Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Αυτό μπορεί να γίνει, να μπει σε άλλο σώμα, δεν είναι δύσκολο το άνοιγμα, απλά θέλει προσοχή. Εγώ απλά είχα κάνει πατέντες της πλάκας επειδή βιαζόμουν, είχα βάλει κόλλα στιγμής και δυο κουμπιά από άλλη συσκευή από μέσα, αντί των λαστιχένιων που είχε, δουλεψε για λίγο αλλά όταν ξεκόλλησαν τα κουμπιά έβαλα ξανά "λίιιιγο" παραπάνω κόλλα από ο,τι έπρεπε, κι έτσι κόλλησε όλο το μπουτονάκι, και δεν πατιόταν μετά!Δεν ξέρω εάν γίνεται αυτό που προτείνεις. Εάν γίνεται, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να "ξεκουμπωθεί" το σώμα,να βγει από μέσα του η πλακέτα και να μπει σε άλλο σώμα. Και να γίνεται, δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να γίνεται εάν το στείλω στην αντιπροσωπεία - δεν θα ασχοληθώ τόσο, πήρα άλλο, ούτως ή άλλως.

Δικό σου. Θα σου στείλω pm.
Γιώργο ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω να το σιάξω.Δικό σου. Θα σου στείλω pm.
www.cyclingweekly.com

Από γυαλιστερούς σαν κι εσένα ζει.Εγω πάντως τον έδωσα τον οβολό μου στη shimano τώρα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα
Καλά ρε παιδιά χωρίς ροπόκλειδο???που πάτε θα σκοτωθείτε θα σκορπίσουν τα καψούλια απ τις ζάντες
Shimano Ultegra 8000 Round | Garbaruk Online StoreΈβγαλε η miche δίσκους για τον 8100, μπόλικες επιλογές κλιμάκωσης και το πχιο σημαντικό για μένα, 6 pins για το ανέβασμα της αλυσίδας, στον 8000 είχα απόλυτο ανέβασμα αλυσίδας χωρίς αστοχίες λόγο αυτού, επίσης έχουν λίγο μεγαλύτερο προφίλ στα δόντια. Δεν θα αγιάσω ποτέ... View attachment 337835

Έτσι ένιωσα σήμερα κύρ Γιάννη, δεν θα νικήσει όμως η τεχνολογία, παρόλο που είμαι νουμπάς σαφτά, στο τέλος πάντα νικάωΣτουρνάρι άνθρωπος ?
![]()