Ποιά LCD τηλεόραση 1920X1080 προτιμάτε για power-buy? Βenq 3750 ή Amoi Lc37af1e;

V

VIDEOMIX

Guest
Φαινεται οτι η ανεξαρτητη ερευνα ενοχλει, εγω σταματω εδω, απλα θα σας παρακολουθω, ενα μονο εχω να σας πω. Το να προσπαθουμε να χειραγωγησουμε την πληροφορηση και την καταναλωτικη διεξοδο τον καιρο που η πληροφορια ειναι ελευθερη ειναι αδυνατο.
Οταν επι ενα μηνα ακουγαμε για ανεξαρτητες εισαγωγες και αλλες ιστοριες και τυχαια μαθαινουμε και οτι αντιπροσωπος υπαρχει και η τηλεοραση υπαρχει, αρχισαμε να πλατιαζουμε και να γινομαστε ενοχλητικοι..
Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος Αρη μου...
Φίλε santon, παρεξήγησες. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Εφαγα το μεσημέρι το φαγητό μου. Απλά τόνισα οτι το thread μιλάει για 2 συγκεκριμένα μοντέλα και κάποιοι πιάσατε αράδα καμμια 10ριά. Οταν μίλησα για πλάτιασμα εσύ έπιασες και "έχωσες" όλα τα μηνύματα μέσα, αυθαίρετα. Γιατι; Εγω μίλησα για ορισμένα μηνύματα. Οχι για όλα σοριδόν. Μην παρερμηνεύεται βρε παιδιά. 8)
Και θα σε παρακαλέσω πολύ φίλε με το τέρας με το μονό μάτι για avatar, να εισαι περισσότερο ευγενικός. Οπως θα είδες, δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν όπως κάνεις εσύ χωρίς καν να σου πεί κάποιος κάτι. Το οτι ειμαι σε κάποιον τομέα mod, δεν συμαίνει πως δεν θα εχω άποψη σε όλα τα άλλα. Εαν συνέβαινε κάτι τέτοιο, εγω πρώτος θα ήμουν που θα αρνιώμουν τον τομέα συντονισμού που μου εμπιστευτηκαν. Διοτι όπως σχεδόν όλοι μας, ζούμε σε εναν ηλεκτρονικό κόσμο και ενδιαφέρωμαι για τα πάντα ως καταναλωτής.

Και φίλε NLS, ξέρω πολύ καλά το τι ειναι forum. Αυτό δεν σημαίνει οτι σε κάθε θέμα θα μπερδεύουμε την κουβέντα. Εαν θέλουμε να πούμε πια καλύτερη HD tv υπάρχει τώρα, ορίστε, έφτιαξα και τον τίτλο για το νέο thread. Άνοιξέ το. Θα έχει επιτυχία.
θυμίζω τέλος, οτι ειμαι και εγώ στους υποψηφιους αγοραστές. Ελπίζω η κουβέντα να έχει την καλύτερη κατάληξη για την τσέπη μας αλλα και για τα μάτια μας - την διασκέδασή μας. :wink:

Reaction score
152
Μόνο ένα dvd player δίνει σήμερα 1080p...
ΑΦΟΥ Η Αmoi ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Κiss ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ Meeting ΣΤΗ "ΦΩΛΙΑ Τ'ΑΝΔΡΕΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ???

ΓΕΝΙΚΕ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 9830 ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ.... :twisted: :twisted: :oops: :oops: :shock: :shock: :) :) :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
6
Πολύ ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω και πραγματικά θα με ενδιεφερε η απόκτηση μια HDTV
Από την amoisonic εχω θετική γνωμη καθως ημουν κατοχος ενός dvd player που συνεχίζει να λειτουργεί (από αλλα χερια πλεον) εδώ και 5 περίπου χρονια.
Εντύπωση μου κανει για την συγκεκριμένη tv που δεν την εισάγει η επίσημη αντιπροσώπευα της Amoisonic στην χωρα μας .
http://www.amoisonichellas.gr/index.php
Παντως περιμενω με ανυπομονησία να την δω με τα ματια μου

Reaction score
4
Μαφιοζοι αυτοι οι κινεζοι με τις αντιπροσωπειες τους Ανδρεα, μας εχουν κατα μπερδεψει..
Πως παει η Viv0di ?
Να ρωτησω τον Χρηστο Α. αν εχουμε και κανενα follow up απο Acer ? Δηλαδη τους εχουμε αφησει καποια στοιχεια για οταν και αν και εφοσον ερθει κατι να μας ειδοποιησουν; Αν και οσο βρισκουμε και πιο πολλες ακρες για την Amoi στην Ελλαδα και μιας και προηγειται στα τεχ.χαρακτηριστικα (στα χαρτια παντα) το βλεπω κατα κει να πηγαινει το πραγμα, απλα ετσι για να εχουμε καποιες εναλλακτικες απο τους μπλε και πρασινους κοκκους των 3500 ευρω..

Εντύπωση μου κανει για την συγκεκριμένη tv που δεν την εισάγει η επίσημη αντιπροσώπευα της Amoisonic στην χωρα μας .
http://www.amoisonichellas.gr/index.php

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν θα δεις στο site της amoisonic hellas έχει ελάχιστα προιόντα amoi και ούτε 1 τηλεόραση amoi...

Για την acer θα ειδοποιηθώ μόλις έρθει το προιόν στην Ελλάδα...

NLS

Reaction score
1
γυρνώντας στο θέμα Amoi, εδώ είναι ένα post

http://www.hifi-forum.net/index.php?action=browseT&forum_id=133&thread=1116&postID=360#360

...που δείχνει ότι και η Amoi έχει το γνωστό "πρόβλημα" overscan/underscan (όπως θέλετε πεστε το) όλων (σχεδόν) των TV (το οποίο εξηγώ και στους γερμανούς)

ωστόσο αυτό το borderάκι που δείχνει στο macάδικο photoshop του, φαίνεται μικρό (αν και όσο μικρό και να είναι, δεν θα επιτρέπει το 1:1 pixel mapping) και η φωτό που δίνει ως link είναι ψιλοαπίστευτη (λίγα σάλια έτρεξαν από το στόμα μου)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
γυρνώντας στο θέμα Amoi, εδώ είναι ένα post

http://www.hifi-forum.net/index.php?action=browseT&forum_id=133&thread=1116&postID=360#360

...που δείχνει ότι και η Amoi έχει το γνωστό "πρόβλημα" overscan/underscan (όπως θέλετε πεστε το) όλων (σχεδόν) των TV (το οποίο εξηγώ και στους γερμανούς)

ωστόσο αυτό το borderάκι που δείχνει στο macάδικο photoshop του, φαίνεται μικρό (αν και όσο μικρό και να είναι, δεν θα επιτρέπει το 1:1 pixel mapping) και η φωτό που δίνει ως link είναι ψιλοαπίστευτη (λίγα σάλια έτρεξαν από το στόμα μου)
Θα βρεθούν πιστεύω και οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο powerstrip ώστε να πάρουμε 1:1 pixel maping...

NLS

Reaction score
1
και ως απάντηση σου, πράγματι κάποιος με powerstrip πήρε 1:1 ΑΛΛΑ στα 31,273Hz και με VGA connection... (έχω τις ρυθμίσεις)

τώρα αν αυτό είναι καλό ή όχι... remains to be seen

NLS

Reaction score
1
έχω κάποια νεώτερα από Κίνα...

η Amoisonic Hellas "καλά μας τα λέει" (πράγματι ξανασυνεργάζονται), η παραγγελία αν κατάλαβα ΔΕΝ έχει φύγει ακόμα από Κίνα :( (αλλά αν κατάλαβα πράγματι έχει γίνει)

επίσης μου "απολογήθηκαν"/παραδέχτηκαν ότι το firmware ήταν (και μάλλον είναι) φρέσκο και λογικά έχει προβλήματα - ΑΛΛΑ τα μοντέλα που βγαίνουν τώρα (και αυτά που θα έρθουν) τουλάχιστον το πρόβλημα του 1:1 (1920x1080) ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ δεν το έχουν πια...

επίσης τα παλιότερα επίσης αν κατάλαβα καλά, μπορούν να τα φτιάξουν χωρίς να πάει πίσω η TV (το πως δεν το ξέρω... εννοούν ότι μπορεί ο χρήστης να φλασάρει μόνος του νέο firmware;... δεν μου το είπε σαφώς όσο και αν επέμεινα)

αυτά τα νέα

τουλάχιστον υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό είναι καλό... αμφιβάλλω αν θα μιλάγαμε έτσι με το τεχνικό τμήμα πχ. της Sony ή της (μπλιαχ) Philips

μήνυμα προς όποιον μιλάει με Amoisonic Hellas... οι τιμές πέφτουν (δείτε λίγο Internet)... σε λίγο και τα 1800 ευρά θα φαντάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ "ειδική" τιμή

NLS

Reaction score
1
ναι αυτούς που λέγαμε - που δίνει ο ανδρέας το λινκ προς το σάιτ τους πιο πάνω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj