wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.250
Ο νονός μου έχει πιο σοβαρές ασχολίες από τα να μου παίρνει μπιχλιμπίδια για το ποδήλατο! 

Αλλαξοκ@λιά θα το πάμε!!αν κάποιος δεν θέλει το Ultegra μονό για κάποιο λόγο, δίνω το δικό μου r7000 (11άρα σειρά) 170mm μονό για πιο φθηνά και παίρνω του Χρήστου
Επειδή αυτό μου κάνει για το roadmachine και επειδή ξέρω στο περίπου πόσο έχει, λέω να κάτσω στα αυγά μου και να παίξω όσο μπορώ με το παλιό μου, όσο κι αν μου αρέσει το BMC.Τι παράδες διαθέτεις?
Τούτο σου αρέσει? View attachment 369779
Δεν του κάνει μωρή κοντούλα λεμονιάάρα σου κάνει (οριακά σε βάρος) και το endurance μου έχω αποθήκη, με rim brakes και 105 7000
Στη θκιάμας περίπτωση είμαι εγώ, είμαι 1.74cm και ο κρόκος είναι 1.73cm.Μου θυμίζετε τα πεθερικά μου, που χαζομάλωναν ποιος είναι ψηλότερος
Όχι ομορφαίνουν όμως, μόλις γύρισα από καλόπιασμα, κουρέυκα, ξυρίσκα, με κόψανε και με σιάξανε τα νύχια, με βάλανε κάτι κρέμες στη μάπα, ατμούς, λεβάντες, χαϊλίκι φούλ!!Οι μπάμιες ψηλώνουν κιόλας;![]()
Όταν λες "ξυρίστηκα" εννοείς... κανονικό ξύρισμα, πάνε τα μούσια, ή τριμάρισμα; Να ξέρουμε... τι θα βάλει στην ΑΙ ο Βαρώνος δηλαδή!Όχι ομορφαίνουν όμως, μόλις γύρισα από καλόπιασμα, κουρέυκα, ξυρίσκα, με κόψανε και με σιάξανε τα νύχια, με βάλανε κάτι κρέμες στη μάπα, ατμούς, λεβάντες, χαϊλίκι φούλ!!
Κουκλάκι ζωγραφιστό με κάναν![]()