- Reaction score
- 1.315
Δεν υπάρχει διαφορά πού είναι το βάρος; Άλλο στα πετάλια και άλλο στη μεσαία τριβή (στην ουσία). Όσο πιο στην περιφέρεια του κύκλου είναι το βάρος, τόσο μεγαλύτερη επίπτωση έχει...Μιλάμε για 10 γραμμάρια τώρα...
Δεν υπάρχει διαφορά πού είναι το βάρος; Άλλο στα πετάλια και άλλο στη μεσαία τριβή (στην ουσία). Όσο πιο στην περιφέρεια του κύκλου είναι το βάρος, τόσο μεγαλύτερη επίπτωση έχει...Μιλάμε για 10 γραμμάρια τώρα...
Όχι η επιλογή μου ήταν το Assioma απλά έχουν στην τιμή και δισκοβραχίονα τα Rotor...@Drioannis "Καρφώθηκες" στα Rotor ή θα εξέταζες κι άλλες λύσεις, π.χ. Favero Assioma Duo;
Βρε δεν τραυματίστηκα με το ποδήλατό μου αλλά με στατικό...Έλα να σε πω, έχεις λάθος ρυθμίσεις ή λάθος δεδομένα καβάλου.
Με 85.5cm καβάλο πρέπει να πας σε 75.5cm ύψος σέλας.
Απο τη φώτο που ανέβασες κάνει μπάμ ότι πεταλάς με μεγάλο άνοιγμα του ποδιού, γιαυτό ίσως και ο τραυματισμός.
Τσέκαρε το εργαλείο που σε έδωσα, είναι πολύ αξιόπιστο
Με την συγκεκριμένη "φόρμουλα" που έβαλες σαν λίνκ ή με όλες ;Ααααα και κάτι τελευταίο, καβάλο μετράμε ξυποληταρία, όχι φορώντας τα ποδηλατικά παπούτσα. Υπάρχει μια σύγχυση σε αυτό και είπα να στο πω
Είναι κανόνας, επειδή όμως υπάρχει ένας μπούσουλας για το ύψος της σέλας φορώντας τα παπούτσα και μετρώντας με το άνοιγμα του ποδιού πατώντας με τη φτέρνα τον άξονα του πεντάλ στο κατώτατο σημείο, πολλοί το μπερδεύουν.Με την συγκεκριμένη "φόρμουλα" που έβαλες σαν λίνκ ή με όλες ;
Πάλι μέσα στην μέση του δρόμου κάθεσαι ; Και με τέτοια μάλιστα κίνηση απο τρελούς που πάνε και έρχονται στην περιοχή χωρίς κανέναν σκοπό απο ότι κατάλαβα.Τόση κίνηση δεν έχω συναντήσει ποτέ στη Πάρνηθα, κομβόι τα αυτοκίνητα. Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί θα πιούνε άραγε καφέ στο ένα και μοναδικό μαγαζί...
Ποτέ ξανά Σ/Κ Πάρνηθα View attachment 345552
View attachment 345559