Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.119
Συνεχίζοντας το θέμα του Zwift click & Cog V2, έκανα χθες βράδυ μια "κουρσίτσα" (μια διαδρομή που είχα αφήσει μισή... στη Ρουάντα :gamer: ) μισής ώρας, και τα πήγε πολύ καλά! Πρώτη φορά (κυριολεκτικά) ένιωσα τόσο ευχάριστα σε trainer, ομαλότατες αλλαγές ταχύτητας, να μπορώ να πατήσω δυνατά με υψηλό cadence και χωρίς θορύβους, γρουτς γρουτς και άλλα 'τρομακτικά' από την αλυσίδα και τα μικρά γρανάζια (σε μεγάλο δίσκο) που είχα πριν, και σε αυτό το trainer (λιγότερο) και στο Wahoo πριν. Αλυσίδα στον μικρό δίσκο, και κάπου στο 14αρι γρανάζι (αλλά έπαιξα κι λίγο πάνω και κάτω). Τώρα μένει να δω αν θα έχει προβλήμα να σταματά να δουλεύει μετά από λίγες ημέρες, όπως έχω δει αναφορές, και να κάνει αποσυνδέσεις (βασικά τέτοιες έχω στο ίδιο το Rouvy, τυχαίες στιγμές μέχρι που κάνει και αυτόματη παύση. Δεν ξέρω μηπως θα ήταν καλύτερο να κάνω download την διαδρομή, μήπως φταίει η ταχύτητα σύνδεσης).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.961
Οι αποσυνδέσεις είναι γνωστό φαινόμενο στο rouvy, έχει και άλλα χούγια, το χειρότερο είναι η τηλεμεταφορά, ξαφνικά εξαφανίζεται το avatar και μένεις μέτρα πίσω ή φεύγουν οι άλλοι εκατοντάδες μέτρα μπροστά και μένεις σαν το κούκο να πατάς μήπως και μαζέψεις τη διαφορά.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.119
Κι αυτό μέσα είναι... :roflmao: :laugh:

Χρήστο εσύ κατεβάζεις την διαδρομή πριν ξεκινήσεις, η απλά κάνει streaming και κατεβαίνει την ώρα που κάνεις την διαδρομή; όπως εγώ ως τώρα (είχα κατεβάσει παλιότερα 2-3 διαδρομές, γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα εκεί που είχα πριν το laptop).

Reaction score
145
Εγώ την κατεβάζω πάντα. Γενικά έχω την εντύπωση πως οι server τους παίζει να είναι σε κάποιου υπαλλήλου το σπίτι 😆
Όταν κατεβάζω με τόσο λίγα ΜΒ ενώ έχω gigabit γραμμή, φαντάζομαι πως αν το streamάρεις κι έχει να δείχνει κι εσένα κι ένα σκασμό άλλους, μπορεί να τραβάει κολλήματα.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.119
Με gigabit και πάει αργά ε; Εγώ έχω ξεμείνει... 10 χρόνια σε 50αρα DSL, οπότε καταλαβαίνω τι θα γίνεται, αν υπάρχει κι άλλη κίνηση στη γραμμή μου (από κινητό, desktop, κλπ) :gamer: :roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.739
Οι αποσυνδέσεις είναι γνωστό φαινόμενο στο rouvy, έχει και άλλα χούγια, το χειρότερο είναι η τηλεμεταφορά, ξαφνικά εξαφανίζεται το avatar και μένεις μέτρα πίσω ή φεύγουν οι άλλοι εκατοντάδες μέτρα μπροστά και μένεις σαν το κούκο να πατάς μήπως και μαζέψεις τη διαφορά.
...και μετά θες να κάνω λογαριασμό στο Rouvy... Να σε "πατήσω" σε αγώνα και μετά να βγαίνεις να λες ότι "χάθηκε η σύνδεση" "έμεινα πίσω επειδή χάθηκε το avatar" κι άλλα τέτοια φαιδρά...

Άσε μας κουκλίτσα μου!🤣🤣

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.961
Κάνετε μωρή κότα, θα είμαι γλυκός και τρυφερός μαζί σου... :biggrin:

Να, όπως πριν λίγο, ήμουν τρυφερός με κάτι άλλους :lolsign:
1000002393.jpg
1000002392.jpg

Κι αυτό μέσα είναι... :roflmao: :laugh:

Χρήστο εσύ κατεβάζεις την διαδρομή πριν ξεκινήσεις, η απλά κάνει streaming και κατεβαίνει την ώρα που κάνεις την διαδρομή; όπως εγώ ως τώρα (είχα κατεβάσει παλιότερα 2-3 διαδρομές, γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα εκεί που είχα πριν το laptop).
Κατευθείαν streaming, δεν έχω κατεβάσει ποτέ τη διαδρομή.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.961
Με gigabit και πάει αργά ε; Εγώ έχω ξεμείνει... 10 χρόνια σε 50αρα DSL, οπότε καταλαβαίνω τι θα γίνεται, αν υπάρχει κι άλλη κίνηση στη γραμμή μου (από κινητό, desktop, κλπ) :gamer: :roflmao:
Εγώ έχω ξεμείνει με adsl που κουμπώνει max 16mbps, δεν είναι θέμα ταχύτητας, είναι θέμα του rouvy.
Τη ώρα της προπόνησης πάντα streamάρω και μουσική στο σύστημα, η μουσική με βοηθά να πχιάσω ρυθμό :biggrin:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.119
Κι εγώ ακούω μουσική, κόβει και τη φασαρία από τον τουρμποανεμιστήρα! Είτε από το pc με streaming κάποιο σταθμό, είτε με ένα player που έχω αρκετά τραγούδια μέσα... 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.961
Ο Headwind Σώτο δεν κάνει και τόσο βαβούρα, όταν βάζω τη ζώνη hr και είμαι στους 40-60 παλμούς κάνει περισσότερη φασαρία, βγάζει ένα βουητό στις χαμηλές rpm το μοτέρ, όσο ανεβαίνουν οι παλμοί και οι στροφές τους ανεμιστήρα γίνεται πχιο ήσυχος, ακούς μαναχά τη πίεση του αέρα που βγάνει από τη στενή φυσούνα.
Ολη η φασαρία γίνεται από τις αλλαγές ταχυτήτων, ειδικά όταν ξεκορφίζω και ξεκινώ να κατεβάζω ταχύτητες ο θόρυβος από το rocker plate όταν πέφτει η αλυσίδα στο μικρότερο γρανάζι είναι απίστευτα εκκωφαντικός. Πολύ θόρυβο βγάζει στις υψηλές στροφές και το direto, όταν στροφάρω 100rpm+με 53-11 στο κατήφορο, κάνει λες και θα εκραγεί.
Γενικά γίνεται χαμούλης με το rocker plate...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer