Ποδήλατο

Reaction score
22.411
Αρέ πως να σας πει κανένας... Βλάχος δηλώνω λόγο καταγωγής και όχι επειδή μένω στη Λάρσα.
Όλοι εμείς κατεβήκαμε κυριολεκτικά από τα βουνά, εγώ κρατάω από Ρουμανία, οι παππούδες ερχόμενοι εγκαταστάθηκσν στη Ηπειρο, μετά κατεβήκαμε από τα βουνά και πιάσαμε τις πόλης.
Μικρός στο σπίτι δεν μιλούσαμε ελληνικά, μιλούσαμε βλάχικη γλώσσα, ρουμανόβλαχοι κοινώς.
Η ξαδέρφη έχει στη γκαρνταρόμπα μια στολή ηπειρότησας καθώς τα βίτσια του κοζμου είναι πολλά :biggrin:
Ce faci ;

:D

Reaction score
22.411
...κουκιά σπέρνω! :party:

ή, semăn fasole στα ρουμάνικα :roflmao:
Λέω μήπως παρέμεινε κάτι απο αυτό στα βλάχικα .... πως είναι στα βλάχικα ;

• μπούνε τζούε καλημέρα
  • νοάπτι μπούνε καληνύχτα
  • κουμ χίι πώς είσαι
  • τσί άνταρ' τι κάνεις
  • τσί σ'αντάρου τι να κάνω
  • τσί φάτσ' τι κάνεις
  • γκίνι καλά

Εγω το έχω ακούσει αλλά σαν "τσε φάτσς" ... μπορεί και να το έπιασε λάθος το αυτί μου βέβαια και να ήταν όντως "τσι φατς" που λέει το google.
...κουκιά σπέρνω! :party:

ή, semăn fasole στα ρουμάνικα :roflmao:
Semăn okra .... βρε. :D

Δεν απαντάει .... έχει δουλιεά, χαζεύει τις γκόμενες στο Big Brother τώρα. Δεν βλέπω καμία σόι. :D Σαν την ξαδέρφη σίγουρα όχι. :D Πολύ πλαστική έχε πέσει, βλέπω. :D ¨Εχει και μια χωρίς τατουάζ... πρωτοφανές. :D

Last edited:

Reaction score
20.372
Semăn okra .... βρε. :D

Δεν απαντάει .... έχει δουλιεά, χαζεύει τις γκόμενες στο Big Brother τώρα. Δεν βλέπω καμία σόι. :D Σαν την ξαδέρφη σίγουρα όχι. :D Πολύ πλαστική έχε πέσει, βλέπω. :D ¨Εχει και μια χωρίς τατουάζ... πρωτοφανές. :D
Κουκιά σπέρνω, είπαμε, όχι μπάμιες... :geek:
păr .... μαλλιά .... μου βγάζει. :D
βάλε faca fut cur να δούμε... :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.465
Έχει βλάχους στην Ήπειρο (πχ Μέτσοβο, Δροσοχώρι, Συρράκο κλπ), φυσικά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των Ηπειρωτών, μην τυχόν και τους πεις έτσι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.513
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$