Ποδήλατο

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Ναι, αυτό το κάνουν για τις χοντρολιές, δεν είναι παντού έτσι. Εμείς εδώ είχαμε λίγες τέτοιες (τσουνάτες τις λέγαμε), οι πιο πολλές ήταν και είναι ψιλές ελιές, μάζεμα δηλαδή με χτύπημα τότε και τώρα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.356
Εψές στη απογευματινή προπόνηση παραλίγο να είχαμε πάλι δράματα και κλάματα.
Με προσπέρασε ένα υπερμεγέθη τρακτέρ το οποίο είχε στα υδραυλικά έναν καλλιεργητή που εξέχει πολύ έξω από το μέγεθος του τρακτέρ, πέρασε κυριολεκτικά ένα πόντο πάνω από το κεφάλι μου.
Έχει και καλύτερο η φάση, με το που με προσπέρασε έστριψε κατευθείαν δεξιά, κόβοντας μου το δρόμο.
Το περιστατικό το είδαν και άλλοι, ένα αμάξι που είχα από πίσω, και άλλο ένα από το αντίθετο ρεύμα, όλοι τον έκραξαν, ζπούτσατ ο τρακτέρης, συνέχισε τον δρόμο του, σαν να μη συνέβη τίποτα.
Συνέχισα και γω το δρόμο μου με το σκατό στη κάλτσα...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.820
Αφού το χωριό είναι δικό του, τι δουλειά είχες στον δρόμο του; Ευχαριστώ να λες που δεν σε χτύπησε...

Μαλάκες... >:(>:(>:(

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.356
Εγώ πήγαινα με 40km/h, ο τύπος με προσπέρασε με 45km/h αργά και σταθερά, στο καπάκι και βλέποντας αυτόν τον πελώριο καλλιεργητή να περνά πάνω από το κεφάλιμ, ο τύπος έστριψε δεξιά και έπεσα σε φρένα πανικού.
Μέχρι να καταλάβω τι είναι αυτό που πέρασε από πάνω μου, έπεσα και γω στα φρένα για να μη τρακάρουμε. Συνέχισα το δρόμο μου κοιτάζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις, κοιτούσα αριστερά, δεξιά, πάνω, κατω, τι άλλο μπορεί να έρχεται και από που μπορεί να έρθει να με φάει.
Μιλάμε για πολεμικές καταστάσεις...

wizzy

Reaction score
22.820
Ο τύπος δεν πρέπει να σε είδε καν. Δηλαδή, σε είδε αλλά δεν σε μέτρησε για κάτι το οποίο άξιζε την προσοχή του.

Πάλι καλά που την γλίτωσες...

Μαλάκες... >:( >:( >:(

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Κι ούτε να του τρυπήσεις τα λάστιχα δεν μπορείς... θέλεις γεωτρύπανο! :geek: :lolsign:
Ο τύπος δεν πρέπει να σε είδε καν. Δηλαδή, σε είδε αλλά δεν σε μέτρησε για κάτι το οποίο άξιζε την προσοχή του.

Πώς γίνεται να μην τον δει, αφού τον προσπέρασε; Μπορεί να μην έχει επίγνωση του τι οδηγεί, το μέγεθος και το ύψος του όμως, πράγμα που τον κάνει ακατάλληλο να οδηγεί τέτοιο πράγμα.

wizzy

Reaction score
22.820
Σώτο, they see but they don't observe.

Ένας ποδηλάτης δεν αξίζει την προσοχή του γαιοκτήμονα που κυκλοφορεί με το τρακτέρ του σε δρόμο που κατά 99% απαγορεύεται να κυκλοφορεί, επειδή απλώς μπορεί να το κάνει.

Ο φίλος μας είναι τυχερός. Δεν ξέρω εάν κατάλαβες τι είναι αυτό που κουβαλούσε το τρακτέρ, λίγο πιο χαμηλά να το είχε, θα τον είχε αποκεφαλίσει τον Χρήστο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.356

Ο τύπος όχι μόνο με είχε δει, με ακολουθούσε για 3-4km.
Επίτηδες το έκανε, 10 δευτερόλεπτα να παρέμενε πίσω μου, δεν θα είχε συμβεί τίποτα, θα πέρναγα τη διασταύρωση που έστριψε το τρακτέρ.

wizzy

Reaction score
22.820
Το κατάλαβα, μου το έχουν κάνει κι εμένα (αυτό το να με προσπεράσει αυτοκίνητο και να στρίψει αμέσως μπροστά μου, λες κι αν περίμενε 10 δευτερόλεπτα θα πάθαινε κάτι...).

Είπαμε, μαλάκες... >:( >:( >:(

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Αυτό και αν είναι κάτι συνηθισμένο... να προσπερνάνε για να σταματήσουν ή να στρίψουν δεξιά μερικά μέτρα πιο μπροστά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.356
Είπαμε, μαλάκες... >:( >:( >:(

Δεν νομίζω να είναι μαλάκες, είναι κάτι πολύ χειρότερο, στο χωριόμ τους λέμε εγκληματίες!!
Συνειδητά γίνεται, άρα είναι δολοφόνος!!
Στη όψη του ποδηλάτη, δαιμονίζονται και τους βγαίνει το εγκληματικό τους ένστικτο.
Για όλους αυτούς το ποδήλατο δεν έχει καμία θέση στους δρόμους, βαθιά μέσα στο κλούβιο κεφάλι τους πιστεύουν ότι μετά από αυτό θα πάψω να κυκλοφορώ στους δρόμους και θα πάω να κάνω ποδήλατο στο πάρκο, εκεί όπου ανήκει το ποδήλατο να κυκλοφορεί νόμιμα.
Τρελαίνονται γενικώς στη εικόνα του ποδηλάτη, όλοι αυτοί χρησιμοποιούν το δρόμο για δουλειά, να προλάβουν δουλειές, να μην αργήσουν, να είναι στη ώρα τους για το μεροκάματο, να βγάλουν παράδες να ζήσουν τη οικογένεια που καταλάθος προέκυψε και είναι αναγκασμένοι να τρέχουν για αυτήν.
Ενώ εγώ (σύμφωνα με αυτούς) τα έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα, πήρα ένα ποδήλατο και βγήκα να σουλατσάρω στους δρόμους.
Κατι δεν πάει καλά με τους ανθρώπους, το παρατηρώ χρόνια, κάτι έχει χαλάσει βαθιά μέσα μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red