bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.712
θα ήθελα να γράψω για τη σημερινή εμπειρία με τους τροχούς, μια επιφύλαξη τη είχα, είχα πολύ κακή εμπειρία από carbon τροχούς στο παρελθόν. Τούτοι δω έρχονται με υψηλές τάσεις στις ακτίνες επειδή μπορεί να τις υποστηρίξει το υλικό στο στεφάνι και η μεγάλη επιφάνεια στα καψούλια, οι τροχοι είναι κυριολεκτικά νταμάρι στο πάτημα, το αντιλαμβάνεσαι και με το χέρι όταν είναι τοποθετημένοι και τους στρεσάρεις πέρα δώθε. Εντέλει τοποθέτησα μπρος-πίσω 28mm ελαστικά, με το 19mm εσωτερικό τα ελαστικά κάθονται ταμάμ με 26.1mm εξωτερική,
65/75psi.
Στο δρόμο ή ακαμψία είναι εκεί, η κύλιση με τα κωνικά κεραμικά ρουλεμάν είναι αλλού!!
Με 52/11 κατεβαίνοντας το Σχιστό με κόντρα αέρα έπιασα αβίαστα 75km/h κάτι που μου ήταν πολύ δύσκολο πριν με 53/11.
Με 33mm προφίλ είναι άσκοπο να σχολιάσω προβλήματα με πλάγιους ανέμους, δεν νιώθουν τίποτα, είμαι σίγουρος ότι θα με αντέξουν για πολύ καιρό χωρίς αστοχίες.
65/75psi.
Στο δρόμο ή ακαμψία είναι εκεί, η κύλιση με τα κωνικά κεραμικά ρουλεμάν είναι αλλού!!
Με 52/11 κατεβαίνοντας το Σχιστό με κόντρα αέρα έπιασα αβίαστα 75km/h κάτι που μου ήταν πολύ δύσκολο πριν με 53/11.
Με 33mm προφίλ είναι άσκοπο να σχολιάσω προβλήματα με πλάγιους ανέμους, δεν νιώθουν τίποτα, είμαι σίγουρος ότι θα με αντέξουν για πολύ καιρό χωρίς αστοχίες.
) η μόντα που σκέφτηκα δούλεψε.