Ποδήλατο

Reaction score
101
Πάλι καλά που δεν το ανέβασες κι εσύ μια φωτό, να πάθω 2ο εγκεφαλικό μετά το 1ο με τον ακατανόμαστο πιο πάνω. Τι 58 παλμοί ρε; Εγώ τόσους δεν έχω ούτε όταν κοιμάμαι....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
@bretsos Την διαφορά την είδες σε σύγκριση με το μη microled; 700-800€ καθαρά και μόνο για την οθόνη. Καμία άλλη διαφορά. Άσε που από τις (μέχρι) 27 μέρες αυτονομία, το microled πέφτει στις 10. Να μη πω για την περίπτωση που το έχεις always on, μέχρι 4 μέρες. Σε λίγο θα φτάσουν την γελοιότητα των λοιπών smartwatch, να τα φορτίζουμε κάθε μέρα σχεδόν.

Ακόμη και το απλό 8αρι πήρε 200-250€ αύξηση, έτσι απλά. Γιατί έχει τα security features. Ta οποία είναι με συνδρομή. Γιατί έτσι μπορούν και γιατί ο κόσμος όπως και να χει θα το πάρει.

Ευτυχώς η τελευταία αγορά που είχα κάνει είναι το 7Χ pro. Θα αντέξει λογικά αρκετά χρονάκια. Αντέχει ξύλο στα βράχια, έχει τους χάρτες για τις βόλτες στα βουνά, η μπαταρία αντέχει μέρες με gps.
Πιστεύω και ελπίζω το 8 pro να πάει άπατο μήπως και βάλουν μυαλό εκεί στη garmin.
Γιατί το άλλο, απουσία mip οθόνης στις νέες σειρές, όσους γνωρίζω που κάνουν χρήση και καταγραφή, προτιμούν οθόνη mip για τη μεγαλύτερη αυτονομία.
Δεν ξέρω τι τους συμβαίνει, πολύ γυαλιστερή τη έχει δει η garmin... Ας μην είχα εγκλωβιστεί στον αλγοριθμό τους και θα τους είχα κλάσει εδώ και καιρό, έχω τραβήξει τα πάνδεινα τελευταία και έχω και τον κρόκο να με κάνει καζούρα...
Πάλι καλά που δεν το ανέβασες κι εσύ μια φωτό, να πάθω 2ο εγκεφαλικό μετά το 1ο με τον ακατανόμαστο πιο πάνω. Τι 58 παλμοί ρε; Εγώ τόσους δεν έχω ούτε όταν κοιμάμαι....
58 για μένα είναι ταχυπαλμία, τη ώρα που έγραφα είχα εκνευριστεί με τη garmin και ανέβασα παλμούς.
Πάρε ένα avg μίας τυπικής εβδομάδας με δλειά και full προπονήσεις :biggrin:
Υπόψιν, δεν κάνω δλειά γραφείου, κάνω μια δλειά που χρειάζεσαι άψογη φυσική κατάσταση.
1000013513.jpg

Last edited:

Reaction score
101
Α στα διάλα ρε, κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα... Και οι παλμοί σε νορμάλ κατάσταση, από 85 και πάνω...
1000013259.jpg

Παλιότερα (σχετικά παλιότερα, παλιά παλιά ήμουν το ακριβώς αντίθετο) ήμουν αρκετά καλύτερα. Έχει κάποια χρόνια που είμαι στο γραφείο και η πάθηση πήρε λίγο την κάτω βόλτα και το έκανε χειρότερο.

Όσο για το mip, όντως χαζομάρα.... Αυτό είχα στο 3, αυτό στο 5Χ, αυτό στο 7Χ pro. Το προτιμώ πολύ περισσότερο. Καλό και το led να φαίνεται trendy, αλλά δεν το πήρα το ρολόι για να είναι trendy.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Α στα διάλα ρε, κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα... Και οι παλμοί σε νορμάλ κατάσταση, από 85 και πάνω...
Πρώτη φορά με βρίζει άνθρωπος που τη έχει μεγαλύτερη... :lolsign:

Ποτέ δεν είναι αργά, ξεκινάς πάλι να δουλεύεις με συνέπεια-πειθαρχία και θα σου μικρύνει και σένα πάλι :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Καλή λατέρνα είσαι και συ :rolleyes: :lolsign:
Γιαυτό είμαστε ντίπ νιρβάνα εδώ μέσα Σώτο, όλοι μας βρίζουν και μεις αντάρα από παντού :biggrin:

Reaction score
20.934
Χμμ... αυτό τώρα δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σωστά... λατέρνα για καλό πάει ή για κακό; :party: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Για καλό βρέ, κάνε μια έρευνα πως λειτουργούσε η λατέρνα και θα καταλάβεις το συσχετισμό με όσους έχουν χαμηλό RHR.

Μιας και λέγαμε τις προάλλες για νέο ποδήλατο, τούτο το έχς υπόψιν?
Ακόμα καλύτερο τούτο με ultegra.

Reaction score
20.934
Ουσιαστικά το ίδιο ποδήλατο που έχω είναι ( ο σκελετός δηλαδή), φυσικά με διάφορες αλλαγές, όπως τα κρυμμένα καλώδια, και οι πρόσφατες 12αρες σειρές. :geek:8-)

Το Agree που εχω τώρα έχει κάνει 72,000 χιλιόμετρα (ο σκελετός δηλαδή, γιατί όλα τα άλλα έχουν αλλάξει), οπότε σίγουρα από αντοχή δεν έχω παράπονο! Μόνο με το μέγεθος είχα, επειδή ήταν μεγάλο νούμερο για μένα. Δεν ξέρω, είμαι σε ψάξιμο αλλά δεν έχω και κάποια βιασύνη (δεν έχω κάτι που να με σπρώχνει δηλαδή για αγορά λόγω κάποιας ανάγκης ή προβλήματος που προέκυψε στο ποδήλατο). Ϊδομεν... :geek:

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, τα νούμερα στα δύο ποδήλατα... είναι σχεδόν άκρα, το πρώτο 60αρι (μεγάλο), το δεύτερο 50αρι (μάλλον μικρό, 52 ή 53 νομίζω είναι για μένα). Γενικά, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ποδήλατα Cube, ούτε στο Bike Discount. :geek:

YΓ2. Η Canyon έχει παρουσιάσει τελευταία ένα ωραίο ποδήλατο με αλουμινένιο σκελετό, σχετικά καλό εξοπλισμό για την τιμή του, που είναι στα 1049 ευρώ! Έχει πέσει και αρκετό σπρώξιμο από youtuber όπως βλέπω, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον δόλωμα... γιατί η διαθεσιμότητα του είναι σχεδόν ανύπαρκτη, πρέπει να περιμένει κάποιος Φεβρουάριο ή και Μάρτιο (σύμφωνα με την Canyon), ενώ στο ενδιάμεσο η Canyon προσπαθεί να σε δελεάσει (αν εκδηλώσεις ενδιαφέρον για ενημέρωση διαθεσιμότητας του αλουμινένιου) για την αγορά άλλων ακριβότερων ποδηλάτων!

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Τα γνωρίζω όλα αυτά, το ανέβασα κυρίως για το ότι ζεις τόσα χρόνια με μεγαλύτερο σκελετό και ήθελες και να το βάψεις κιόλας.
Παίρνεις ένα με το σωστό size (πολύ σημαντικό) έτοιμο ντυμένο και είσαι κύριος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, τα νούμερα στα δύο ποδήλατα... είναι σχεδόν άκρα, το πρώτο 60αρι (μεγάλο), το δεύτερο 50αρι (μάλλον μικρό, 52 ή 53 νομίζω είναι για μένα). Γενικά, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ποδήλατα Cube, ούτε στο Bike Discount. :geek:
Έχουν ξεπουλήσει επειδή είναι ο ορισμός του value for money, αφού δεν βιάζεσαι, πιστεύω πως σύντομα θα είναι πάλι διαθέσιμα.
3,500€ με di2 ultegra, 50mm Carbon τροχάκια, ούτε του παπά!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.353
Χθες η ομάδα Israel Premier Tech μετά από πιέσεις αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε Premier Tech χωρίς το Israel για το 26. Πάλι η απόφαση δεν άρεσε στους πανηλίθιους γιατί το αφεντικό της εταιρείας είναι Ισραηλινός!
Κι ένα καλό νέο! :thumbsup:

UPDATE on the team name change to PremierTech from the boss of Israel PremierTech cycling team Sylvan Adams:

“Fake news. We will never ride without the name Israel.”

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Μετά από πάρα πολλές προπονήσεις έχω να δηλώσω ότι είναι ένα εξαιρετικό ποδηλατικό παπούτσι.
Πλέον έχει στρώσει το καλούπι και έχει πάρει 100% το σχήμα του ποδιού χωρίς να με πιέζει, παραμένει σκληρό και αποδοτικό αλλά μετά τα πρώτα πατήματα χρειάζεται λίγο μάζεμα τα κορδόνια (όπως όλα τα ποδηλατικά παπούτσα) ώστε ναι είναι σταθερά στα πόδια. Στις όξω προπονήσεις το απόλαυσα για τη απόδοση και τη σταθερότητα κατά το πάτημα, στις in door προπονήσεις κατέστρεψα το δεξί πετάλι από το πάτημα, μπορεί να ήταν και η ώρα του μετά από 7 χρόνια, αλλά πιστεύω πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο και η ακαμψία των παπουτσιόνε.
Από τα Gaerne είναι σαφώς καλύτερα στα βάτ που μπορώ να αποδώσω, τα πόδια μου είναι πολύ πχιο χαρουμενα μετά από κάθε προπόνηση, ενώ με τα Gaerne στα πολύωρα γκάζια είχα ενοχλήσεις.
1000013524.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Πωλείται το καταπληκτικό 955 για όποιον προπονητικά θέλει να τον χαντακώσει ο αλγόριθμος του connect...
Κοίτα τι έγινε μια βδομάδα που έχω στο καρπό μου και πάλι το fenix
1000013530.jpg

Για μια στιγμή πίστεψα ότι είχα γίνει παλτό, όλα κρίθηκαν στα λανθασμένα δεδομένα του hrv που έδινε το 955

Reaction score
101
Ποτέ δεν είναι αργά, ξεκινάς πάλι να δουλεύεις με συνέπεια-πειθαρχία και θα σου μικρύνει και σένα πάλι :biggrin:
Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θέλω να μου πέσει/μκρύνει!
Έγιναν κάποιες αλλαγές στην δουλειά, άρχισα λίγο και με το ποδήλατο τώρα, θα δούμε και τι θα πουν οι 87396 εξετάσεις και συνεχίζουμε...

Μπρέτσος δεν είμαι με την καμία... αλλά not bad I think... :geek:
Άλλος από εδώ......

YΓ2. Η Canyon έχει παρουσιάσει τελευταία ένα ωραίο ποδήλατο με αλουμινένιο σκελετό, σχετικά καλό εξοπλισμό για την τιμή του, που είναι στα 1049 ευρώ! Έχει πέσει και αρκετό σπρώξιμο από youtuber όπως βλέπω, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον δόλωμα... γιατί η διαθεσιμότητα του είναι σχεδόν ανύπαρκτη, πρέπει να περιμένει κάποιος Φεβρουάριο ή και Μάρτιο (σύμφωνα με την Canyon), ενώ στο ενδιάμεσο η Canyon προσπαθεί να σε δελεάσει (αν εκδηλώσεις ενδιαφέρον για ενημέρωση διαθεσιμότητας του αλουμινένιου) για την αγορά άλλων ακριβότερων ποδηλάτων!
Το allroad το κοιτούσα κι εγώ νωρίτερα, το είχα αναφέρει νομίζω κιόλας. Για εμένα, νομίζω πως είναι πολύ καλή φάση. Για εσάς δεν νομίζω και τόσο. Αλλά φαίνεται καλή περίπτωση για ένα budget ποδήλατο σε νορμάλ τιμή.

Reaction score
20.934
Και για μένα καλή φάση είναι, δεν έχω όρεξη να ξοδέψω 3 χιλιάρικα για ένα ακόμα ποδήλατο! Μήπως πάω αγώνες δηλαδή ή κάνω συναγωνισμό με κάποιον και θα μου λείψουν τα δευτερόλεπτα αν πάρω ακριβό; Άσε που είναι ακριβώς αυτό που θέλω στο φάσμα ταχυτήτων, να έχει μεγάλο πίσω γρανάζι και αρκετά μικρό μπροστά... έχουμε και πολλές και μεγάλες ανηφόρες εδώ (όπως σχεδόν παντού στην Ελλάδα βέβαια) και στα 60 μου δεν θα γίνω... Hulk! :roflmao: :geek: :lolsign:

Reaction score
1.266
Μετά από πάρα πολλές προπονήσεις έχω να δηλώσω ότι είναι ένα εξαιρετικό ποδηλατικό παπούτσι.
Πλέον έχει στρώσει το καλούπι και έχει πάρει 100% το σχήμα του ποδιού χωρίς να με πιέζει, παραμένει σκληρό και αποδοτικό αλλά μετά τα πρώτα πατήματα χρειάζεται λίγο μάζεμα τα κορδόνια (όπως όλα τα ποδηλατικά παπούτσα) ώστε ναι είναι σταθερά στα πόδια. Στις όξω προπονήσεις το απόλαυσα για τη απόδοση και τη σταθερότητα κατά το πάτημα, στις in door προπονήσεις κατέστρεψα το δεξί πετάλι από το πάτημα, μπορεί να ήταν και η ώρα του μετά από 7 χρόνια, αλλά πιστεύω πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο και η ακαμψία των παπουτσιόνε.
Από τα Gaerne είναι σαφώς καλύτερα στα βάτ που μπορώ να αποδώσω, τα πόδια μου είναι πολύ πχιο χαρουμενα μετά από κάθε προπόνηση, ενώ με τα Gaerne στα πολύωρα γκάζια είχα ενοχλήσεις. View attachment 376734
Τα ίδια μου είχε πει και ο "Βασανιστής". Ίσως όμως τα Gaerne να μου ταιριάζουν λίγο περισσότερο στην παρούσα φάση μιας και δεν είμαι τόσο δυνατός ακόμη. Βελτιωνόμαστε αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.413
Το allroad το κοιτούσα κι εγώ νωρίτερα, το είχα αναφέρει νομίζω κιόλας. Για εμένα, νομίζω πως είναι πολύ καλή φάση. Για εσάς δεν νομίζω και τόσο. Αλλά φαίνεται καλή περίπτωση για ένα budget ποδήλατο σε νορμάλ τιμή.
Δεν έχει εμάς και εσάς η φάση, ότι έχει ο καθένας είναι απλά το καλύτερο.
Με ένα πολύ φθηνό ποδήλατο θα κάνεις τη ίδια ακριβώς δλειά που θα έκανες με ένα ακριβό.
Υπάρχουν εκεί έξω τούμπανα με πολύ φθηνά ποδήλατα που πατάνε τούμπανα με πολύ ακριβά ποδήλατα και χαϊλίκια.
Τα ίδια μου είχε πει και ο "Βασανιστής". Ίσως όμως τα Gaerne να μου ταιριάζουν λίγο περισσότερο στην παρούσα φάση μιας και δεν είμαι τόσο δυνατός ακόμη. Βελτιωνόμαστε αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο...
Και γω αυτό πιστεύω, τα gearne είναι για όλους λόγο άνεσης.
Τα sidi είναι λίγο πχιο εξειδικευμένο παπούτσι.
Δγιάβασα όμως άσχημες κριτικές για τη νέα ναυαρχίδα της gearne, για ψαξτο λιγάκι, κυρίως ως προς το μέγεθος, άλλαξαν τα μεγέθη χωρίς να αλλάξουν το size guide

Last edited:

Reaction score
20.934
Καλά έκανα ωραία μλκ χθες! Πήγα χθες το απόγευμα μετά από καιρό έξοδο με το MTB, αφού πρώτα είχα αλλάξει τα λάστιχα από τα ΜΤΒ Pirelli στα 40αρια Gravel Thundero (tubeless). Πολύ ωραίο ρολάρισμα όλη η διαδρομή, καλή ταχύτητα... και μετά πάω Αγίους Αποστόλους για μια μπυρίτσα. Στην επιστροφή λέω δεν πάω από το χωματόδρομο/μονοπάτι δίπλα από τη θάλασσα Χρυσή Ακτή να βγω Νέα Χώρα; Οκ, ας πάω! Έλα όμως που είχα την φαεινή ιδέα να πηγαίνω με την ίδια ταχύτητα με το ΜΤΒ εκεί, και ανάμεσα έχει ένα γεφυράκι με έξοδο 'σκαλοπάτι' με βραχάκια! Ως συνήθως μπαίνω με ταχύτητα εκεί... και πετάγομαι μετά πάνω! Το κάνω με τα Thundero... και μετά από καμιά 100στη μέτρα καταλαβαίνω ότι κάτι 'ψαρεύει' στον πίσω τροχό! Σταματώ λίγο μετά και βλέπω ότι έχει snake bite από το χτύπημα στο βραχάκι όπως φαίνεται! Ευτυχώς βέβαια που δεν είχα σαμπρέλα αλλά tubeless έτσι ακόμα και με χαμηλή πίεση (που πρόσθεσα αλλά δεν κρατούσε, θα δω τώρα τι έχει γίνει) έφτασα πίσω σπίτι χωρίς πρόβλημα! Αν είχα σαμπρέλα... όφου η μοίρα μου να αλλάζω λάστιχο με το Thundero, ακόμα θα προσπαθουσα! :roflmao: :lolsign: 🍿 :party:

Reaction score
101
Δεν έχει εμάς και εσάς η φάση, ότι έχει ο καθένας είναι απλά το καλύτερο.
Με ένα πολύ φθηνό ποδήλατο θα κάνεις τη ίδια ακριβώς δλειά που θα έκανες με ένα ακριβό.
Υπάρχουν εκεί έξω τούμπανα με πολύ φθηνά ποδήλατα που πατάνε τούμπανα με πολύ ακριβά ποδήλατα και χαϊλίκια.
Πάντα μπαίνει στο μενού και το τι μπορεί να πάρει κάποιος. Λόγω θεμάτων οικογενειακών κλπ, το allroad είναι καλή φάση για μένα, γιατί θα μπορέσω πιο εύκολα να το πάρω σε λίγο καιρό και δεν θα έχει πάνω του εξοπλισμό της πλάκας. Να υπάρχει μια νορμάλ βάση.
Για εσάς λέω πως δεν είναι και τόσο καλή, γιατί όταν το πίσω ντεραγιέ σου έχει όσο το ποδήλατό μου ολόκληρο (να μη πω για τους τροχούς κλπ), δεν θα το κοιτάξεις αυτό. Θα δεις το bianchi sprint που μου είχες προτείνει με την διπλή τιμή, θα δεις αυτό που πρότεινες στον Sotos.
Μπορεί στα διάφορα χόμπι μου να είχα πολλές φορές top of the line πράγματα, αλλά τώρα προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτό που μπορώ να πάρω και μου προσφέρει περισσότερη διασκέδαση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526