- Reaction score
- 16.354
Τσοπάνος έπρεπε να γίνεις, να έχεις χιλιάδες προβατίνες στα πόδια... για σφάξιμο!
Ρε μλκ σε λέω έτοιμες ψημένες, τι 40-50 κιλά?50 πρατινες από 40-50 κιλά η κάθε μία.... Πωπω ονείρωξη
Κάτσε ρε μλκ μια σοβαρή πρατινα είναι κοντά στα 60 κιλά ζωντανή... Άρα 40-45 ψημενηΡε μλκ σε λέω έτοιμες ψημένες, τι 40-50 κιλά?
Για προβατίνες μιλάμε, όχι βόδια
Πάω να ξεπαγωσω λίγο κρέας να έχω να σε τρατάρω τπτΚλείσε, έρχομαι από κει...
Άσε μας μαρή πρωτευουσιάναΔεν βγαιν τα νούμερα, μπορούμε να το κάνουμε σε απλά αρνισια παϊδάκια με το κιλό;
Εσύ ξέρς τουλάχιστον πόσο ζυγίζει μια προβατίνα σφαγμενη, ξετομαριασμένη, χωρίς σωθικά, έτοιμη ψημένη?Δεν βγαιν τα νούμερα, μπορούμε να το κάνουμε σε απλά αρνισια παϊδάκια με το κιλό;
αυτό έγραψα ΕΓΩ. Μιλάω για μισή στροφή χαλάρωση άντε μία. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΞΕΣΦΙΓΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (waveforming).Οπότε όταν θα βρίσκει στο τακάκι και δεν θα μπορείς να το φέρεις με τίποτα θυμίσου να ξεσφίγγεις λίγο τον άξονα του τροχού. Μισή στροφή, μία στροφή κλπ. Το πρόβλημα υφίσταται συνήθως πίσω.
Ευτυχώς που έχουμε εσένα να τους σώσεις όλους. Παρεπιπτόντως κάνε μια αναφορά στον εαυτό σου και τον εξοπλισμό σου να ξέρουμε και με ποιόν μιλάμε.Αφου εχει την αποψη αυτη κρατα την για τον εαυτο σου μην παρεις κανενα ανθρωπο στον λαιμο σου.
ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΦΙΓΜΕΝΟΙ
Μας διαφώτισες και πάλι. Πάω να ρυθμίσω σύμφωνα με τις οδηγίες σου.Ρυθμιζονται με την σωστη τοποθετηση, σωστη εξαερωση και συντηρηση στη λειτουργια των πιστονιων.
Δεν τρώγονται αυτά Μήτσο, μόνο για να τα βλέπεις στα βίντεο είναι. Αλλά τι να ξέρω και εγώ πάλι ας γράψουν οι ειδικοί από ΑθήναΝα ένα αρνάκι 45 κιλά....
Από προβατίνες δεν έχω ιδέα. Το μόνο που θυμάμαι είναι να με μαθαίνει ο παπούς μου μεγάλη παρασκευή πως σφάζουν 7 χρονών εγώ. Αλλιώς η περιοχή εδώ έχει μόνο γκουρμέ εστιατόρια.ρε άσταφτα, ξέρς πόσο ζυγιάζει μια προβατίνα έτοιμη ψημένη?
50 κιλά λέει ο άλλος!!
Το θκόμ το γράφει παντού για 10Nm, αλλά και εγώ με το χέρι θα το σφίγγω. View attachment 337532