Ποδήλατο

Reaction score
91
Πάλι καλά που δεν το ανέβασες κι εσύ μια φωτό, να πάθω 2ο εγκεφαλικό μετά το 1ο με τον ακατανόμαστο πιο πάνω. Τι 58 παλμοί ρε; Εγώ τόσους δεν έχω ούτε όταν κοιμάμαι....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
@bretsos Την διαφορά την είδες σε σύγκριση με το μη microled; 700-800€ καθαρά και μόνο για την οθόνη. Καμία άλλη διαφορά. Άσε που από τις (μέχρι) 27 μέρες αυτονομία, το microled πέφτει στις 10. Να μη πω για την περίπτωση που το έχεις always on, μέχρι 4 μέρες. Σε λίγο θα φτάσουν την γελοιότητα των λοιπών smartwatch, να τα φορτίζουμε κάθε μέρα σχεδόν.

Ακόμη και το απλό 8αρι πήρε 200-250€ αύξηση, έτσι απλά. Γιατί έχει τα security features. Ta οποία είναι με συνδρομή. Γιατί έτσι μπορούν και γιατί ο κόσμος όπως και να χει θα το πάρει.

Ευτυχώς η τελευταία αγορά που είχα κάνει είναι το 7Χ pro. Θα αντέξει λογικά αρκετά χρονάκια. Αντέχει ξύλο στα βράχια, έχει τους χάρτες για τις βόλτες στα βουνά, η μπαταρία αντέχει μέρες με gps.
Πιστεύω και ελπίζω το 8 pro να πάει άπατο μήπως και βάλουν μυαλό εκεί στη garmin.
Γιατί το άλλο, απουσία mip οθόνης στις νέες σειρές, όσους γνωρίζω που κάνουν χρήση και καταγραφή, προτιμούν οθόνη mip για τη μεγαλύτερη αυτονομία.
Δεν ξέρω τι τους συμβαίνει, πολύ γυαλιστερή τη έχει δει η garmin... Ας μην είχα εγκλωβιστεί στον αλγοριθμό τους και θα τους είχα κλάσει εδώ και καιρό, έχω τραβήξει τα πάνδεινα τελευταία και έχω και τον κρόκο να με κάνει καζούρα...
Πάλι καλά που δεν το ανέβασες κι εσύ μια φωτό, να πάθω 2ο εγκεφαλικό μετά το 1ο με τον ακατανόμαστο πιο πάνω. Τι 58 παλμοί ρε; Εγώ τόσους δεν έχω ούτε όταν κοιμάμαι....
58 για μένα είναι ταχυπαλμία, τη ώρα που έγραφα είχα εκνευριστεί με τη garmin και ανέβασα παλμούς.
Πάρε ένα avg μίας τυπικής εβδομάδας με δλειά και full προπονήσεις :biggrin:
Υπόψιν, δεν κάνω δλειά γραφείου, κάνω μια δλειά που χρειάζεσαι άψογη φυσική κατάσταση.
1000013513.jpg

Last edited:

Reaction score
91
Α στα διάλα ρε, κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα... Και οι παλμοί σε νορμάλ κατάσταση, από 85 και πάνω...
1000013259.jpg

Παλιότερα (σχετικά παλιότερα, παλιά παλιά ήμουν το ακριβώς αντίθετο) ήμουν αρκετά καλύτερα. Έχει κάποια χρόνια που είμαι στο γραφείο και η πάθηση πήρε λίγο την κάτω βόλτα και το έκανε χειρότερο.

Όσο για το mip, όντως χαζομάρα.... Αυτό είχα στο 3, αυτό στο 5Χ, αυτό στο 7Χ pro. Το προτιμώ πολύ περισσότερο. Καλό και το led να φαίνεται trendy, αλλά δεν το πήρα το ρολόι για να είναι trendy.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Α στα διάλα ρε, κι εγώ πεθαίνω κάθε μέρα... Και οι παλμοί σε νορμάλ κατάσταση, από 85 και πάνω...
Πρώτη φορά με βρίζει άνθρωπος που τη έχει μεγαλύτερη... :lolsign:

Ποτέ δεν είναι αργά, ξεκινάς πάλι να δουλεύεις με συνέπεια-πειθαρχία και θα σου μικρύνει και σένα πάλι :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Καλή λατέρνα είσαι και συ :rolleyes: :lolsign:
Γιαυτό είμαστε ντίπ νιρβάνα εδώ μέσα Σώτο, όλοι μας βρίζουν και μεις αντάρα από παντού :biggrin:

Reaction score
20.912
Χμμ... αυτό τώρα δεν μπορώ να το ερμηνεύσω σωστά... λατέρνα για καλό πάει ή για κακό; :party: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Για καλό βρέ, κάνε μια έρευνα πως λειτουργούσε η λατέρνα και θα καταλάβεις το συσχετισμό με όσους έχουν χαμηλό RHR.

Μιας και λέγαμε τις προάλλες για νέο ποδήλατο, τούτο το έχς υπόψιν?
Ακόμα καλύτερο τούτο με ultegra.

Reaction score
20.912
Ουσιαστικά το ίδιο ποδήλατο που έχω είναι ( ο σκελετός δηλαδή), φυσικά με διάφορες αλλαγές, όπως τα κρυμμένα καλώδια, και οι πρόσφατες 12αρες σειρές. :geek:8-)

Το Agree που εχω τώρα έχει κάνει 72,000 χιλιόμετρα (ο σκελετός δηλαδή, γιατί όλα τα άλλα έχουν αλλάξει), οπότε σίγουρα από αντοχή δεν έχω παράπονο! Μόνο με το μέγεθος είχα, επειδή ήταν μεγάλο νούμερο για μένα. Δεν ξέρω, είμαι σε ψάξιμο αλλά δεν έχω και κάποια βιασύνη (δεν έχω κάτι που να με σπρώχνει δηλαδή για αγορά λόγω κάποιας ανάγκης ή προβλήματος που προέκυψε στο ποδήλατο). Ϊδομεν... :geek:

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, τα νούμερα στα δύο ποδήλατα... είναι σχεδόν άκρα, το πρώτο 60αρι (μεγάλο), το δεύτερο 50αρι (μάλλον μικρό, 52 ή 53 νομίζω είναι για μένα). Γενικά, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ποδήλατα Cube, ούτε στο Bike Discount. :geek:

YΓ2. Η Canyon έχει παρουσιάσει τελευταία ένα ωραίο ποδήλατο με αλουμινένιο σκελετό, σχετικά καλό εξοπλισμό για την τιμή του, που είναι στα 1049 ευρώ! Έχει πέσει και αρκετό σπρώξιμο από youtuber όπως βλέπω, αλλά νομίζω ότι είναι μάλλον δόλωμα... γιατί η διαθεσιμότητα του είναι σχεδόν ανύπαρκτη, πρέπει να περιμένει κάποιος Φεβρουάριο ή και Μάρτιο (σύμφωνα με την Canyon), ενώ στο ενδιάμεσο η Canyon προσπαθεί να σε δελεάσει (αν εκδηλώσεις ενδιαφέρον για ενημέρωση διαθεσιμότητας του αλουμινένιου) για την αγορά άλλων ακριβότερων ποδηλάτων!

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Τα γνωρίζω όλα αυτά, το ανέβασα κυρίως για το ότι ζεις τόσα χρόνια με μεγαλύτερο σκελετό και ήθελες και να το βάψεις κιόλας.
Παίρνεις ένα με το σωστό size (πολύ σημαντικό) έτοιμο ντυμένο και είσαι κύριος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, τα νούμερα στα δύο ποδήλατα... είναι σχεδόν άκρα, το πρώτο 60αρι (μεγάλο), το δεύτερο 50αρι (μάλλον μικρό, 52 ή 53 νομίζω είναι για μένα). Γενικά, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ποδήλατα Cube, ούτε στο Bike Discount. :geek:
Έχουν ξεπουλήσει επειδή είναι ο ορισμός του value for money, αφού δεν βιάζεσαι, πιστεύω πως σύντομα θα είναι πάλι διαθέσιμα.
3,500€ με di2 ultegra, 50mm Carbon τροχάκια, ούτε του παπά!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.330
Χθες η ομάδα Israel Premier Tech μετά από πιέσεις αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της σε Premier Tech χωρίς το Israel για το 26. Πάλι η απόφαση δεν άρεσε στους πανηλίθιους γιατί το αφεντικό της εταιρείας είναι Ισραηλινός!
Κι ένα καλό νέο! :thumbsup:

UPDATE on the team name change to PremierTech from the boss of Israel PremierTech cycling team Sylvan Adams:

“Fake news. We will never ride without the name Israel.”

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Μετά από πάρα πολλές προπονήσεις έχω να δηλώσω ότι είναι ένα εξαιρετικό ποδηλατικό παπούτσι.
Πλέον έχει στρώσει το καλούπι και έχει πάρει 100% το σχήμα του ποδιού χωρίς να με πιέζει, παραμένει σκληρό και αποδοτικό αλλά μετά τα πρώτα πατήματα χρειάζεται λίγο μάζεμα τα κορδόνια (όπως όλα τα ποδηλατικά παπούτσα) ώστε ναι είναι σταθερά στα πόδια. Στις όξω προπονήσεις το απόλαυσα για τη απόδοση και τη σταθερότητα κατά το πάτημα, στις in door προπονήσεις κατέστρεψα το δεξί πετάλι από το πάτημα, μπορεί να ήταν και η ώρα του μετά από 7 χρόνια, αλλά πιστεύω πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο και η ακαμψία των παπουτσιόνε.
Από τα Gaerne είναι σαφώς καλύτερα στα βάτ που μπορώ να αποδώσω, τα πόδια μου είναι πολύ πχιο χαρουμενα μετά από κάθε προπόνηση, ενώ με τα Gaerne στα πολύωρα γκάζια είχα ενοχλήσεις.
1000013524.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.385
Πωλείται το καταπληκτικό 955 για όποιον προπονητικά θέλει να τον χαντακώσει ο αλγόριθμος του connect...
Κοίτα τι έγινε μια βδομάδα που έχω στο καρπό μου και πάλι το fenix
1000013530.jpg

Για μια στιγμή πίστεψα ότι είχα γίνει παλτό, όλα κρίθηκαν στα λανθασμένα δεδομένα του hrv που έδινε το 955

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Grigoris1966