Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.840
Στις 18:00 είναι βρε!
Μπερδέυκα επειδή στις 17:15 είχα στο νούμ τα 20km ζέσταμα. :biggrin:
Δίνει αρκετά δώρα ο αγώνας, για όσους πάρουν πρώτη φορά μέρος να ξέρουν ότι η εφαρμογή θα κρεμάσει και θα σέρνεται με τόσες πολλές συμμετοχές, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα έχει κανονική ροή το βίντεο

Reaction score
1.281
Παρά προχτές είπα να κάνω και το 2ο FTP για εφέτος (1ο έγινε τον Ιανουάριο). Ήμουν περίεργος να δω τι βελτίωση έχουμε παρά την 4μηνη διακοπή λόγω χειρουργείου. Ανοίγω και κάνω unpause to Rouvy και πάω να διαλέξω το FTP τεστ. Αμ δε...
Κάθε φορά που προσπαθούσα να μπω στο τεστ και γενικά σε διαδρομή, έκανε σα να είχα πατημένο το back, με πήγαινε πιο πίσω. Έκανα ένα βιντεάκι το έστειλα στην "υποστήριξη" αλλά 3 ημέρες τώρα παρά τις απαντήσεις τους δεν έχει αλλάξει κάτι.
Για το FTP τώρα "ξέπεσα" στο Zwift, όπου δυστυχώς κατά την διάρκεια του τεστ έκανε η σύνδεση 1 λεπτό διακοπή και μου έβγαλε ίδιο FTP με το 1ο. Δεν ξέρω τι έφταιγε γιατί και το Garmin και η ζώνη Polar που είχα βάλει επιπλέον, έχασαν τη σύνδεση (ΑΝΤ+ ίσως).
Εγώ έβαλα +10watt έτσι για το μαμώτο :lolsign: .

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.726
@Drioannis Κάνε έναν κόπο κι έλεγξε τις μπαταρίες των συσκευών που συνδέονται με ΑΝΤ+. Την τελευταία φορά που είχα περίεργες αποσυνδέσεις, έφταιγε η μπαταρία του heart rate monitor της Garmin - η μαλακία επηρέαζε όλο το "σύστημα".

Με το +10W, τι FTP έχεις;

Reaction score
1.281
@Drioannis Κάνε έναν κόπο κι έλεγξε τις μπαταρίες των συσκευών που συνδέονται με ΑΝΤ+. Την τελευταία φορά που είχα περίεργες αποσυνδέσεις, έφταιγε η μπαταρία του heart rate monitor της Garmin - η μαλακία επηρέαζε όλο το "σύστημα".
Όλες είναι μια χαρά. Σήμερα πήγα 2+ ώρες και κανένα πρόβλημα!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.726
Όλες είναι μια χαρά. Σήμερα πήγα 2+ ώρες και κανένα πρόβλημα!
ΟΚ, καλό αυτό. Μου έκανε εντύπωση ότι απέτυχαν να συνδεθούν απρόσκοπτα δύο (2) διαφορετικές εφαρμογές.

Reaction score
1.281
@Drioannis ...

Με το +10W, τι FTP έχεις;
225W αλλά υποψιάζομαι θα είναι κάτι λίγο παραπάνω μιας και σήμερα σε ανηφόρα μεν αλλά σε καμία περίπτωση όπως σε προσπάθεια FTP, "έπαιξε" 217W τα 20min. Anyway το Χειμώνα τα Χριστούγεννα ίσως δούμε πιο πολλά αν καταφέρω να προπονούμε 3-4 φορές την εβδομάδα. Εφικτός στόχος μιας και πλέον υπάρχει Direto αν και καλό είναι να μην κολλάμε τόσο σε νούμερα ώστε να ευχαριστιόμαστε τη βόλτα.
Σήμερα ειδικά, ήταν εξαιρετικά στα βουνά με τη δροσιά η οποία, στο μεγαλύτεροι μέρος της διαδρομής, ήταν "τόσο όσο" για να την χαρείς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.840
Γιάννη κάνε κάτι άλλο, πάρε μέρος σε έναν σύντομο αγώνα (πάνω από 20 λεπτά διάρκειας) και πάτα αλύπητα.
Στο τέλος το rouvy θα σε βγάλει το νέο ftp (εάν υπάρχει νέο)

Reaction score
1.281
Γιάννη κάνε κάτι άλλο, πάρε μέρος σε έναν σύντομο αγώνα (πάνω από 20 λεπτά διάρκειας) και πάτα αλύπητα.
Στο τέλος το rouvy θα σε βγάλει το νέο ftp (εάν υπάρχει νέο)
Σωστός αλλά όπως είπα δεν μπορώ να μπω σε τίποτα στο Rouvy. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.840
Αααα δεν το κατάλαβα, νόμιζα δεν σε αφήνει να κάνεις ftp test.
Μου έχει συμβεί και εμένα να μη μπαίνει στη πλατφόρμα, όπως και να ανοίγει το rouvy και να μη βλέπει το direto.
Όλα ήταν προβλήματα αναβάθμισης του app, εγώ παίζω μαναχά με adroid.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538