαι, καταβάλω τεράστια προσπάθεια να φτάσω το 74 που ήμουν παλιά, πιστεύω ότι το έχω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Με αυτούς που έχω μπλέξει τελευταία τη έχουν μεγαλύτερη από εμένα, δεν τους ζηλεύω όμως ;)
Τους κυνηγάω όμως γιατί μαζί με αυτούς γίνομαι καλύτερος!

Reaction score
4.587
Σε συνέχεια του προηγούμενου το ελαστικό χρειάζεται επιδιόρθωση. Το σκίσιμο είναι μεγάλο, το υγρό το κλείνει αλλά αυτό μάλλον μεγεθύνεται και συχνά πάνω στη διαδρομή έχουμε πιτσιλίσματα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: κορδόνι ή εσωτερικό μπάλωμα; Τί είναι καλύτερο να κάνω;;

Reaction score
25.536
επειδή με τρώει η τσέπα μου , σκέφτομαι μαζί με τροχούς άλλους να πάω και σε tl λύση σε 25άρι πιθανότατα.
το υγρό στην κούρσα πόσο κρατάει; 3 μήνες; μετά τι γίνεται το αδειάζεις σε υγρή μορφή και βάζεις καινούριο ή πήζει πάνω στο λάστιχο και γίνεται μέρος του.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Πήζει πάνω στο λάστιχο και γίνεται μέρος του.
Αυτό!!

Έχει μεγαλη πιπ@ μετά το καθάρισμα.
Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να βάλω υγρά στη κούρσα, για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί έχω φούιτ μία στο τόσο.
Ενώ στο mtb είναι απαραίτητο στο χώμα αλλά και γενικότερα

Reaction score
25.536
α ώπα , αν είναι να ξύνω 30γρ δυο φορές το χρόνο δεν πολύ έχει νόημα, γιατί με τα χλμ που κάνω θέλω κάνα χ΄ρονο για αλλαγή ελαστικού.
πασσσσ....

σαμπρελίτσα τότε και στο καινούριο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Ναι καλέ, και με αυτά κάνεις καταπληκτική δλειά σε περίπτωση φούιτ. Έχω στη μπροστινή σαμπρέλα δγιό τέτοια αυτοκόλλητα πάνω από 1,5 χρόνο, μόνιμη επισκευή ;)

Reaction score
25.536
εγώ αυτά δεν κατάφερα ποτέ να τα κάνω να δουλέψουν , "θέλει τρόπο όχι κόπο" υποψιάζομαι δεν φουσκώνω σωστά πριν την εφαρμογή και στο τέλος τραβάει και ξεκολλάει.

ένα άλλο που με εχει κάνει εντύπωση είναι οτι στα λάστιχα που έχει βάλει ο γυαλιστερός πρωην ιδιοκτήτης του τρεκουλα , ότι σαμπρέλα και να έχει βάλει (κάτι εξίσου γυαλιστερό φαντάζομαι) ενώ έχουν φάει κλασσικά λακούβες πειραιώς κλπ δεν χάνουν αέρα.
τα βάνω 100 σήμερα πχ και μετά από 2-3 βδομάδες έχουν πάνω απο 80. στα gp5000 με racelite σαμπρέλα δεν παίζει να μην βάλει αέρα στην βδομάδα πάνω. Πως και γιατί δεν ξέρω αλλά αυτό συμβαίνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.223
Η σαμπρέλα παίζει ρόλο στις απώλεια αέρα, όχι το λάστιχο. Λογικά θα έχει βάλει κάτι σε λάτεξ ή καμιά τουμπολίτο.
Δεν αλλάζω με τίποτα τις conti race 28 Light, εξαιρετικές σαμπρέλες σε όλα τους.
Conti supersonic επίσης πολύ καλές αλλά πολύ επιρρεπείς κατά τη τοποθέτηση σε τροχούς που μπαίνει σφιχτά το ελαστικό, έχει πολύ λεπτό υλικό και κόβεται για πλάκα

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas