Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.178
Το θέμα είναι... οι στερεοτυπίες σε τίτλους, άρθρα, κλπ! "Ο δικηγόρος" λέει, λες κι οι δικηγόροι (ή όποιο επάγγελμα) είναι όλοι το ίδιο, ή είναι 100 κιλά με 30 Vo2max!

Εντωμεταξύ, πρώτη έξοδος με τη νέα σέλα, ένα δίωρο. Δεν έχω βγάλει κάποιο σοβαρό συμπέρασμα ακόμα, κάποιες παρατηρήσεις μόνο. Πρώτον, δεν είναι "μαλακή" στην αίσθηση στον δρόμο, μάλλον το ανάποδο, χωρίς αυτό να είναι κακό σε μεγάλες διαδρομές. Τα περί 'απόσβεσης' ανωμαλιών, δεν τα πολυκατάλαβα, ίσως έχει κάποια διαφορά αλλά όχι κάτι σημαντικό, αλλά σε αυτό παίζει ρόλο και η πίεση των ελαστικών (μάλλον πρέπει να κατέβω κι άλλο, τώρα τα έχω περίπου στα 80psi). Το πιο ενδιαφέρον φαίνεται να είναι όμως το σχήμα της, και το μήκος της, που έτσι φαίνεται να με βάζουν πιο εύκολα στα hoods ή και στα drops ακόμα, σε σχέση με την μακρύτερη fizik που με κρατούσε μάλλον πιο ψηλά.

Εδώ στην Αγιά με τη νέα σέλα (λίγο γεμάτη με νερό αυτή τη φορά, σε σχέση με τον Ιούλιο που είχε πέσει η στάθμη σε επίπεδα... λακούβας! )

IMG_20251018_132238_1.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.074
Σώτο, έχω πάθει σοκ με τις ρυθμίσεις ώστε να κάνεις το μεγάλο, μικρό.
Δώστο επιτελούς το ρημάδι και πάρε ένα πλαίσιο στα κυβικά σου...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.178
Όχι, το παντρεύτηκα και δεν δίνω διαζύγιο! Όταν σπάσει μόνο! :laugh: :roflmao:

ΥΓ. Κι αυτό θα γίνει, αλλά το θέμα είναι ότι κάθε φορά που έχω μαζέψει κάποια λεφτά... τα ξοδεύω σε άλλα πράγματα, με πιάνει μανία κατανάλωσης και ξοδεύω χιλιάρικα χωρίς να το καταλάβω! Κι έτσι κάθε φορά πράγματα που έχουν σημαντικό κόστος, πάνε πίσω!:lolsign: :gamer:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.074
Όχι, το παντρεύτηκα και δεν δίνω διαζύγιο! Όταν σπάσει μόνο! :laugh: :roflmao:
Μα δεν θα σπάσει, γιατί να σπάσει?
Χάνεις πάρα πολλά με αυτές τις ρυθμίσεις και σπαταλάς τζάμπα δύναμη.
Το λίγο μικρό, γίνεται μεγάλο, το μεγάλο δεν γίνεται μικρό.
Στο BF πιστεύω θα παίξουν κάποιες καλές προσφορές σε πλαίσιο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.236
Το θέμα είναι... οι στερεοτυπίες σε τίτλους, άρθρα, κλπ! "Ο δικηγόρος" λέει, λες κι οι δικηγόροι (ή όποιο επάγγελμα) είναι όλοι το ίδιο, ή είναι 100 κιλά με 30 Vo2max!
Δεν είδα τοι βίντεο, όμως έχω ενημερωθεί για τον αγώνα.

Ο δικηγόρος έχει σκαρί ανηφορίστα και έχει πολλά ρεκόρ αλλά αυτό που δεν λένε οι τίτλοι είναι το πιο βασικό:

Ο Pogacar για να κάνει πιο θεαματικό τον φιλανθρωπικό αγώνα ξεκίνησε 6 λεπτά μετά όλους τους υπόλοιπους (περίπου 1200 συμμετέχοντες).

Κι ο Feather, ο δικηγόρος, κέρδισε με 3 λεπτά διαφορά την ανάβαση των περίπου 45 λεπτών. Άρα σε χρόνους ο Pogacar τους διέλυσε όλους.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.074
Δεν είδα τοι βίντεο, όμως έχω ενημερωθεί για τον αγώνα.

Ο δικηγόρος έχει σκαρί ανηφορίστα και έχει πολλά ρεκόρ αλλά αυτό που δεν λένε οι τίτλοι είναι το πιο βασικό:

Ο Pogacar για να κάνει πιο θεαματικό τον φιλανθρωπικό αγώνα ξεκίνησε 6 λεπτά μετά όλους τους υπόλοιπους (περίπου 1200 συμμετέχοντες).

Κι ο Feather, ο δικηγόρος, κέρδισε με 3 λεπτά διαφορά την ανάβαση των περίπου 45 λεπτών. Άρα σε χρόνους ο Pogacar τους διέλυσε όλους.
Ρε συ, ο μπουγάτσας έκανε προπόνηση, πήγαινε χαλαρά και έβγαζε φώτο με τους άλλους.
Όσο για τον Φέδερ, έχει γίνει το πειραματικό χάμστερ του GCN, δεν θα το επέτρεπα ποτέ αυτό στον εαυτό μου...
Είναι δυνατός, κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, ωστόσο επειδή είναι στη κατηγορία φτερού δεν κάθεται ποτέ στη σέλα, βγάζει ορθοπέταλο όλους τους αγώνες, η τεχνική αυτή είναι περίεργη πολύ...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.074
Ναι, καλά λες... πειραματόζωο του GCN!
Μετά απο αυτό έπεσε πολύ στα μάτια μου Σώτο, ντροπής πράματα...

Κάτι άσχετο, έβαλα εδω αγγελία δγιό σέλες, ίσως ενδιαφέρουν κάποιον

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.380
Members
38.552
Νεότερο μέλος
Elena-g