Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.307
Εν τω μεταξύ, αυτός έχει πάρει παραμάζωμα την Πολωνία με το e-bike του και καταγράφει διαδρομές και τις ανεβάζει rouvy.
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς, μιας και ψήνεσαι να μπεις στο κουρμπέτι :biggrin:
(μη πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα)

Last edited:

Reaction score
20.896
Διαφωνώ... οι άλλοι που δεν ασχολούνται... δεν είναι καλά! Δεν ξερουν τι χάνουν (τουλάχιστον κιλά) :roflmao: :party:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.307
Διαφωνώ... οι άλλοι που δεν ασχολούνται... δεν είναι καλά! Δεν ξερουν τι χάνουν (τουλάχιστον κιλά) :roflmao: :party:
Εγώ Σώτο εχω τη εντύπωση ότι μαζί με τα κιλά, ίσως, ίσως λέω χάνεται μαζί και λίγο φαιά ουσία.
Γινόμαστε γενικώς λίγο ελαφρούτσκοι, άνοιξε κουβέντα με γυαλιστερό και θα καταλάβς τι εννοώ :roflmao:

Reaction score
20.896
Το ποδήλατο τους έκανε όμως ελαφρούτσικους, ή ήταν από πριν, και εκδηλώνουν την ελαφρότητα διά μέσου του ποδηλάτου; Όπως άλλοι με πανάκριβα αμάξια ή μοτοσυκλέτες ή σπίτια ή κότερα και γιωτ 100 και 200 μέτρων, που κανένα λόγο ύπαρξης πλην της ματαιοδοξίας δεν έχουν. :geek:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.570
ΥΓ. Αν οι δρόμοι που πηγαίνεις είναι κυριολεκτικά χαρτί, ναι εντάξει... καλή είναι και η υψηλή πίεση. Επειδή όμως δεν είναι και έχουν ανωμαλίες, και πολλές ενίοτε, η υψηλή πίεση δίνει την εντύπωση της καλής απόδοσης σε αυτή την περίπτωση, στην πραγματικότητα συμβαίνει το ανάποδο. Δεν σου βάζω λινκ, βαριέμαι... ψάξε το (κάνε κι εσύ κάτι) :p :roflmao:
Δεν ψάχνω τίποτα, ignorance is bliss! :p :roflmao:
Εσύ δεν ξέρς τι λάστιχα φοράς, τι διαστάσεις τροχού έχς,
Είπα "δεν θυμάμαι", δεν είπα "δεν ξέρω".:p
Άστα αυτά, δεν είναι για σένα, πες μας πως πέρασες φέτο το καλοκαίρι :lolsign:
Χωρίς εσάς; Μια χαρά πέρασα! Έκανα τα μπάνια μου, μαύρισα, έφαγα, ξεκουράστηκα, όλα καλά!
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς
Εμ, είδες για ποιο λόγο δεν ασχολούμαι πολύ με το ποδήλατο; Στα λόγια μου έρχεσαι!:lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.307
Το ποδήλατο τους έκανε όμως ελαφρούτσικους, ή ήταν από πριν, και εκδηλώνουν την ελαφρότητα διά μέσου του ποδηλάτου; Όπως άλλοι με πανάκριβα αμάξια ή μοτοσυκλέτες ή σπίτια ή κότερα και γιωτ 100 και 200 μέτρων, που κανένα λόγο ύπαρξης πλην της ματαιοδοξίας δεν έχουν. :geek:

Αααα μη με το χαλάς τώρα το αφήγημα, γυαλιστερός γίνεσαι, δεν γεννιέσαι :roflmao:

Reaction score
84
Όσοι ασχολούμαστε με τη ποδηλασία δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά, στο λέω να το ξέρς, μιας και ψήνεσαι να μπεις στο κουρμπέτι :biggrin:
(μη πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα)
Κατεβαίνοντας από ένα μικροοοο βραχάκι στα Μετέωρα. Λες να περιμένω να ξανασχοληθώ με την ποδηλασία για να μην είμαι καλά στα μυαλά μου; 😆
1756729224269.png

wizzy

Reaction score
22.570
OMG ρε φίλε, με έπιασε ίλιγγος μόνο και μόνο βλέποντας τη φωτογραφία! :roflmao:

Reaction score
84
OMG ρε φίλε, με έπιασε ίλιγγος μόνο και μόνο βλέποντας τη φωτογραφία! :roflmao:
Στάσου, μύγδαλα! Μη φεύγεις! Έχω και φωτός από Όλυμπο αν θες, που από συγκεκριμένα σημεία αν παραπατήσεις, βρίσκεσαι Λιτόχωρο σε 3 δευτερόλεπτα 😆

wizzy

Reaction score
22.570
Στάσου, μύγδαλα! Μη φεύγεις! Έχω και φωτός από Όλυμπο αν θες, που από συγκεκριμένα σημεία αν παραπατήσεις, βρίσκεσαι Λιτόχωρο σε 3 δευτερόλεπτα 😆
Όχι, όχι, εντάξει είμαι, δεν χρειάζομαι παραπάνω! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.307
Κατεβαίνοντας από ένα μικροοοο βραχάκι στα Μετέωρα. Λες να περιμένω να ξανασχοληθώ με την ποδηλασία για να μην είμαι καλά στα μυαλά μου; 😆
View attachment 376354

Έλεγα και γω, τόσο καλό παιδί, δεν μπορεί, κάποιο πρόβλημα θα έχει!! :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.995
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos