Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Καταρχάς πες μου λίγο που θες να το συνδέσεις, πάνω σε gps, σε κάποιο πρόγραμμα όπως zwift, rouvy κλπ.
Αφού συνδέθηκες αρχικά δεν πιστεύω πως έχει κάποιο θέμα το trainer, κάτι κάνεις λάθος άθελά σου.

Reaction score
1.130
1. Στήνω ποδήλατο και trainer.
2. Βάζω πρίζα το trainer .
3. Ανοίγω εφαρμογή (Ruovy, E-trainer).
4. Πατάω λίγο πετάλι και ελέγχω εάν έχει συνδεθεί το trainer, δεν έχει συνδεθεί.
5. Πατάω connect.
6. Δεν...
Αυτό το δοκίμασα με 2 PC και το κινητό. Εχθές συνδέθηκαν και τα 3 σήμερα κανένα. Την 1η φορά που το είχα συνδέσει είχα τα ίδια αλλά λέω ΟΚ. Εχθές όλα ρόδινα με πολύ ιδρώτα. Σήμερα τίποτα, ούτε σταγόνα.
Εχθές σύνδεσα και το Garmin, επίσης όλα ΟΚ, σήμερα δεν το επιχείρησα.

Reaction score
1.130
Μετά το start στο automatic configuration δες 1η φωτό και το diagnostics 2η φωτό.

Αυτά από το PC σε απόσταση 50cm.

Δοκιμή από κινητό επιτυχία σήμερα στο diagnostics αλλά όχι στο configuration (είμαι στο Please wait 10min) το diagnostics το περνάει 100%. Από κινητό σήμερα διαβάζει κανονικά. Εχθές τίποτα.

Έχω ανοίξει ticket γιατί είναι hit and miss η δουλειά.

Attachments

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Δεν είναι καλό αυτό... Όσες φορές το επιχειρήσεις παίρνεις το ίδιο μήνυμα?
Δεν ανοίγεις ένα θέμα εδώ, συνήθως το διαβάζουν οι κατασκευαστές.
Επίσης μίλα τηλεφωνικά με τον εδώ αντιπρόσωπο στο λίνκ που σου έδωσα κάποιες σελίδες πιο πίσω.
Ελπίζω να μη είναι κάτι σοβαρό που θα σε βάλει σε μπελάδες.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Έχω ανοίξει ticket γιατί είναι hit and miss η δουλειά.
Αυτά ήθελα να αποφύγω όταν είχα μπει στη διαδικασία αγοράς, επειδή διάβαζα πολλά παράπονα γενικά μετά trainer όλων των κατασκευαστων αποφάσισα να γίνει η αγορά από Ελλάδα. Στη παρέα είναι αρκετοί αυτοί που ήδη είχαν το direto πρίν από μένα και ήταν ευχαριστημένοι, άρα ήταν μονόδρομος η επιλογή του.
Τώρα όσον αφορά το δικό set up, γίνεται από τη πρώτη μέρα με λειτουργικό Android, κάποιες φορές παίρνω κατά τη σύνδεση στο app της elite τα παραπάνω μηνύματα, συμβαίνει όμως πολύ σπάνια, βγάζω από τη πρίζα το direto και μετά όλα καλά.
Τα περισσότερα προβλήματα σύνδεσης με τις προπονητικές πλατφόρμες τα αντιμετώπισα με το Zwift, και εκεί πάλι μια επανεκκίνηση του zwift ή βγάζοντας και βάζοντας το direto στη πρίζα το πρόβλημα σύνδεσης λύνονταν.
Με το Rouvy δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σύνδεσης, πάντα συνδέεται γρήγορα και το erg λειτουργεί πολύ ρεαλιστικά σε σχέση με το Zwift.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
...αλλά μην τρέξετε να το αγοράσετε από τώρα! Ίσως σε κανένα εξάμηνο και μετά! :geek:

Έχει αισθητήρα ταχύτητας ανέμου αφού :roflmao:
Τιμή όσο ένα καλό smart Phone.
Οθονάρα για τα στραβάδια όπως εγώ και όλους τους φραγκάτους μαστεράδες που δεν γκαλιουρίζουν τίποτα δίχως τα γυαλιά πρεσβυωπίας.
Βάρος μαζί με το mount όσο ένα σακί πατάτες.
Το day one αγορά είναι σχετικό, εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το 1040 πσόλαρ, περιμένω μήπως κατά λάθος το σιάξει κάποια στιγμή η garmin και μετά κλείνω τις αναβαθμίσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Όταν σου έγραφα Σώτο είχα δίπλαμ το 1040, λέω δεν κάνω μια αναζήτηση μήπως μας λυπήθηκε η garmin...

:party:

IMG_20241206_104742.jpg

Για να δούμε, το έσιαξε ή τσάμπα χάρηκα...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Garmin σ'αγαπώ, διόρθωσε όλα μου τα υπαρξιακά προβλήματα. Κλείνω όμως τα αυτόματα update ώστε να κρατήσει η αγάπη αυτή.
Δεν θα αργήσει σε μελλοντικό update να τα κάνει όλα πάλι μαντάρα, σε μάθαμε πχιά αγαπητή garmin :sneaky:

Reaction score
1.130
Δεν είναι καλό αυτό... Όσες φορές το επιχειρήσεις παίρνεις το ίδιο μήνυμα?
Δεν ανοίγεις ένα θέμα εδώ, συνήθως το διαβάζουν οι κατασκευαστές.
Επίσης μίλα τηλεφωνικά με τον εδώ αντιπρόσωπο στο λίνκ που σου έδωσα κάποιες σελίδες πιο πίσω.
Ελπίζω να μη είναι κάτι σοβαρό που θα σε βάλει σε μπελάδες.
Τελικά και οι 2 (Elite & Bike point) συστήνουν να μην υπάρχουν συσκευές Bluetooth κοντά στο trainer γιατί θα υπάρχουν διακοπές στη μετάδοση και dropouts. Θα δούμε...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Θα τη βρείς τη άκρη, δεν σε φοβάμαι.
Όταν τη βρείς κάνε rouvy, θα σιάξουμε Team, θα κατέβουμε αγώνες να τους πάρουμε τα σώβρακα :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.421
Εγω όπως σε είπα παίζω με Bluetooth και Android tablet, δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με παρεμβολές, το μόνο που συμβαίνει κάποιες φορές είναι να κολλάει το βίνδεο της πίστας που επιλέγω, από τότε που κλείδωσα όμως στο WiFi του tablet τη μπάντα 5GHz όλα είναι πολύ καλύτερα, έχω ελάχιστα σπασίματα έως καθόλου.

Edit.
Γύρω γύρω υπάρχουν συσκευές άλλες bluetooth, τους παλμούς του παίρνω μέσω broadcast με Bluetooth από το ρολόι fenix, το κινητό είναι ανοιχτό και δίπλα με ανοιχτό bluetooth, κάποτε δούλευα το βατόμετρο του ποδηλάτου που ήταν συνδεμένο πάνω στο direto, όχι πλέον, χρησιμοποιώ το βατόμετρο του direto γιατί του ποδηλάτου τελείωσε η μπαταρία και βαριέμαι να τη αλλάξω.
Δλδ είχα μπόλικες παρεμβολές από συσκευές ή αισθητήρες bluetooth, δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα. Κάτι άλλο συμβαίνει στη θκιάς περίπτωση, αλλά τι? 🤔

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.002
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell