Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.066
'Narathon', το ένα πόδι, το νούμερο ένας αριθμός σωστά ο άλλος αναποδα, οι μπανάνες τσαμπί μέσα σχεδόν στο στόμα, το παπούτσι σου που το έβγαλες το βρήκε και το φόρεσε η μία εθελόντρια.
Και πολύ σαν να χαμογελάνε αυτές. Τι ψαχούλεψαν; Και η σριλανκεζα σε αντίγραφο εις τριπλούν, τι ρόλο βαράει στο φόντο;

Καλά το λέω εγώ, gtp.

Reaction score
20.231
Κάτι ξέρω που δεν βάζω φωτογραφίες μου, δεν ξέρεις ποτέ πώς και πότε θα χρησιμοποιηθούν... εναντίον σου! :roflmao: :party: :lolsign:

Reaction score
20.231
Είναι... χοντροκομμένες γι αυτό, κάνουν μόνο για... χοντρόπετσους! :party: :roflmao:

ΥΓ. Αυτό το δεύτερο, ότι δεν θα έβαζες έτσι κι αλλώς... με πλήγωσε! :lolsign: 😥😥

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.066
Να χαρώ εγώ μπιμπελό
'Narathon', το ένα πόδι, το νούμερο ένας αριθμός σωστά ο άλλος αναποδα, οι μπανάνες τσαμπί μέσα σχεδόν στο στόμα, το παπούτσι σου που το έβγαλες το βρήκε και το φόρεσε η μία εθελόντρια.
Και πολύ σαν να χαμογελάνε αυτές. Τι ψαχούλεψαν; Και η σριλανκεζα σε αντίγραφο εις τριπλούν, τι ρόλο βαράει στο φόντο;

Καλά το λέω εγώ, gtp.

Α και το χέρι της εθελόντριας. Οκτώ δάχτυλα κι ένας (τουλάχιστον) κρυφός αντίχειρας.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496

Reaction score
20.231
Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με ποδήλατο να κυκλοφορεί σε αυτους τους δρόμους, που πάνε όλοι πατητοί με 120, 130, 150, σαν να μην υπάρχει αύριο. Εγώ εδώ σκέφτομαι να βγω για 3 χμ στην λεγόμενη Εθνική (για να πάω ανατολικά), που έτσι όπως είναι παραπάνω από 80-90 δεν σηκώνει (πέρα από τους παλαβούς), και στο κομμάτι που πάω μέχρι 50-60 καλά είναι.

Reaction score
24.915
Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι εντός κατοικημένης περιοχής και έχει όριο τα 70.
Το ότι υπάρχουν μνπν που πάνε με πολύ περισσότερα ατιμώρητοι είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως.
Το εύκολο σενάριο είναι ότι ήταν μεσαία λωρίδα είχα μπροστά αυτοκίνητο και έκανε σφήνα δεξιά για να περάσει.
Σε ένα τέτοιο σενάριο μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι η ταχύτητα του ήταν πιο κοντά στα 100 παρά στα 50

Reaction score
20.231
Κι αυτός, και πριν από αυτόν η Συγγρού (καλά εκεί πρέπει να μαλώνουν ποιος θα πάει πιο γρήγορα), βλέπω κάτι βιντεάκια με μηχανές, και κάτω από 100 (όριο έχει 90 η Συγγρού) δεν πάει κανείς...

Reaction score
4.226
deathwish ήταν και το παράτησα. μου σπάσαν και οι ακτίνες ... τι το θες καημένε, καράφλα , μπάκα και κολάν? Πάνε για κανα τσιπρο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.496
Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος με ποδήλατο να κυκλοφορεί σε αυτους τους δρόμους, που πάνε όλοι πατητοί με 120, 130, 150, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Μετά από αυτό, τη ίδια απορία θα έχουν και οι 5 ποδηλάτες, εύχομαι πραγματικά να είναι καλά και να τη έβγαλαν με επιπόλαια τραύματα, κομμάτι δύσκολο βέβαια...
Το λέω με κάθε ευκαιρία, ο κόζμος όταν πιάνει τιμόνι είναι λες και παίζει βίντεο game, οδηγούν λες και έχουν καβάντζα 10 ζωές...

Reaction score
22.200
Αυτό με το ότι είναι σε ομάδες απο την μια για καλύτερα και να τους βλέπουνε ;;; αλλά άμα πέσεις σε κανέναν που δεν βλέπει μπροστά του ή τρέχει έχεις πολλά θύματα.

Reaction score
20.231
Έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό, και στο εξωτερικό (ΗΠΑ θυμάμαι περίπτωση) με πολλαπλά θύματα. Ωραίες (λέμε τώρα) οι ομαδικές, αλλά και να είσαι μέσα σε τέτοια θέλει συντονισμό και προσοχή, μια στραβή και πέφτουν όλοι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.184
Στην Κύπρο είχαμε δυστύχημα σε ομαδική ποδηλασία. Πήρε ο άλλος ανοιχτά τη στροφή και τους θέρισε - κυριολεκτικά. Χάσαμε έναν ποδηλάτη από εσωτερική αιμορραγία.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.347
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk