Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.250
Ο νονός μου έχει πιο σοβαρές ασχολίες από τα να μου παίρνει μπιχλιμπίδια για το ποδήλατο! :lol:

Reaction score
25.023
αν κάποιος δεν θέλει το Ultegra μονό για κάποιο λόγο, δίνω το δικό μου r7000 (11άρα σειρά) 170mm μονό για πιο φθηνά και παίρνω του Χρήστου

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
αν κάποιος δεν θέλει το Ultegra μονό για κάποιο λόγο, δίνω το δικό μου r7000 (11άρα σειρά) 170mm μονό για πιο φθηνά και παίρνω του Χρήστου
Αλλαξοκ@λιά θα το πάμε!! :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.250
Τώρα που το είδα, ρε συ @bretsos, το τσαντάκι πάνω στο top tube, σε βολεύει; Σε βολεύει περισσότερο από αυτά που "κρέμονται" από τη σέλα; Επίσης, ποιο τσαντάκι είναι (εταιρία κατασκευής & μοντέλο);

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
Γιώργη με μια λέξη γκ@μάει η θέση εκεί μπροστά.
Σε αυτό το μικρό τσαντάκι έχω, δγιό αμπούλες, τη τρομπα για αυτές, σετ επισκευής ελαστικών, ένα πολυεργαλείο, μια σαμπρέλα και υπάρχει χώρος για διάφορα πράγματα που τα χρειάζομαι άμεσα όταν είμαι πάνω στο ποδήλατο.
Βέβαια το θκόμ πλαίσιο είχε έτοιμη βάση για να δεχτεί τέτοιο τσαντάκι, βιδώνει με δγιό βίδες στον οριζόντιο, σαν αυτές που βιδώνουν οι παγουροθήκες, υπάρχουν ανάλογα τσαντάκια γιουνιβέρσαλ με βέλκρο, δες αυτά της topeak αν σε ενδιαφέρει, πολύ ποιοτικά.
Η εταιρεία λέγεται down dusk, σχεδίασε το συγκεκριμένο τσαντάκι για το roadmachine και το πουλάει όσο στοιχίζει μια Louis Vuitton γυναικεία τσάντα :biggrin:

Edit.

Ξέχασα να αναφέρω ένα μειονέκτημα, στο δυνατό ορθοπέταλο, τύπου σπρίντ βρίσκουν τα μπούτια εσωτερικά, στο θκόμ που είναι μικρούλη και χαμηλό σε ύψος βρίσκουν οριακά, αλλά βρίσκουν.
Οπότε μη επιλέξεις κάποιο μεγάλο σε λίτρα, διότι θα έχει μεγαλύτερο ύψος και θα βρίσκουν τα ποδάρια

Reaction score
42
Τι παράδες διαθέτεις?
Τούτο σου αρέσει? View attachment 369779
Επειδή αυτό μου κάνει για το roadmachine και επειδή ξέρω στο περίπου πόσο έχει, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να παίξω όσο μπορώ με το παλιό μου, όσο κι αν μου αρέσει το BMC.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
Το συγκεκριμένο roadmachine δεν πωλείται έτσι όπως το βλέπς, το θκόμ είναι αυτό που λέμε εμείς οι γυαλιστεροί dream build, έχει και τη μυρουδιάμ οπότε θα σου στοιχήσει κάτι παραπάν :lolsign:

Τώρα πέραν της πλάκας, μπορείς να βρεις πολύ οικονομικό και καλό ποδηλατάκι.
Με rim brakes βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου μειονέκτημα, ίσα ίσα έχεις καλύτερα φρένα και πολύ οικονομικά στη συντήρηση.
Για δώσε στοιχεία ύψους μήπως πέσω πάνω σε καμία καλή περίπτωση.

Reaction score
42
Πωλείται όπως είναι "επιπλωμένο", με χιλιάδες αναμνήσεις κλπ κλπ

Κοίτα, "καλό" το παλιό mtb μου, θα μπορέσω να κάνω τις βόλτες μου και καμιά προπόνηση(λέεεεμε τώρα), αλλά όλο βλέπω πως πηγαίνω προς road bike. Ακόμη και σε αυτό έβαλα slick λάστιχα να το κάνω πιο "road". Οπότε για αυτό σκέφτομαι μήπως πάρω ένα επιτέλους. Έχω και τον φίλο που ψάχνει κούρσα και με πριζώνει κι αυτός. Εσύ φταις ούτως ή άλλως και χωρίς να το ξέρεις, ανεβάζοντας rouvy κάθε τρεις και λίγο.

1,75 και 93κ (έπεσα από 98, αλλά έχω δρόμο ακόμη μπροστά μου), παπούτσι 43 κανονικό, 41 αναρριχητικό (η άσχετη πληροφορία της ημέρας).

Reaction score
25.023
άρα σου κάνει (οριακά σε βάρος) και το endurance μου έχω αποθήκη, με rim brakes και 105 7000

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
άρα σου κάνει (οριακά σε βάρος) και το endurance μου έχω αποθήκη, με rim brakes και 105 7000
Δεν του κάνει μωρή κοντούλα λεμονιά :lolsign:
Το θκός είναι small, θέλει μπαμπάτσικο medium ο άνθρωπος, 540mm+ οριζόντιο με ένα 100mm λαιμό αρχικά, παίζει στα θκάμ δεδομένα.

Edit, επίσης χρειάζεται ενισχυμένους τροχούς με αυτό το βάρος

Reaction score
25.023
1749636110349.png

54 οριζόντιος... @@ small ήταν

1749636208348.png

αυτά είναι τα "φετινά" γενικά είναι οτι νάναι τα νούμερα, με 538 top tube , ήταν και καλά 170-178 ύψος, τώρα με 540 είναι 164-170.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
Μλκ τι μεγέθη είναι αυτά...

Το θκόμ bmc έχει 546mm οριζόντιο , 100mm λαιμό, 386 reach με 15mm offset σέλας. Το stack είναι υψηλό, 562mm.
Το deda είναι 535mm, 110mm λαιμό, 379 reach, 25mm offset παλουκόσελου, χωράω λόγου λαιμού και offset παλουκοσελου και με αυτό το reach είναι ιδανικό για ανηφόρα, γιαυτό και με βολεύει στο πάτημα στα βουνά, το stack εδώ είναι χαμηλό, 540 νομίζω.

Πάντως δεν του κάνει του φίλου, με 373mm reach δεν θα χωρέσει, εκτός και αν έχεις 30mm offset σέλας ή αν δεν είναι 175cm το μπόι, που όλες το παίζουμε ψηλές με τη μέτρηση στο σπίτι και όταν πάμε για bike fit είμαστε κοντές :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
Πολύ σημαντικό επίσης είναι το reach του τιμονιού, σε ένα οριακά μικρό πλαίσιο θες μεγάλο reach τιμονιού.
Το deda που είναι ένα μικρό πλαίσιο έχω 110mm λαιμό με 80mm reach τιμονιού , στο bmc που είναι προς το μεγάλο πλαίσιο έχω 75mm reach τιμονιού με 100mm λαιμό.
Μου θυμίζετε τα πεθερικά μου, που χαζομάλωναν ποιος είναι ψηλότερος
Στη θκιάμας περίπτωση είμαι εγώ, είμαι 1.74cm και ο κρόκος είναι 1.73cm.
Είμαι έναν ολόκληρο πόντο ψηλότερος :biggrin::roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.892
Οι μπάμιες ψηλώνουν κιόλας; :roflmao:
Όχι ομορφαίνουν όμως, μόλις γύρισα από καλόπιασμα, κουρέυκα, ξυρίσκα, με κόψανε και με σιάξανε τα νύχια, με βάλανε κάτι κρέμες στη μάπα, ατμούς, λεβάντες, χαϊλίκι φούλ!!
Κουκλάκι ζωγραφιστό με κάναν :biggrin:

Reaction score
20.408
Όχι ομορφαίνουν όμως, μόλις γύρισα από καλόπιασμα, κουρέυκα, ξυρίσκα, με κόψανε και με σιάξανε τα νύχια, με βάλανε κάτι κρέμες στη μάπα, ατμούς, λεβάντες, χαϊλίκι φούλ!!
Κουκλάκι ζωγραφιστό με κάναν :biggrin:
Όταν λες "ξυρίστηκα" εννοείς... κανονικό ξύρισμα, πάνε τα μούσια, ή τριμάρισμα; Να ξέρουμε... τι θα βάλει στην ΑΙ ο Βαρώνος δηλαδή! :roflmao: :party:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint