Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
1000002409.jpg

Πάλι κέρδισα τον αγώνα, έχω γίνει καλός στο sprint τερματισμού, πατάω πλέον μετά από εξάσκηση και έχοντας σιάξει τεχνική 15-16 w/kg.
Για 5-10 δευτερόλεπτα, μετά κλ@νω μαλλί :biggrin:
1000002405.jpg

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Τελικά είναι καθαρά θέμα τεχνικής το sprint τερματισμού, στρατηγικής και φυσικά δύναμης.
Θέλει βέβαια και ανάλογα τον αγώνα, τα υψομετρικά και πάντα σε σχέση με τους αντιπάλους και ένα χαλάρωμα πριν το σπρίντ, άμα φτάσεις γαλακτωμένος, τον πούλο... Κοιτάς μόνο να τερματίσεις.

Reaction score
26.349
Κλειστό θα λες με ύφος (φορώντας το μπαμπίνο)
Ναι μωρε κλειστό θα λέω αλλά το είπα τωρα απλά εδώ δα γιατί είστε καλά παιδιά γενικά και σας αισθάνομαι κοντά

Reaction score
171
62.5χλμ με 530 υψομετρική; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω (ακόμη). Not for me.
Λογικά όμως θα είμαι μέσα να δω κόσμο να τρέχει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Όλοι έχουν το ρυθμό και τις δικές τους δυνατότητες, άμα δεν το ζορίσεις το μοτεράκι, πως περιμένεις να δυναμώσεις?

Τέσπα, πέρσι πήρα μέρος σε όλους τους αγώνες, είχα κάποιες αβαρίες με το direto, ωστόσο τα πήγα πολύ καλά στη γενική κατάταξη ανάμεσα από άλλα τούμπανα.
Είναι πολύ καλή αναμέτρηση, στο τέλος μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις, είτε βγάζεις βάτ, είτε όχι. ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Ενας χθεσινός εύκολος αγώνας , κοιμήθηκα όρθιος στο τέλος , οταν ξεκίνησα να πατάω , ήταν πλέον αργά...

Reaction score
171
Η συγκεκριμένη διαδρομή του e-fondo έχει 50% περισσότερα χιλιόμετρα από την μακρύτερή μου διαδρομή και με 30% παραπάνω υψομετρικά. Α και με βάση το route analyzer, θα μου πάρει 2 ώρες να την ολοκληρώσω, σχεδόν 100% παραπάνω χρόνο από την μεγαλύτερη μου διαδρομή.
Αν και θα ήθελα να την δοκιμάσω έστω, δεν θα είμαι καν σπίτι στις 16:00, οπότε θα τρέξω την τελευταία διαδρομή του GWA στις 17:00, να ολοκληρώσω και το "challenge". Εκτός κι αν δεν χρειαστεί τελικά να πάω σε μια υποχρέωση το βράδυ και τελικά τρέξω το SSR στις 17:15 και αργότερα το βράδυ κάνω με την ησυχία μου το GWA.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Στο στρατό με τα πόδια έχω κάνει παραπάνω από 50km σε μια μέρα με περισσότερα υψομετρικά και με 35 kg φορτίο. Οπότε τι να κλάσει το gran fondo!! :biggrin:

Reaction score
171
Άσε τα παλιά τα χρόνια, θυμάμαι τα δικά μου και "κλαίω" 😆
Προς το παρόν, χαίρομαι που έστω και με αυτή τη λίγη ενασχόληση κάτι γίνεται. Το ftp πήγε από 110 στο 180, που μπορεί να μην είναι κανα νούμερο της προκοπής, αλλά μου δίνει το κατιτίς παραπάνω ώστε να συνεχίσω. Η μυοπάθεια πάντα έχει άλλη άποψη, αλλά ασχολούμαι μόνο με αυτά που μπορώ να αλλάξω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Ξεκινάω με πολύ δυνατή ψυχολογία.
Νερό, τσέκ!!
Ηλεκτρολύτες, τσέκ!!
Φουρφούρια, τσέκ!!
Κουβάς για στύψιμο πετσέτας, τσέκ!!
House μουσική σε μεσαίες εντάσεις, τσέκ!!
Ζέσταμα, τσέκ!!
Φύγαμε!! :neo:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.662
Φίλε, οργώσαμε στον απογευματινό αγώνα, τρομερή συνεργασία από το γκρουπ, κατεβάσαμε ένα ολόκληρο λεπτό το χρόνο στα segment σε σχέση με τον πρωινό αγώνα, αυτό θα μας ανεβάσει στη κορυφή στο GF, μένει ένας ακόμα αγώνας για σήμερα, δεν πιστεύω να μας περάσουν...
Παω να πεθάνω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.297
Members
38.677
Νεότερο μέλος