bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.666
Που καλέ?
Δεν βρήκα κάτι τέτχοιο!!
Δεν βρήκα κάτι τέτχοιο!!
Τον ξέρω καλά εγώ τον μπάμια... Άπαξ και το είδε θα το παρειΤι λες μαρή, χάζεψες;![]()
Το δοκιμάσω και θα σε πω.Ναι, όπως συμπλήρωσα και πάνω για τις σχέσεις ταχυτήτων πρέπει να είναι από το app της Wohoo, όχι από το Ρούβι. Δεν ξέρω αν έχει κάτι αντίστοιχο η Elite στο δικό της app, κοίταξέ το, υπάρχει πιθανότητα να το έχει.
Το Ρούβι έχει κάπου στις ρυθμίσεις όμως το δικό του βαθμό δυσκολίας, αν το βάλεις πιο χαμηλά (νομίζω ότι είναι με νούμερο %), θα είναι πιο εύκολη η ανάβαση φυσικά (δηλαδή ας πούμε σε μια ανηφόρα 10% θα έχεις αίσθηση 5%, και νομίζω ότι γίνεται και το ανάποδο, να αυξήσεις τη δυσκολία), αλλά δεν θα γράφει ρεκόρ στο τέλος.
View attachment 341291
Στο screenshot, είναι η ρύθμιση reality level. Αν επιλέξεις όμως time trial αντί ελεύθερη οδήγηση (just ride), τότε είναι πάντα 100%. Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση σε αυτό το mode.
Εδώ ρε συ δεν με ξέρουν οι θκιοίμ άνθρωποι καλά, εσύ από που μωρή κάμπια με έμαθες?Τον ξέρω καλά εγώ τον μπάμια... Άπαξ και το είδε θα το παρει

Shimano Di2 8070Shimano ελεύθερο?
1042 ευρω για δυο ζαντολάστιχα , τι είναι Formula 1 ;
Να μια χαρά , τι έχει αυτός ;Πάρε το χάπι της καρδιάς και μετά άνοιξε το Λίνκ, μιλάω σοβαρά...

Βρε συ, εδώ θα μπαίνεις πλέον μόνο με γυαλιά ηλίου... Να μη θαμπωθείς απ τη γυαλάδα...Να μια χαρά , τι έχει αυτός ;Αυτόν να πάρει.
![]()
DT SWISS Front Wheel C 1800 Spline Disc Brake 23 mm
DT SWISS front wheel C 1800 Spline Disc Brake 23 mm The C 1800 Spline wheels have been specially developed for the still young bike category of gravel bikesr2-bike.com