Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.202
Πιο πολύ μιλάς για τα ποδαρια σου και από την εξαδέλφη που τουλάχιστον αυτή τα δείχνει και στα ονλυφανς

Reaction score
22.229
στο Ελλάδα του Μητσοτάκη δυστυχώς δεν στοκάρει κανείς τόσο ακριβά παπούτσα,
Πιο ακριβά είναι τα δικά σου αυτά απο του Μητσοτάκη ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Έδωσε 1200€ για αυτά τα τσουράπια? :roflmao:
Ντίπ γούστο δεν έχει ο άμπαλος :roflmao::roflmao::roflmao:
Πιο πολύ μιλάς για τα ποδαρια σου και από την εξαδέλφη που τουλάχιστον αυτή τα δείχνει και στα ονλυφανς
Ψήνεσαι μωρή ανωμαλάρα για πατουσάκια? :roflmao::lolsign:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.199
Ο μόνος βραχνάς είναι όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια που έχει για κούμπωμα, πατάς ένα κουμπί, σηκώνεται μια περόνη, σφίγγεις, κατεβάζεις περόνη, κουμπώνεις πάλι τη περόνη, πατάς σκανδάλη απασφάλισης ταυτόχρονα και στα δγιό κουμπώματα για να βγάλεις ή να χαλαρώσεις τα παπούτσα... Τι είναι αυτά ρε!!???
Εκτός από βλάχος, είσαι και ιδιότροπος!:tongue::roflmao::roflmao::roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Εκτός από βλάχος, είσαι και ιδιότροπος!:tongue::roflmao::roflmao::roflmao:
Δεν ξέρω τι λες, όσοι με γνωρίζουν λένε ότι είμαι και γ@μω τα παιδιά :lolsign:

Τα ρύθμισα (επειδή είμαι και κουτσός στο ένα ποδάρ) και ανέφκα για μια δοκιμαστική στο trainer, εντάξει καμιά σχέση στο πάτημα, τα νιώθω πολύ πχιο απόλυτα σε σχέση με τα g stilo, προβλέπω ή να ξεκαρφώνω το deda από το direto ή σε κάνα άτσαλο σπρίντ να ξεκουμπώνουν και να γίνω σούπερ μαν... :lolsign:
Σε κάνα δεκαήμερο θα βγω όξω για προπονήσεις, εκεί να δούμε τι πλιά πχιάνουν!!

Το αδιανόητο είναι που ενώ είναι 43 νούμερο και τα δγιό, το sidi είναι μικρότερο σε σχέση με το g stilo.
1000012738.jpg

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Ας επιστρέψουμε στο θέμα ανεμιστήρας, έχω πολύ καιρό που το ψάχνω και το παιδεύω, έχω διαβάσει για όποια πρόταση υπάρχει και έχω καταλήξει για δγιό λόγους στο wahoo kickr headwind.
α) είναι πολύ δυνατός
β) κάνει pair με hr monitor και ανάλογα ρυθμίζει τη ένταση του ανεμιστήρα.

Κίνησα γη και ουρανό στο Ελλάδα ώστε να το δω από κοντά αλλά δεν υπάρχει πουθενά, η αντιπροσωπία θα φέρει κάποια κομμάτια τέλη Αυγούστου.
Οπότε μάλλον θα γίνει παραγγελία απ'όξω, πιστεύω ότι θα αναβαθμίσει τη εμπειρία και θα συμβάλει σημαντικά στα πολλά watt ώστε να μη λιώνω.
Για πείτε καμιά γνώμη και σεις!!

wizzy

Reaction score
22.199
Η γνώμη μου είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, "γυαλίζεις" περισσότερο! :biggrin: :tongue:

Βρες κάπου να διαβάσεις τα επίπεδα θορύβου αναλόγως ταχύτητας του ανεμιστήρα - στο site του κατασκευαστή δεν αναφέρει κάτι. Αν είναι να κουφαθείς από τον θόρυβο, ε, μαλακία... Ψάξε μήπως τον έχει κάνει review ο DCRainmaker - εάν τον έχει κάνει, θα βρεις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Reaction score
24.960
με 279 αγοράζεις κανονικό φουρφουρι πάντως για όλο το σαλόνι , λέω γω τώρα...

wizzy

Reaction score
22.199
Άσε τον, μωρέ, να "γυαλίσει" λίγο! Να έχουμε κάποιον να "δουλεύουμε"! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Η γνώμη μου είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, "γυαλίζεις" περισσότερο! :biggrin: :tongue:

Βρες κάπου να διαβάσεις τα επίπεδα θορύβου αναλόγως ταχύτητας του ανεμιστήρα - στο site του κατασκευαστή δεν αναφέρει κάτι. Αν είναι να κουφαθείς από τον θόρυβο, ε, μαλακία... Ψάξε μήπως τον έχει κάνει review ο DCRainmaker - εάν τον έχει κάνει, θα βρεις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.
Είναι πολύ θορυβώδες, δεν με απασχολεί όμως ο θόρυβος, ήδη γίνεται σφαγή με το direto από τότε που το έβαλα πάνω στο rocket plate, το κόντρα πλακέ λειτουργεί ως ηχείο και τριπλασιάζει θα έλεγα τη φασαρία από τους κραδασμούς και τις αλλαγές ταχυτήτων, ακούω και μουσική από το σύστημα παράλληλα και το τελευταίο που με νοιάζει είναι ο θόρυβος του ανεμιστήρα.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απόδοση και ως φαίνεται είναι ο μοναδικός που συνδυάζει σταθερή σύνδεση ant+ και απόδοση.

με 279 αγοράζεις κανονικό φουρφουρι πάντως για όλο το σαλόνι , λέω γω τώρα...
Εσύ αποβάλλεσαι και αύριο να έρθεις με το κηδεμόνα :lolsign:

Έχω 3 ανεμιστήρες, έναν αριστερά, έναν δεξιά και έναν οροφής.
Τις μέρες που έχει αυξημένη υγρασία στη ατμόσφαιρα γεμίζω 1/4 ενός κουβά με ιδρώτα και άλλο τόσο υπάρχει ολούθε στα πατώματα.
Προψε έτρεξα έναν αγώνα 90km, από το πρώτο τέταρτο έπαψα να νιώθω ότι με χτυπάει αέρας από τους 3 ανεμιστήρες, νόμιζα ότι έσβησαν... Έχω πρόβλημα, δεν με καταλαβαίντς?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
φιρφλιρι ρε φίλε ερκοντίσιο πως το λετε στο Συκούριο;
Όχι ρε αρκουδίσιο σε αυτή τη κατάσταση, αέρας χρειάζεται, πολύς αέρας!!
Το χειμώνα πάλι το ίδιο ισχύει, τι θα κάνω, θα ανάβω αρκουδίσιο?

wizzy

Reaction score
22.199
φιρφλιρι ρε φίλε ερκοντίσιο πως το λετε στο Συκούριο;
Δεν "δουλεύει" το air condition μόνο του. Been there, done that. Το καλοκαίρι, προπόνηση με το air condition στους 22-23°C και στάζω το "είναι" μου. Τον συνδυασμό με τον ανεμιστήρα αναμένεται να τον δουλέψω και βλέπουμε.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.202
Δεν "δουλεύει" το air condition μόνο του. Been there, done that. Το καλοκαίρι, προπόνηση με το air condition στους 22-23°C και στάζω το "είναι" μου. Τον συνδυασμό με τον ανεμιστήρα αναμένεται να τον δουλέψω και βλέπουμε.
ε βάλτο στο πιο δυνατό τότε

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
ε βάλτο στο πιο δυνατό τότε

Φύγε ρε σατανά απ'δω μήπως βγάλουμε άκρη με τον ανεμιστήρα. :biggrin:
Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της :tongue:

wizzy

Reaction score
22.199
Όσο και να μου κολλάς δεν πρόκειται να έχεις τη ξαδέρφη, δεν είσαι του γούστου της :tongue:
Δεν της αρέσουν οι μουσάτοι διοπτροφόροι άντρες; :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Δεν της αρέσουν οι μουσάτοι διοπτροφόροι άντρες; :biggrin:
Μωρέ όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλού είναι το κόλλημα.

Δείτε τούτο το βινδεο άμα θέτε πληροφορίες για το φουρφούρι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.410
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim