- Reaction score
- 166
Άστον βρε τον άνθρωπο να παίρνει ποδήλατα. Μπορεί σε κάποια φάση να λυπηθεί κάποιο από αυτά να το βλέπει να κάθεται και να το πουλήσει σε καλή τιμή να το τσιμπήσω  

Αυτή είναι μια άκυρη ερώτηση! Ο σωστός αριθμός ποδηλάτων που πρέπει να έχουμε, είναι πάντα ν+1!@bretsos Πόσα ποδήλατα θα πάρεις μωρέ;;; Έλεος δηλαδή! Πόσα έχεις στο χωριό και πόσα στην Αθήνα;;; Και θέλεις κι άλλο;;; Δηλαδή, εντάξει, φτάνει!!! Φάε τα λεφτά σου στις μπάμιες κι άσε τα ποδήλατα!

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, έχω βάσιμες πλέον υποψίες ότι εκτός από τον κρόκο είσαι και συ μεγάλη μαυρόγατα@bretsos Πόσα ποδήλατα θα πάρεις μωρέ;;; Έλεος δηλαδή! Πόσα έχεις στο χωριό και πόσα στην Αθήνα;;; Και θέλεις κι άλλο;;; Δηλαδή, εντάξει, φτάνει!!! Φάε τα λεφτά σου στις μπάμιες κι άσε τα ποδήλατα!

Δεν ξέρω πως να αισθανθώ με αυτό που διάβασα, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.Το ότι ο άνθρωπος που τον πάτησε αυτοκίνητο (κι επέζησε!) θα έλεγε εμένα γρουσούζη, ε, δεν το περίμενα!
Καλά, μην παρεξηγηθείς κιόλας! Την άλλη φορά εσύ με ειρωνεύτηκες κι όταν στο είπα έκανες τον "κινέζο"!Δεν ξέρω πως να αισθανθώ με αυτό που διάβασα, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.
Το μόνο σίγουρο, κάποιο θέμα υπάρχει με τη αίσθηση του χιούμορ...

Ναι έχεις δίκιο, δεν πρόκειται νά το ξανά κάνω μαζί σου, σου ζητώ συγγνώμη.Καλά, μην παρεξηγηθείς κιόλας! Την άλλη φορά εσύ με ειρωνεύτηκες κι όταν στο είπα έκανες τον "κινέζο"!

Καλά, εντάξει. Εφόσον σε ενόχλησε, δεν θα κάνω ξανά αναφορά στο συγκεκριμένο συμβάν. Παραδέχομαι το λάθος μου και σου ζητώ κι εγώ συγνώμη.Ναι έχεις δίκιο, δεν πρόκειται νά το ξανά κάνω μαζί σου, σου ζητώ συγγνώμη.
Κάποια πράματα να ξέρεις δεν τα ακουμπάνε ως χιούμορ.
Δεκτή η συγγνώμη, και χαίρομαι που το κατάλαβες.Πάμε παρακάτω;
Μα κι εγώ για αυτό έκανα χαβαλέ, επειδή έκανες εσύ! Κι αν θυμάσαι τότε, σου είχα προτείνει να σου δώσω κωδικό για να κάνεις 30 ημέρες δωρεάν προπονήσεις με το TrainerRoad, ακριβώς για να σου δείξω ότι σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ. Δεν θα έκανα αστείο εν γνώση μου με κάτι που σε ενοχλούσε, ρε!ακόμα και τότε έκανα χαβαλέ με όλο αυτό που μου είχε συμβεί.