Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.071
Μόλις τελείωσα μια μέτριας προς δυνατή προπόνηση, με 55% υγρασία στο χώρο και 20°c δεν χρησιμοποίησα ντίπ πετσέτα, ίδρωσα ελάχιστα και στο cooldown με στεγνωσαν τα φουρφούρια, ούτε τα ρούχα δεν θέλουν πλύσιμο, τα φοράς ξανά για επόμενη προπόνηση, εντυπωσιακό!!
Επειδή δεν κάνει πολύ ζέστη έχω τις εξής ρυθμίσεις, ξεκινάνε να δουλεύουν από τους 40 παλμούς στο ελάχιστο, κοντά στους 90 ίσα που ακούγονται (υπόψιν κάνουν πολύ θόρυβο) μετά τους 120 νιώθεις τον αέρα να σε χτυπά, στους 140 δουλεύουν κάπου στα μισά της έντασης, μετά τους 150 δουλεύουν στα 3/4 και μετά τους 170 ξεκινά ο ανεμοστρόβιλος, κουνιούνται τα φωτιστικά στο ταβάνι, πετάγονται τα χαρτιά που έχω στο πάγκο, γίνεται της πτ@νας από αέρα!! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.071
Επίσης η καρδούλαμ δούλεψε υποδειγματικά, δεν έχω δει ποτέ ξανά ένα τέτοιο γράφημα σε in door προπόνηση, αργούσαν πολύ περισσότερο να πέσουν οι παλμοί, σήμερα ανεβοκατεβαίνουν σύμφωνα με τη ένταση που έβαζα στα υψομετρικά.
1000014282.jpg

Reaction score
1.325
Στατικά δεν μπορείς να έχεις άποψη βρέ, θέλει δοκιμή το πράμα όξω, απαιτεί να πλαλήσεις, να πατήσεις!!
Το rc10 με ultegra στοιχίζει λιγότερα, το pro με da έχει 8k+
Εγώ πάντως θα επαναλάβω την πρότασή μου για SWORKS SL8. Έχουν ήδη ξεκινήσει εκπτώσεις μιας και αναμένουμε την έλευση του SL9. Με μία καινούργια Ultegra θα βγει 6-6.5Κ (άνευ τροχών βεβαίως βεβαίως) το πολύ, ίσως λιγότερο. Πάλι πολλά χρήματα αλλά εκεί όπως βλέπω πας...
Όσοι ασχολούνται με το άθλημα χρόνια, εδώ τοπικά, έχουν μόνο καλά λόγια να πούνε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.071
Δεν λέω ότι δεν θα είναι καλό ένα SL8, απλά έχω μια δυσανεξία στη Specialized.
Δεν βιάζομαι, ούτε έχω καταλήξει, το φόιλ ως έτοιμη πρόταση είναι καλό, βάζω και τα 60mm τροχάκια που πήρα και θα είναι τούμπανο χωρίς επιπλέον έξοδα.
Μία από αυτές τις μέρες θα πάω να το δω σε κατάστημα των Αθηνών, πιθανόν από κοντά να αλλάξω άποψη.

Reaction score
26.174
άμα βάλεις δαχτυλάκι στο πλαίσιο του σγορκς θα το επιστρέψεις πίσω.
είναι τόσο όσο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.071
Έχω στο νουμ κάποια στιγμή να συζητήσουμε εκτενώς περί πλαισίων, είναι πολύ περίπλοκη τεχνικά η ολη συζήτηση και κάτι με λέει ότι εμείς εδώ θα τη κάνουμε μπάχαλο.
Τα πλαίσια δεν είναι όλα για όλους, για μένα σίγουρα δεν είναι το sworks, χρειάζομαι πχιο μπαμπάτσικο πλαίσιο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.884
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain