Ποδήλατο

Reaction score
16.090
Ήμουν συνέχεια στην τσίτα αυτές τις ημέρες, να αρχίσω να ξοδεύω πάλι λόγω των προσφορών και εκπτώσεων της BF! Κάτι ακουστικά που θέλω, κάτι ρούχα, κάτι νέο κομπιουτεράκι για το ποδήλατο, κάτι διάφορα άλλα για υπολογιστή (νέα CPU, κάρτα wifi) και ό,τι άλλο μου μπήκε στο μάτι (γι αυτό και το blink πάνω), αν ξεκινούσα θα άδειαζα πάλι τον λογαριασμό της τράπεζας! Ε τελικά κρατήθηκα, δεν πήρα τίποτα! Θα τα πάρω όταν πραγματικά τα χρειαστώ! :geek: :roflmao:

Reaction score
1.108
Ήμουν συνέχεια στην τσίτα αυτές τις ημέρες, να αρχίσω να ξοδεύω πάλι λόγω των προσφορών και εκπτώσεων της BF! Κάτι ακουστικά που θέλω, κάτι ρούχα, κάτι νέο κομπιουτεράκι για το ποδήλατο, κάτι διάφορα άλλα για υπολογιστή (νέα CPU, κάρτα wifi) και ό,τι άλλο μου μπήκε στο μάτι (γι αυτό και το blink πάνω), αν ξεκινούσα θα άδειαζα πάλι τον λογαριασμό της τράπεζας! Ε τελικά κρατήθηκα, δεν πήρα τίποτα! Θα τα πάρω όταν πραγματικά τα χρειαστώ! :geek: :roflmao:
Εγώ δεν κρατήθηκα...Περιμένω και το 1040 από εβδ :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Κοίτα δω οι 3 πρώτοι πόσο πατάνε και πόσο με έχουν αφήσει πίσω... Τζίσας κράιτ!!
Screenshot_2024-12-01-11-41-15-561_com.miui.gallery.jpg

Οι 3 πρώτοι τελείωσαν και γω θέλω άλλα 6,5km :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Στη κατάταξη του rouvy με δείχνει πρώτο, οι άλλοι 3 που κέρασαν τσούνα τι ήταν, φαντάσματα? 🤔
1000002108.jpg

Αναμφισβήτητα υπάρχουν πολλά τούμπανα εκεί όξω, παρατηρώ ειδικά στους επίσημους αγώνες ότι υπάρχουν αναβάτες που πατάνε συνέχεια και ακατέβατα πάνω από 9w/kg. Σούπερμαν τα τυπάκια ή έχουν σκαλίσει το trainer... Μήπως έχει κάνα φίλτρο το Rouvy και τους ακυρώνει όλους αυτούς, παίζει κάτι που μου διαφεύγει?
Ξέρεις κανείς τι παίζει?
Εντωμεταξύ με αυτούς τους μ@λακες τη ώρα του αγώνα και βλέποντας τις επιδόσεις σου γ@μανε τη ψυχολογία και σταματάς να πατάς όπως θα πατούσες σε άλλες περιπτώσεις.

Reaction score
16.090
Μάλλον κάποιο φίλτρο παίζει, και το Rouvy βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά σε σχέση με την απόσταση, και επιδόσεις. Ειδικά τώρα 10 λεπτά διαφορά; :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Κάτι τέτοιο, έγραψε σχόλιο ο Γερμανός στο στράβα που ήμασταν συνέχεια μαζί "just pedaling"
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, ο Γερμανός ήταν πχιο δυνατός από μένα αλλά βλέποντας και αυτός τι παίζει μάλλον ξενέρωσε...

Reaction score
23.522
Δηλαδή μόνο εγώ κρατήθηκα και πήρα δύο aero chainrings και καπάκι aero γιατί αεροιζεβρυθινγκ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Πριν από κάμποσο καιρό με έκανε φόλοου στα στραβάδι και τον βλέπω σουλατσέρνει στα πέριξ των Χανίων, τι να υποθέσω?
Με είσαι και μέσα στη μυστικοπάθεια :lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.525
Αν είναι όντως ο γιατρός, να τον προσκαλέσουμε και στο Strava club μας!:D

39/53 o @pankrok;;; Τώρα είναι που σίγουρα δεν θα πάμε μαζί για ποδηλασία!!! :roflmao:

Reaction score
23.522
Ρε σεις για όνομα , 53/39 έχω πάνω από 2 χρόνια.
Δεν φτάνει που με έριξε στον λάκκο με τα αγγούρια ο βλάχος , καν πως δε θυμάται κι όλας.
Εδώ μέσα γραμμένο είναι

Reaction score
1.108
Άσε και εγώ πήρα αλλά έχω ακόμη πολύ δουλειά για να τα τοποθετήσω.
Προς το παρόν έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο ποδήλατο με σημαντικότερη τον βραχίονα 165mm και την προσθήκη βατόμετρου, επιτέλους (κάποια μικροπραγματάκια μένουν για ρύθμιση).
Η πρώτη βόλτα με τον 165mm για εμένα ήταν μία σημαντική βελτίωση. Με βάση την εξίσωση inseam x 0.2 (μερικοί συζητάνε για 18%) φτάνουμε στα 170mm. Τα 170mm είναι ελάχιστη διαφορά από τα 172.5 που είχα και το πιθανότερο είναι, κατόπιν συζητήσεων και με πιο ειδικούς από εμένα, ότι η διαφορά θα ήταν από ελάχιστη έως μη αισθητή. Πρώτη φορά, μετά το ατυχές γεγονός του τραυματισμού μου με το στατικό δεν είχα κάποια ενόχληση στο γόνατο παρά τα πολλά περιθώρια που υπάρχουν ακόμη για ρύθμιση (σέλα, ύψος κλπ). Θα δούμε πώς θα πάει και με το προπονητήριο όπου είναι σαφώς πιο εύκολο να ρυθμίσεις και να δοκιμάσεις πράγματα.

Reaction score
23.522
Τα 170mm είναι ελάχιστη διαφορά από τα 172.5 που είχα και το πιθανότερο είναι, κατόπιν συζητήσεων και με πιο ειδικούς από εμένα, ότι η διαφορά θα ήταν από ελάχιστη έως μη αισθητή
δεν είναι! 2.5 χιλιοστά είναι τεράστια διαφορά σε αίσθηση και σε ουσία.
από με πονάει το γόνατο μετά τις 2 ώρες (και πολύ είπα) στο δεν ξανασχολούμαι με το θέμα.
το 165 δεν το βρίσκω λάθος είναι της μόδας οι κοντοί βραχίονες κάπου υπάρχει μια λογική.
αυτό με το 0.2χinseam δεν το έχω ξαναδεί κάπου (δεν το έχω ψάξει κι όλας) αλλά αν έχει λογική θα πρέπει η Shimano να βγάλει και 160 βραχίονες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Ρε σεις για όνομα , 53/39 έχω πάνω από 2 χρόνια.
Δεν φτάνει που με έριξε στον λάκκο με τα αγγούρια ο βλάχος , καν πως δε θυμάται κι όλας.
Εδώ μέσα γραμμένο είναι

Σε έριξα στο λάκκο γιατί νόμιζα ότι ήσουν κομάντο, άνθρακας όμως ο χρυσός :tongue:
Και γιατί τότε στη Ιταλία έβαλες Μαρή γυναικεία κλιμάκωση?

Αϊ σαπέρα!! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.331
Θα δούμε πώς θα πάει και με το προπονητήριο όπου είναι σαφώς πιο εύκολο να ρυθμίσεις και να δοκιμάσεις πράγματα.
Το προπομητήριο να γνωρίζεις ότι είναι απίστευτη ταλαιπωρία, 40 km στο elite με 250watt/avg είναι σαν να κάνεις προπόνηση όξω 80km με 300watt/avg. Λιώνεις κυριολεκτικά και στάζεις από ιδρώτα.
Πάρε από τώρα 2 καλούς ανεμιστήρες, άμα θες πάρε τέσσερις, βάλε και 2 από πίσω να χτυπάνε. Εγώ έχω 2 μπροστά και έναν στο ταβάνι, ανοιχτά τα παράθυρα χειμώνα καιρό και παρόλα αυτά γεμίζω μισό κουβά ιδρώτα.
Όταν συνηθίσεις το trainer, χρειάζεται μια μικρή περίοδο προσαρμογής, θα δεις ότι κάνει δλειά, σοβαρή δλειά, αρκεί να βάλεις στόχους και συχνότητα στις προπονήσεις.
Στη Αθήνα είναι μονόδρομος όλες αυτές οι τεχνολογίες επειδή είναι πολύ επικίνδυνο το καθημερινό στους δρόμους, για Χανιά όμως θα επέλεγα τις προπονήσεις όξω, και το elite για τις μέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες.
Τώρα είναι που σίγουρα δεν θα πάμε μαζί για ποδηλασία!!! :roflmao:
Μη φοβάσαι, ο κρόκ είναι καλός στο τρέξιμο μαναχά, στο ποδήλατο συνήθως σκίζει το καλσόν και ψάχνουμε μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα να του πάρουμε καινούριο :lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.525
Τα 170mm είναι ελάχιστη διαφορά από τα 172.5
Συμφωνώ με τον δρομέα που κάνει παρέα με ποδηλάτες!👇⬇
δεν είναι! 2.5 χιλιοστά είναι τεράστια διαφορά σε αίσθηση και σε ουσία.
@Drioannis Σκέψου ότι όταν άλλαξα βραχίονες από 172.5mm σε 170mm, ξέχασα να ψηλώσω τη σένα κατά 2.5mm. Δεν μπορείς να φανταστείς σε πόση ταλαιπωρία υπέβαλα τον εαυτό μου, ειδικά στις indoors προπονήσεις! Εννοώ, προπονήσεις που "πριν" έβγαιναν "άνετα" προς "ΟΚ, "έσταξα"", "μετά" δεν έβγαιναν καθόλου! Μέχρι που το αντιλήφθηκε ο μηχανικός μου, ψήλωσε τη σέλα κι ήρθαν όλα στα ίσια τους!
Όταν συνηθίσεις το trainer, χρειάζεται μια μικρή περίοδο προσαρμογής, θα δεις ότι κάνει δλειά, σοβαρή δλειά, αρκεί να βάλεις στόχους και συχνότητα στις προπονήσεις.
Στη Αθήνα είναι μονόδρομος όλες αυτές οι τεχνολογίες επειδή είναι πολύ επικίνδυνο το καθημερινό στους δρόμους, για Χανιά όμως θα επέλεγα τις προπονήσεις όξω, και το elite για τις μέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες.
Συμφωνώ με όλο το post του @bretsos κι ιδιαίτερα με αυτό που έκανα quote! Α! και με τους ανεμιστήρες!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000