Ποδήλατο

Reaction score
3.544
Στη λεωφόρο Πεντέλης 34-36 στο Χαλάνδρι (οπως κατεβαίνεις θα το βρεις αριστερά) έχει ένα γαλακτοπωλειο Δημητρίου. Θα μπεις μέσα στη στοά και θα κατέβεις στο υπόγειο. Έχει ένα ποδηλατάδικο. Ξέρω πως ο τύπος έχει ομάδα mountain bike.... Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Αλλιώς ρώτα στον lukas Bikes στη λεωφόρο Δημοκρατίας στα Μελίσσια αν ξέρει κανένα σύλλογο στην περιοχή.
Τον Λούκα τον ξέρω καλά από εκεί αγοράζουμε τα ποδήλατα μας. Θα πάω να του μιλήσω.

Reaction score
2.324
Από φίλο στο στράβα, συνομίλησαν κιόλας.
Μετά από αυτό δεν πρόκειται να ξανά πάρει μέρος σε αγώνα...

View attachment 322700
Βασικά απ ότι κατάλαβα δεν είχαν αρκετές μηχανές για να καλύψουν τον αγώνα. Πολλές επικίνδυνες φάσεις γίνανε σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και ευτυχώς που δεν έγινε χοντράδα. Ανάλυση θα μπορούσα να κάνω για το πως και το γιατί αλλά αυτά δεν γράφονται σε δημόσιο φόρουμ... Η πτώση μπροστά μου ήταν ο Λυριντζής σε γούρνα και άλλος ένας.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Αυτό πάλι, ένας της διοργάνωσης δεν μπορούσε να πάει να κλείσει αυτή τη γ@μημ3νη γούρνα?
Λίγο χώμα, όχι πίσσα και τέτοια.
Αρέ αντάρα κακιά σε λέω, οι άλλοι οι δικοί μου, δεν ξανά δηλώνουν συμμετοχή σε αγώνα με όλη αυτή τη ανοργανωσιά που παίζει...

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.130
Off topic, αλλά αυτός ο "Nassos Triantafyllou" που έβγαλε τη φωτό, έχει πάρει έγκριση από όλους τους συμμετέχοντες να τους φωτογραφίζει και μετά να πουλά τις φωτογραφίες, διατηρώντας μάλιστα ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, όπως φωνάζει πάνω στη φωτό;

Θα το καταλάβαινα αν αυτό συνέβαινε εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής (εφόσον συμμετέχεις στον αγώνα αποδέχεσαι ότι θα φωτογραφηθείς και η αρχή μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φωτό για εμπορικούς σκοπούς), αλλά ο συγκεκριμένος φωτογράφος το κάνει για λογαριασμό της διοργάνωσης; Και τότε γιατί βάζει το ονοματεπώνυμό του;

Ή έχει πληρώσει τη διοργανώτρια για να μπορεί να βγάλει τις φωτό και οι συμμετέχοντες έχουν αποδεχτεί ότι μπορεί να τους φωτογραφίζει όποιος έχει πληρώσει τη διοργανώτρια;

Reaction score
25.536
Είναι στους όρους συμμετοχής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή (αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις τους, φωτογραφίες, βίντεο, να δίνονται στον τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή όμιλο και τους συνδιοργανωτές.
Ισχύει λίγο πολύ σε όλους τους αγώνες

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.130
Είναι στους όρους συμμετοχής
Ισχύει λίγο πολύ σε όλους τους αγώνες
Προφανώς θα υπάρχει κάτι τέτοιο στους όρους, αλλά δεν απαντάει το ερώτημά μου. Αυτό που αποδέχεσαι σαν συμμετέχοντας (αν και οι όροι είναι λίγο κουκουρούκου και ασύντακτοι, οπότε αφήνουν παραθυράκι) είναι να δίνεις στον διοργανωτή τα δικαιώματα αυτά.

Ο συγκεκριμένος φωτογράφος όμως λειτουργεί για λογαριασμό της διοργανώτριας;
Ή έχει αγοράσει άδεια από τη διοργανώτρια για αυτόν τον σκοπό;

Γιατί σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να πηγαίνει σε έναν αγώνα και να στέκεται στην άκρη του δρόμου, να τραβάει φωτογραφίες τους συμμετέχοντες και μετά να τις πουλάει διαφημίζοντας μάλιστα ότι διατηρεί όλα τα δικαιώματα.

Reaction score
25.536
είναι διαπιστευμένος
πως είναι πχ η marathon photos για της φωτογραφίες του αυθεντικού και του ημιμαραθωνίου της Αθήνας, είναι αρκετά πρακτορεία εξειδικευμένα στις αθλητικές φωτογραφίσεις που συμβάλλονται με την διοργανώτρια κάθε φορά
ανάλογα την διοργάνωση άλλες φορές το κόστος καλύπτεται από την διοργανώτρια (πχ Ιωάννινα lake run, Καλλιθέρα night run κλπ) , άλλες από τις πωλήσεις πχ ο συγκεκριμένος αγώνας, ο αυθεντικός μαραθώνιος και ο ημιμαραθώνιος, το attica race κλπ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
@symos Πάντως, στο L' Etape Cyprus που πήγα το Νοέμβριο του 2022, οι διοργανωτές είχαν γνωστοποιήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που ανάρτησε ο @pankrok κι είχαν έρθει σε αποκλειστική συμφωνία με έναν αριθμό επαγγελματιών φωτογράφων για το σκοπό της φωτογράφησης των συμμετεχόντων.

Κάθε συμμετέχοντας μπορούσε να ζητήσει τις φωτογραφίες του, με βάση τον αριθμό που του είχε ανατεθεί στον αγώνα, επέλεγε αυτές που ήθελε κι ενημέρωνε τον φωτογράφο. Ο συμμετέχων κατέβαλε το ποσό (το οποίο ήταν γνωστό και καθορισμένο κατά την εγγραφή μας) και λάμβανε τις φωτογραφίες.

Το ότι κυκλοφορεί μια καθαρή (μη θολωμένη) φωτογραφία μου (την οποία είχα αναρτήσει κι εδώ), από τη στιγμή του τερματισμού μου, ελεύθερα στο Facebook κτλ, ήταν μέρος της προώθησης της διοργάνωσης (event). Θεωρητικά, είχα συμφωνήσει με αυτό κατά την εγγραφή μου στον αγώνα - η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα πολύ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Όχι, τι διάολο όλο με το μπροστά δίσκο έπαιζες?
Η σημερινή θκιάμ προπόνηση είχε 6/125

Reaction score
25.536
Δεν θυμάμαι, πάντως έβαζα πολλές φορές τον μικρό με 15 16 17 19 πίσω και 90φευγα γκαντεμς (και πρώτη έβαλα , είχε κάτι 10αρια προς το στο τέλος).
Επίσης σε μια λακουβαρα πήδηξε η αλυσίδα πίσω από το 15 στο 11 και κόλλησε το ντεραγιε , πάνω κατω πάνω κάτω κάποια στιγμή το πάω στο 11 να ακούσω μπιπ και ξεκόλλησε. Εκεί έπαιξε η εγκατάλειψη αλλά δεν της έκατσε. Έπαιζα 2-3 λεπτά με 53-11 39-11 και να σπρωχνω με το ποδάρι το ντεραγιε μπας και ξεκολλήσει .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Εμένα δεν βάζει 39-11 η 11άρα di2, στη 9 ταχύτητα σταματά, η 10άρα di2 που είχα παλιά μπορούσε να κατέβει στο τελευταίο γρανάζι.
Η 12άρα το κάνει?

Reaction score
25.536
Πήγε γιατί επειδή πήδηξε η αλυσίδα δεν ήξερε που βρίσκεται αλλά νομίζω ότι δεν έχει περιορισμό. Τώρα βαριεμαι να βγω έξω να το δοκιμάσω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.218
Άμα μάθς να δλέυεις τη di2 είναι μεγάλος σύμμαχος στο πάτημα.
Εγώ έχω το σύστημα στο manual και τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, ξέρω ανά πάσα στιγμή σε πχιο βήμα είμαι, ότι κάνει το auto, το κάνω χειροκίνητα πατώντας ταυτόχρονα και τις δγιό μανέτες

Last edited:

Reaction score
25.536
Και εγώ μανουαλ παίζω σε αυτό, καμιά φορά κάνω χρήση του κρατημένου κουμπιού για να συνεχίσει να αλλάζει γρανάζια αλλά γενικά είναι τρομερά βολική η χρήση της , δεν θα άλλαζα ούτε τις μισές σχέσεις με το σύρμα, τώρα βλέπεις πάει να αλλάξει το γκαντεμς κάνεις τικ, βλέπεις πλησιάζει ανηφόρα κάνεις τικ κλπ

Reaction score
1.030
Και εγώ μανουαλ παίζω σε αυτό, καμιά φορά κάνω χρήση του κρατημένου κουμπιού για να συνεχίσει να αλλάζει γρανάζια αλλά γενικά είναι τρομερά βολική η χρήση της , δεν θα άλλαζα ούτε τις μισές σχέσεις με το σύρμα, τώρα βλέπεις πάει να αλλάξει το γκαντεμς κάνεις τικ, βλέπεις πλησιάζει ανηφόρα κάνεις τικ κλπ
Από όταν έγιναν gay friendly οι ταχύτητες , έκοψα το άθλημα! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που σου έφευγε η αλυσίδα στο σείριο και την έβαζες εν κινήσει!!! Φαντάζομαι ότι ποδηλατοδρόμιο δεν έχετε τρέξει να δείτε τη χαρά οταν σε κλείνουν!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988