Ποδήλατο

Reaction score
151
Αν εξαιρέσεις τα γενικά έξοδα, όπως ρεύμα, το κόστος πάει με βάση το πόσο υλικό θα λιώσεις. Το συγκεκριμένο νομίζω ήταν 65γρ και το έκανα με υλικό PETG που είχα πάρει 14-15€ το ρόλο (1 κιλό) από ένα μαγαζί εδώ Θεσσαλονίκη. Τα άλλα PLA που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, τα έχω πάρει από 9-10€ που τα είχα πάρει bulk από εξωτερικό μέχρι και 20€ μεμονωμένα.
Όποτε, ανάλογα το τι θες να κάνεις, πόσο στιβαρό το θες (γιατί ποτέ δεν είναι όλο γεμάτο, παίζουμε με την γέμιση πάντα, όπως και την περίμετρο) και πόσο αγόρασες το ρολό, βγαίνει κι ένα κόστος. Το εκάστοτε software που χρησιμοποιεί ο καθένας, βγάζει ένα κόστος στο περίπου αν του έχεις βάλει κόστος αγοράς του υλικού. Σου λέει και ώρα που θα χρειαστεί κλπ.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.134
Αν εξαιρέσεις τα γενικά έξοδα, όπως ρεύμα, το κόστος πάει με βάση το πόσο υλικό θα λιώσεις. Το συγκεκριμένο νομίζω ήταν 65γρ και το έκανα με υλικό PETG που είχα πάρει 14-15€ το ρόλο (1 κιλό) από ένα μαγαζί εδώ Θεσσαλονίκη. Τα άλλα PLA που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, τα έχω πάρει από 9-10€ που τα είχα πάρει bulk από εξωτερικό μέχρι και 20€ μεμονωμένα.
Όποτε, ανάλογα το τι θες να κάνεις, πόσο στιβαρό το θες (γιατί ποτέ δεν είναι όλο γεμάτο, παίζουμε με την γέμιση πάντα, όπως και την περίμετρο) και πόσο αγόρασες το ρολό, βγαίνει κι ένα κόστος. Το εκάστοτε software που χρησιμοποιεί ο καθένας, βγάζει ένα κόστος στο περίπου αν του έχεις βάλει κόστος αγοράς του υλικού. Σου λέει και ώρα που θα χρειαστεί κλπ.
Ok, δεν είναι κι φοβερό το κόστος, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να βρεις το αντικείμενο αλλού και σε καλή τιμή, κι σύντομα (πέρα από άλλα δικά σου σχέδια πχ ή ανταλλακτικά για διάφορα, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να βρεις).

Reaction score
151
Έδωσα λίγο πόνο σήμερα...

Εχθές το έβλεπα live, από τον Πολωνό. Είδα και το κόλλημα που έφαγε το rouvy που έδειχνε τον Basak μπροστά ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρκετά πίσω. Γενικά έχουν να λύσουν κάποια μικροθεματάκια και θα είναι ακόμη καλύτερα.

Εγώ δηλαδή καλύτερα να μη μιλάω με το 37 μου 😆

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.983
Εχθές το έβλεπα live, από τον Πολωνό. Είδα και το κόλλημα που έφαγε το rouvy που έδειχνε τον Basak μπροστά ενώ στην πραγματικότητα ήταν αρκετά πίσω. Γενικά έχουν να λύσουν κάποια μικροθεματάκια και θα είναι ακόμη καλύτερα.

Εγώ δηλαδή καλύτερα να μη μιλάω με το 37 μου 😆
Αυτό προέκυψε μετά από αναβάθμιση, το έχουμε ονομάσει τηλεμεταφορά, συμβαίνει και κατά τη εξέλιξη της προπόνησης.
Συνήθως όμως γίνεται εμφανές στο sprint τερματισμού.

Reaction score
151
Έχουν κάνει κάποιες αλλαγές και στην beta και κάποια τα πείραξαν λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε μάλλον....
Με βάση το βίντεο του Basak, τερμάτισες πρώτος σε λιγότερο από 5 λεπτά 😆
1760340427565.png

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.983
Προσωπικά έχω καταλήξει ότι υπάρχει lag στα watt real time, κάπου εκεί τα χάνει το rouvy, αυτό ίσως έχει να κάνει και με το trainer που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.
1000013765.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.983
Εδώ και καιρό παρακολουθώ τη συμπεριφορά όσων τρέχουμε μαζί καιρό.
Το έχω ξανά γράψει, αλλά τώρα το έχω επιβεβαιώσει, είναι κάποιοι που αν δεν βγούνε πρώτοι είμαι σίγουρος ότι βάζουν τα κλάματα στο τέλος , ζορίζονται τρελά, το βλέπω αργότερα στα σχόλια.
Εγώ πάλι, χ3στηκα, σημασία έχει η προπόνηση και ο ρυθμός που θέλω να κρατήσω με το γρήγορο group, αν δεν νιώθω καλά, κόβω ρυθμό και πέφτω στο πίσω group, αυτοί που θέλουν να βρεθούν πρώτοι δεν τα παρατάνε με τίποτα, προτιμούν να πάθουν ανακοπή πάρα να τα παρατήσουν.

Reaction score
151
Ε, καλά. Κλασσική αξία... Να ήταν και κανένας αγώνας με έπαθλο πχ, άντε να πεις τραβάνε κανα ζόρι παραπάνω. Αλλά μαζευόμαστε και χτυπιόμαστε άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όσο μπορεί ο καθένας για την προπόνηση, την παρέα κλπ.
Τι να πεις, μπορεί να νομίζουν πως αν βγουν πρώτοι αρκετές φορές θα τους πάρει κάποια ομάδα να τρέξουν επαγγελματικά; Δεν βγαίνει άκρη με το τι σκέφτεται ο καθένας.
Ε, καλά. Κλασσική αξία... Να ήταν και κανένας αγώνας με έπαθλο πχ, άντε να πεις τραβάνε κανα ζόρι παραπάνω. Αλλά μαζευόμαστε και χτυπιόμαστε άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, όσο μπορεί ο καθένας για την προπόνηση, την παρέα κλπ.
Τι να πεις, μπορεί να νομίζουν πως αν βγουν πρώτοι αρκετές φορές θα τους πάρει κάποια ομάδα να τρέξουν επαγγελματικά; Δεν βγαίνει άκρη με το τι σκέφτεται ο καθένας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.339
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707