Ποδήλατο

Reaction score
20.417
Εγώ σου είπα πάντως, σχεδόν 4 χρόνια έχω αυτούς τους φθηνούς Shimano (που έβαλα το λινκ παραπάνω), ούτε πρόβλημα έχω στο φρενάρισμα (να μην είναι δυνατό) ούτε θόρυβο κάνουν. Τώρα αν τους πάρεις ας πούμε εσύ, και κάνουν σαν σειρήνα συναγερμού... ε πες στην ξαδέρφη να κάνει ένα ευχέλαιο, να φύγει το μάτιασμα! :roflmao: :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Εγώ σου είπα πάντως, σχεδόν 4 χρόνια έχω αυτούς τους φθηνούς Shimano (που έβαλα το λινκ παραπάνω), ούτε πρόβλημα έχω στο φρενάρισμα (να μην είναι δυνατό) ούτε θόρυβο κάνουν. Τώρα αν τους πάρεις ας πούμε εσύ, και κάνουν σαν σειρήνα συναγερμού... ε πες στην ξαδέρφη να κάνει ένα ευχέλαιο, να φύγει το μάτιασμα! :roflmao: :lolsign:
Δεν σε κάνω πλάκα, αν και μετά από τους RT-CL900 έχω πρόβλημα, θα γίνω τρελός και θα πιάσω τη βαριοπούλα, τόσο τα έχω πάρει στο κρανίο...

Reaction score
20.417
Το ποδήλατο σου χρειάζεται το Sotos Magic Touch! Ό,τι ακουμπά το χέρι... φτιάχνει! :roflmao: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Το ποδήλατο σου χρειάζεται το Sotos Magic Touch! Ό,τι ακουμπά το χέρι... φτιάχνει! :roflmao: :party:
Στείλε λίγο θετική ενέργεια από κει σαπέρα μήπως δουλέψει και έτσι!!
Εψές κατέβαινα με πολλά χλμ μπροστά από ένα σχολείο που έπαιζαν μπάσκετ κάτι πιτσιρίκια, μπροστά είχα στόπ και έπεσα στα φρένα, ακούω τα πιτσιρίκια από πίσω "πέτα το μπάρμπα"
Μας κοροϊδεύει ο κόζμος σε λέω :roflmao:

Reaction score
20.417
Oh god, κάνει και ζέστη... να ακούμε και για daiquiri και μαργαρίτες. Τι αμαρτίες πληρώνουμε οι χριστιανοί... :roflmao: :geek:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.533
ακούω τα πιτσιρίκια από πίσω "πέτα το μπάρμπα"
Μας κοροϊδεύει ο κόζμος σε λέω :roflmao:
"μπάρμπα", πώς;
Αφού μας λες πως σενιαρίστηκες και μας έγινες κουκλάκι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
"μπάρμπα", πώς;
Αφού μας λες πως σενιαρίστηκες και μας έγινες κουκλάκι
Τα ντουβάρια όσο και να τα ασβεστώσεις, πετρόχτιστα ντουβάρια παραμένουν :biggrin:

Reaction score
22.464
Επειδή είμαι σε άδεια τα πήρα όλα, σε ένα μήνα θα έχουν ξανά βγει όταν θα έχω ξανά επιστρέψει στη δλειά.
Χωρίς μούσια στη δλειά δεν με θέλουν, θα με απολύσουν

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Πού το βρήκες αυτό το χαζοντάμαρο?
Πλάκα έχει!! :roflmao:

Θυμάστε πριν από πολύ καιρό που μου είχε αγοράσει ο θείος κρόκ ένα πολυεργαλείο Rachet Rocket Essential της topeak?
Έχει αποδειχθεί χρυσός, το εχω πάντα μαζίμ και εκτός ποδηλάτου, έχω κάνει απίστευτες δλειές με δαύτο όταν είμαι εκτός και δεν έχω πρόσβαση σε σοβαρά εργαλεία χειρός.
Και στο ποδήλατο έχει χρειαστεί ουκ ολίγες φορές, εξαιρετικό γκατζετάκι και αντέχει στις κακουχίες.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.255
Γιώργη με μια λέξη γκ@μάει η θέση εκεί μπροστά.
Σε αυτό το μικρό τσαντάκι έχω, δγιό αμπούλες, τη τρομπα για αυτές, σετ επισκευής ελαστικών, ένα πολυεργαλείο, μια σαμπρέλα και υπάρχει χώρος για διάφορα πράγματα που τα χρειάζομαι άμεσα όταν είμαι πάνω στο ποδήλατο.
Βέβαια το θκόμ πλαίσιο είχε έτοιμη βάση για να δεχτεί τέτοιο τσαντάκι, βιδώνει με δγιό βίδες στον οριζόντιο, σαν αυτές που βιδώνουν οι παγουροθήκες, υπάρχουν ανάλογα τσαντάκια γιουνιβέρσαλ με βέλκρο, δες αυτά της topeak αν σε ενδιαφέρει, πολύ ποιοτικά.
Η εταιρεία λέγεται down dusk, σχεδίασε το συγκεκριμένο τσαντάκι για το roadmachine και το πουλάει όσο στοιχίζει μια Louis Vuitton γυναικεία τσάντα :biggrin:

Edit.

Ξέχασα να αναφέρω ένα μειονέκτημα, στο δυνατό ορθοπέταλο, τύπου σπρίντ βρίσκουν τα μπούτια εσωτερικά, στο θκόμ που είναι μικρούλη και χαμηλό σε ύψος βρίσκουν οριακά, αλλά βρίσκουν.
Οπότε μη επιλέξεις κάποιο μεγάλο σε λίτρα, διότι θα έχει μεγαλύτερο ύψος και θα βρίσκουν τα ποδάρια
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το έψαξα αρκετά, βρήκα 1-2 μοντέλα της Topeak που μου έκαναν, όμως διέκρινα ένα μειονέκτημα (τρόπος του λέγειν). Τα top tube τσαντάκια της Topeak που πιάνονται στον σκελετό με ιμάντες, ευνοούν υλοποιήσεις όπου τα καλώδια είναι εσωτερικά στον σκελετό (όπως στο BMC σου). Στο ποδήλατό μου τα καλώδια διατρέχουν τον σκελετό εξωτερικά, επομένως οι ιμάντες πρόσδεσης θα πιέζουν τα καλώδια. Οπότε, θα πάω για λύση με τσαντάκι κάτω από τη σέλα κι ελπίζω αυτή τη φορά, τα velcro να αντέξουν λίγο περισσότερο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το έψαξα αρκετά, βρήκα 1-2 μοντέλα της Topeak που μου έκαναν, όμως διέκρινα ένα μειονέκτημα (τρόπος του λέγειν). Τα top tube τσαντάκια της Topeak που πιάνονται στον σκελετό με ιμάντες, ευνοούν υλοποιήσεις όπου τα καλώδια είναι εσωτερικά στον σκελετό (όπως στο BMC σου). Στο ποδήλατό μου τα καλώδια διατρέχουν τον σκελετό εξωτερικά, επομένως οι ιμάντες πρόσδεσης θα πιέζουν τα καλώδια. Οπότε, θα πάω για λύση με τσαντάκι κάτω από τη σέλα κι ελπίζω αυτή τη φορά, τα velcro να αντέξουν λίγο περισσότερο.

Ναι αυτό είναι πρόβλημα, εκτός και αν υπάρχει περιθώριο να περάσουν τα βέλκρο ανάμεσα από τα σύρματα και όχι από πάν ώστε να τα πιέζουν.
Στο θκόμ ποδηλατάκι κάθεται ταμάμ το τσαντάκι της bmc, έχει σκληρό πλαστικό στη βάση που βιδώνει και είναι 100% αδιάβροχο με αδιάβροχο φερμουάρ, μέσα έχει βιλούδο ώστε άμα βάλεις λίγα πράματα να μη κοπανάνε και κάνει θόρυβο, είναι hi end το τσαντάκι!!
Αλλά είπαμε, στοιχίζει ένα σκαζμό παράδες...
1000012885.jpg
1000012887.jpg

Να σου εκτυπώσουμε κανα τέτοιο, να γίνεις και πιο "aero";
View attachment 369874
Πολύ καλή υλοποίηση!!

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Κρόκ, λες μωρέ τούτα τα τακάκια να δώσουν λύση στο τρίξιμο?
Στα rim brakes είναι κορυφή άμα θυμάσαι, λες να έχει κάνει κάνα μαγικό και στους δίσκους ή θα πετάξω τα λεφτάμ?
Στα σχόλια πάντως λένε ότι φρεναρουν πχιο δυνατά από τα risen της shimano και δεν κάνουν ντίπ θόρυβο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.900
Πάλι το έγραψα λάθος... Φτού!! :roflmao:
Λες ότι δεν θα έχουν δύναμη... Αυτό σκέφκα και ιγώ...
Πάντως τη έχω πολύ ψηλά ως εταιρεία στο θέμα πέδησης.
Άρα πάμε για shimano δίσκους και βλέπουμε

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.255
Ναι αυτό είναι πρόβλημα, εκτός και αν υπάρχει περιθώριο να περάσουν τα βέλκρο ανάμεσα από τα σύρματα και όχι από πάν ώστε να τα πιέζουν
Ναι, αυτό. Θα βγω στη γύρα και βλέπουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.551
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint