- Reaction score
- 23.756
Ασυζητητί.Με τον θου βου τι συζήτηση θες να κάνω για ποδήλατο καλέ?
Ασυζητητί.Με τον θου βου τι συζήτηση θες να κάνω για ποδήλατο καλέ?

Κάτσε βρε λίγο ακόμη. Σάββατο είναι. Εγω τράβηξα έναν ύπνο το απόγευμα, δεν ξέρω πως θα κοιμηθώ τώρα. Ακούω και κάτι όπερες δυνατά.Αναντίλεκτα...![]()
(μιας κι είναι της μόδας η λέξη)
Πάλι ξέχασες να κουρδίσεις το ρολόι σου ; 00.30 είναι.Αντε πάτε για ύπνο, όλοι οι γέροι κοιμούνται από της 21:00 η ώρα...![]()

Εσύ μείνε... νεαρούλη!Για σένα το λέω και γιαυτό που γελάει κάτω από το μήνυμά σου...
Εγώ δεν είμαι γέρος, άσε που έχω πρόβλημα με τον ύπνο. Άλλωστε ο ύπνος μικραίνει τη ζωή![]()

Έχω μια μικρή υποψία ότι δεν είδες το edit του Σώτου στο 18.421.Για σένα το λέω και γιαυτό που γελάει κάτω από το μήνυμά σου...
Εγώ δεν είμαι γέρος, άσε που έχω πρόβλημα με τον ύπνο. Άλλωστε ο ύπνος μικραίνει τη ζωή![]()
Δεν είπα σένα γέρο, τον Μάρκου είπαΔεν γίνεται, όταν αρχίζω να νυστάζω... τίποτα δεν με σταματά... να κοιμηθώ και στην καρέκλα!![]()
![]()
![]()

Μπερδευτήκαμε.Στον ΘΒ που ξέρει από βέσπα το έλεγα... που μου έλεγε να μείνω!![]()
Ο Μητσοτάκης. Δεν σκέφτεται καθόλου τον εργαζόμενο. Τον βάζει να δουλεύει βράδυ για να πηγαίνει ο Μπρέτοσς και να του πιάνει την συζήτηση.Έχετε και τέτοιο super εκεί; ε ρε μεγαλεία η πρωτεύουσα!
Δεν με λές, σήμερα που πήγα στη πάρνηθα είδα κάτι λυκόπουλα, ήσουν και εσύ μαζί τους?

Δεν μου λές ; Πόσο πιάνεις τα 0-100 με το ποδήλατο ;Δεν με λές, σήμερα που πήγα στη πάρνηθα είδα κάτι λυκόπουλα, ήσουν και εσύ μαζί τους?![]()
Κοιμούνται συνήθως τέτοια ώρα, έχει κουδούνι που το πατάς, ξυπνάνε και σε ανοίγουν , ακόμα καλύτερα δλδΟ Μητσοτάκης. Δεν σκέφτεται καθόλου τον εργαζόμενο. Τον βάζει να δουλεύει βράδυ για να πηγαίνει ο Μπρέτοσς και να του πιάνει την συζήτηση.![]()
![]()

Λιγότερο από αυτό που κάνει ο Μάρκου με το vtrΔεν μου λές ; Πόσο πιάνεις τα 0-100 με το ποδήλατο ;![]()
Μη σε νοιάζει , έλα εσύ και δεν θα σε πονέσω. Το υπόσχομαι , Θα είμαι απαλός σαν τις σερβιέτες , ξέρς εσύ .Κοιμούνται συνήθως τέτοια ώρα, έχει κουδούνι που το πατάς, ξυπνάνε και σε ανοίγουν , ακόμα καλύτερα δλδ
Λιγότερο από αυτό που κάνει ο Μάρκου με το vtr