Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.922
Θέλω αέρο, μπαμπάτσικο, νταμάρι, χωρίς να μπω στη διαδικασία να το χτίσω από το μηδέν, αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδανικό το foil.
Η έρευνα συνεχίζεται...
Μα, νόμιζα ότι δεν είναι για σένα!:fuckyou::roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.011
Και τι είναι για μένα?
Μολις πάρω το φόιλ έχουμε και επιπλέον αγορές, θα αλλάξω ηχεία, τελικούς και προβόλι εφέτο.
Θα σκάσει από το κακό του ο αβγδ!! :biggrin:

Τα ηχεία, φυσικά θα είναι b&w, και άσε τους άλλους να λένε ότι δεν είναι καλά και ότι παίζουν σαν τενεκέδες :lolsign:

wizzy

Reaction score
22.922
Scott foil rc 10 2026

Ακούω γνώμες!!

Όχι για μένα, για έναν φίλο, δεν τον ξέρετε! :biggrin:
Βρε, ουστ από εδώ, που θα πάρεις κι άλλο ποδήλατο!!!

Υ.Γ.: Πάτα το μέχρι να βογκήξει, Χρηστάρα!!!
Δεν είναι για μένα σε είπα,
Θέλω αέρο, μπαμπάτσικο, νταμάρι, χωρίς να μπω στη διαδικασία να το χτίσω από το μηδέν, αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδανικό το foil.
Και τι είναι για μένα?
Μολις πάρω το φόιλ
Κατάλαβες τώρα; :roflmao:

Τα ηχεία, φυσικά θα είναι b&w, και άσε τους άλλους να λένε ότι δεν είναι καλά και ότι παίζουν σαν τενεκέδες :lolsign:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα ηχεία θα είναι B&W κι άσε τους καραφλούς να κουρεύονται!:lol::lol:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.499
Πόσο έχει αυτό, 10.000 ίσως;

Πού τα βρήκες τα λεφτά, γαμώ τον Κούλη πού βρίζεις; :rolleyes:
Μόνο οι Μαχαιρίες θα κερδίζουν τα Τζόκερ και Λόττο; Οι άλλοι δεν έχουν... τυχερή ψυχή; :p :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.011
Εεε μα τι να πω, ο άλλος πρωί πρωί με αυτό το καημό ξύπνησε. :roflmao:
Νομίζει ότι μόνο οι γαλάζιες ακρίδες έχουν μαναχά παράδες.
Δουλεύουμε κύριε, με τον ιδρώτα μου βγάζω λιφτά, και κάνοντας οικονομία στο ρεύμα :biggrin:

Reaction score
3.410
Πόσο έχει αυτό, 10.000 ίσως;

Πού τα βρήκες τα λεφτά, γαμώ τον Κούλη πού βρίζεις; :rolleyes:
Μα δεν θα το πάρει αυτός αλλά ο φουκαριάρης ο φίλος του (που προφανώς είναι κουλικός και κακώς τον έχει φίλο).

Reaction score
2.337
Εεε μα τι να πω, ο άλλος πρωί πρωί με αυτό το καημό ξύπνησε. :roflmao:
Νομίζει ότι μόνο οι γαλάζιες ακρίδες έχουν μαναχά παράδες.
Δουλεύουμε κύριε, με τον ιδρώτα μου βγάζω λιφτά, και κάνοντας οικονομία στο ρεύμα :biggrin:
Κάνε τα γούστα σου τώρα, η ζωή είναι μικρή και το μέλλον αβέβαιο

Reaction score
2.337
Παρεπιπτόντως, όποιος ενδιαφέρεται για Giro d Italia Βουλγαρίας ΣΚ δλδ μου λέει, με τον τριαθλητή θα μιλήσω πριβέ τηλεφωνικά. Η αποστολή απαρτίζεται από 6 άτομα ήδη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.011
Να πω κάτι, δεν αφήνετε τις δόξες και τα βάθρα και να κανονίσουμε να πάμε καμιά γύρα. Να οργανώσουμε ένα διήμερο, τριήμερο τούρ, ένα διάστημα που θα βολεύει όλους και φύγαμε.
Και όλα αυτά επειδή η ζωή είναι μικρή και το μέλλον αβέβαιο. ;)
Το είχα ξανά γράψει και παλιά αλλά...
Εννοώ όλες μαζί, από Κύπρο και από Κρήτη.
Αυτά μένουν και αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε.

wizzy

Reaction score
22.922
@bretsos Το μέλλον είναι αβέβαιο, το μόνο βέβαιο είναι ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το 2026 θα το περάσω στο νησί μου.

Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση :hi: είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα μπορέσω να ανταποκριθώ. :thumbsup:

Reaction score
2.337
Μέσα, φέτος θα γίνει... άνοιξη μόλις φτιάξει ο καιρός θα κανονιστεί. Υπάρχει δυνατότητα για Ευρυτανία σίγουρα, θα δούμε. Απρίλιο έχει giro 3η χρονιά σερί για εμένα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.011
Ας το έχουμε σε μια μεριά του μυαλού, καλά να είμαστε και όλα μπορούν να γίνουν και να οργανωθούνε . Θέληση να υπάρχει μαναχά.
Ιγώ ας πούμε θα γούσταρα όλο το πανηγύρι να γίνει κεντρική Ελλάδα, δεν θα με χαλούσε όμως και καθόλου να γίνει πχ. και Κρήτη ή και βόρια Ελλάδα. Μακριά από τα αστικά κέντρα και όπου να'ναι!!

Reaction score
2.337
Σε άλλα νέα του στυλ ότι θυμάμαι, το νέο λεπτό gabba που ψάχνατε το λέει do.di.ci η casteli πλέον, και καλά 12 φορές καλύτερη διαπνοή, το πήρα black friday πρώτες εντυπώσεις καλές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.011
Ναι αυτό είναι, εχς δίκιο, εγώ είχα το περιθώριο τώρα που ήμαν σαπάν στη Λάρσα να δοκιμάσω εξαντλητικά το Beta (αυτουνού τον αντικαταστάτη ψάχναμε)
Λοιπόν, πέραν ότι είναι ένα εξαιρετικά ραμμένο τζάκετ, με τρομερή εφαρμογή, έχει θέματα η νέα μεμβράνη Polartec.
Το ρούχο στη ένταση συσσωρεύει ιδρώτα χωρίς να μπορεί να το αποβάλει, όταν ο ρυθμός πέφτει, μένεις με ένα ιδρωμένο ρούχο στο κρύο.
Αυτό συμβαίνει μόνο στις αντιανεμικό μέρος του ρούχου, όλο το υπόλοιπο είναι στεγνό, μόνο ο θώρακας και η κοιλιά είναι βρεγμένη.

Και όσο έγραφα, κοίτα τι ήρθε.
Άλλοι παίρνουν δγιό δγιό τα SUB, εγώ παίρνω τους ανεμιστήρες για να μη κάψω καμιά φλάντζα ετσά που παένω στους virtual αγώνες :biggrin:
1000014267.jpg

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.499
Ίσως πρέπει να σκεφτείς και σύστημα... υδρόψυξης (δεν εννοώ με υδρατμούς) :geek: :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain