wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.900
Κρατάω την πρόταση για τον αποστάτη. Θέλω να "δουλέψω" το τιμόνι όπως θα τοποθετηθεί αρχικά για κάποιες ώρες και μετά να αποφασίσω τι θα κάνω.Επειδή είπαμε το τιμόνι κατεβάζει στα hoods θα πρέπει αν θες να είσαι στη ίδια θέση με πριν να βάλεις 0,5cm αποστάτη στο λαιμό, αλλιώς θα κατέβεις μισό πόντο όταν είσαι στα hoods.
Βάζοντας όμως 0,5cm αποστάτη στο άνω μέρος όταν το κρατάς θα είσαι μισό πόντο πχιο ψηλά από το προηγούμενο τιμόνι.
Σε ευχαριστω για την πρόταση για την ταινία. Θα ζητήσω από τον μηχανικό μου να εφαρμόσει αυτήν που έβαλε καινούρια στο υπάρχον τιμόνι. Είναι 4mm, με στρώμα φελλού και κόκκινη (που πάει και με το ποδήλατο!). Θα του ζητήσω να την περάσει σφιχτά.Επίσης αν θες τη γνώμη μου για ταινία, βάλε μια λεπτή αφρώδες ή χοντρή καλά τεντωμένη, ότι προτιμάς.
Αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα άκαμπτο το τιμόνι και περνάει κραδασμούς στα χέρια, οπότε με μια αφρώδες ταινία που έχει στο εσωτερικό σιλικόνη θα κάνς καλή δλειά.
Εγώ ως αρχική επιλογή έβαλα τούτη, είναι χοντρουλα οπότε τη πέρασα πολύ σφιχτά και μετά από τη χρήση έστρωσε καλά στο τύλιγμα.
.