Ποδήλατο

Reaction score
166
Άστον βρε τον άνθρωπο να παίρνει ποδήλατα. Μπορεί σε κάποια φάση να λυπηθεί κάποιο από αυτά να το βλέπει να κάθεται και να το πουλήσει σε καλή τιμή να το τσιμπήσω 😆

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.247
@bretsos Πόσα ποδήλατα θα πάρεις μωρέ;;; Έλεος δηλαδή! Πόσα έχεις στο χωριό και πόσα στην Αθήνα;;; Και θέλεις κι άλλο;;; Δηλαδή, εντάξει, φτάνει!!! Φάε τα λεφτά σου στις μπάμιες κι άσε τα ποδήλατα! :roflmao:
Αυτή είναι μια άκυρη ερώτηση! Ο σωστός αριθμός ποδηλάτων που πρέπει να έχουμε, είναι πάντα ν+1! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
@bretsos Πόσα ποδήλατα θα πάρεις μωρέ;;; Έλεος δηλαδή! Πόσα έχεις στο χωριό και πόσα στην Αθήνα;;; Και θέλεις κι άλλο;;; Δηλαδή, εντάξει, φτάνει!!! Φάε τα λεφτά σου στις μπάμιες κι άσε τα ποδήλατα! :roflmao:
Δεν μπορώ να σου απαντήσω, έχω βάσιμες πλέον υποψίες ότι εκτός από τον κρόκο είσαι και συ μεγάλη μαυρόγατα :tongue: :lolsign:

Reaction score
25.948
colnago θα πάρει ο βλαχος και το λέει γιατί θα τον κράξουμε.
καθάρισε οπεκεπε από λαρισα και πάει για άλλα.
μτστκς μέχρι να παει 400wftp

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
Όσα άδγεια και να ρίξεις δεν θα πχιάσεις γεμάτα μωρή σαύρα. :rolleyes::lolsign:
Άς είναι καλά η "αυτού εξοχότης" :roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.797
Το ότι ο άνθρωπος που τον πάτησε αυτοκίνητο (κι επέζησε!) θα έλεγε εμένα γρουσούζη, ε, δεν το περίμενα! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
Το ότι ο άνθρωπος που τον πάτησε αυτοκίνητο (κι επέζησε!) θα έλεγε εμένα γρουσούζη, ε, δεν το περίμενα! :roflmao:
Δεν ξέρω πως να αισθανθώ με αυτό που διάβασα, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.
Το μόνο σίγουρο, κάποιο θέμα υπάρχει με τη αίσθηση του χιούμορ...

wizzy

Reaction score
22.797
Δεν ξέρω πως να αισθανθώ με αυτό που διάβασα, θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω.
Το μόνο σίγουρο, κάποιο θέμα υπάρχει με τη αίσθηση του χιούμορ...
Καλά, μην παρεξηγηθείς κιόλας! Την άλλη φορά εσύ με ειρωνεύτηκες κι όταν στο είπα έκανες τον "κινέζο"! :tongue: :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
Καλά, μην παρεξηγηθείς κιόλας! Την άλλη φορά εσύ με ειρωνεύτηκες κι όταν στο είπα έκανες τον "κινέζο"! :tongue: :)
Ναι έχεις δίκιο, δεν πρόκειται νά το ξανά κάνω μαζί σου, σου ζητώ συγγνώμη.
Κάποια πράματα να ξέρεις δεν τα ακουμπάνε ως χιούμορ.

wizzy

Reaction score
22.797
Ναι έχεις δίκιο, δεν πρόκειται νά το ξανά κάνω μαζί σου, σου ζητώ συγγνώμη.
Κάποια πράματα να ξέρεις δεν τα ακουμπάνε ως χιούμορ.
Καλά, εντάξει. Εφόσον σε ενόχλησε, δεν θα κάνω ξανά αναφορά στο συγκεκριμένο συμβάν. Παραδέχομαι το λάθος μου και σου ζητώ κι εγώ συγνώμη.

Πάμε παρακάτω;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
Πάμε παρακάτω;
Δεκτή η συγγνώμη, και χαίρομαι που το κατάλαβες.
Πέρασα πολύ δύσκολα εκείνη τη περίοδο, και συνεχίζω να περνάω, τέτοιου είδους τραυματισμοί δεν θεραπεύονται, τα κουβαλάς για πάντα μαζί σου. Απλά δεν είμαι κλάψας, ακόμα και τότε έκανα χαβαλέ με όλο αυτό που μου είχε συμβεί. ;)

wizzy

Reaction score
22.797
ακόμα και τότε έκανα χαβαλέ με όλο αυτό που μου είχε συμβεί. ;)
Μα κι εγώ για αυτό έκανα χαβαλέ, επειδή έκανες εσύ! Κι αν θυμάσαι τότε, σου είχα προτείνει να σου δώσω κωδικό για να κάνεις 30 ημέρες δωρεάν προπονήσεις με το TrainerRoad, ακριβώς για να σου δείξω ότι σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ. Δεν θα έκανα αστείο εν γνώση μου με κάτι που σε ενοχλούσε, ρε!

Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα, πάω για προπόνηση, μπείτε Strava σε κάνα δίωρο να με θαυμάσετε. :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.279
Βρήκα πολύ ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βίντεο, Εντάξει τα κάνει όλα λάθος, όλοι από τα λάθη μας μάθαμε όμως.
Δείτε το και σεις, ίσως εντοπίσετε τα δικά σας λάθη

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads