bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.686
Πιστεύω και ελπίζω το 8 pro να πάει άπατο μήπως και βάλουν μυαλό εκεί στη garmin.@bretsos Την διαφορά την είδες σε σύγκριση με το μη microled; 700-800€ καθαρά και μόνο για την οθόνη. Καμία άλλη διαφορά. Άσε που από τις (μέχρι) 27 μέρες αυτονομία, το microled πέφτει στις 10. Να μη πω για την περίπτωση που το έχεις always on, μέχρι 4 μέρες. Σε λίγο θα φτάσουν την γελοιότητα των λοιπών smartwatch, να τα φορτίζουμε κάθε μέρα σχεδόν.
Ακόμη και το απλό 8αρι πήρε 200-250€ αύξηση, έτσι απλά. Γιατί έχει τα security features. Ta οποία είναι με συνδρομή. Γιατί έτσι μπορούν και γιατί ο κόσμος όπως και να χει θα το πάρει.
Ευτυχώς η τελευταία αγορά που είχα κάνει είναι το 7Χ pro. Θα αντέξει λογικά αρκετά χρονάκια. Αντέχει ξύλο στα βράχια, έχει τους χάρτες για τις βόλτες στα βουνά, η μπαταρία αντέχει μέρες με gps.
Γιατί το άλλο, απουσία mip οθόνης στις νέες σειρές, όσους γνωρίζω που κάνουν χρήση και καταγραφή, προτιμούν οθόνη mip για τη μεγαλύτερη αυτονομία.
Δεν ξέρω τι τους συμβαίνει, πολύ γυαλιστερή τη έχει δει η garmin... Ας μην είχα εγκλωβιστεί στον αλγοριθμό τους και θα τους είχα κλάσει εδώ και καιρό, έχω τραβήξει τα πάνδεινα τελευταία και έχω και τον κρόκο να με κάνει καζούρα...
58 για μένα είναι ταχυπαλμία, τη ώρα που έγραφα είχα εκνευριστεί με τη garmin και ανέβασα παλμούς.Πάλι καλά που δεν το ανέβασες κι εσύ μια φωτό, να πάθω 2ο εγκεφαλικό μετά το 1ο με τον ακατανόμαστο πιο πάνω. Τι 58 παλμοί ρε; Εγώ τόσους δεν έχω ούτε όταν κοιμάμαι....
Πάρε ένα avg μίας τυπικής εβδομάδας με δλειά και full προπονήσεις

Υπόψιν, δεν κάνω δλειά γραφείου, κάνω μια δλειά που χρειάζεσαι άψογη φυσική κατάσταση.
Last edited: