Ποιά LCD τηλεόραση 1920X1080 προτιμάτε για power-buy? Βenq 3750 ή Amoi Lc37af1e;

Reaction score
4
οκ περιμένουμε νέα

που βρήκες την τιμή της 40άρας;
Οριστε η 40αρα http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/340537_-lc40af1e-amoi-electronics.html

και η 37αρα http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/340529_-lc37af1e-amoi-electronics.html

@Χρήστος Ακρατόπουλος Ναι ειναι πανελ παλιοτερης γενιας, αλλα το πλεξιγκλας, πλεξιγκλας μιας και στην εξωτερικη εμφανιση/σχεδιασμο ειναι πανομοιοτυπες.
Αν λοιπον εχεις ενα φως αναμενο παραδιπλα, η παραπανω και το παιρνεις φατσα καθρεπτη μεσα στην τηλεοραση δεν θα ειναι ενοχλητικο; Μια δοκιμη θα μας πεισει.
Υπαρχουν νεα απο Benq η απο Acer ?
Εισαι σιγουρος οτι καμμια Comet δεν ειναι OEMed Amoi ?

Reaction score
4
σε περίπτωση προβλήματος συσκευής (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αγορασμένης από την telectron, αλλά γενικά από Ευρώπη - βλέπε και ανάλογη κοινοτική οδηγία) ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ η telectron την διεθνή εγγύηση;
:) περιμένω με ανυπομονησία τη... θετική απάντηση σου
:mrgreen: Μην τους πετας στα βαθια ακομη, οι ανθρωποι comet πουλανε στο Μακρο κτλ, δεν ξερουν που και με ποιους εχουν να μπλεξουν τωρα με τις Amoi

NLS

Reaction score
1
στο idealo την ξέρω και γω... που την βρήκες από telectron εννοούσα (ώστε να ξέρεις ότι είναι ίδια)

επίσης (στα άλλα θέματα)

1) δυστυχώς το φαινόμενο του γυαλιστερού top layer στις lcd γενικεύεται (για κάποιο λόγο εκεί το πάνε) - πράγμα που φαίνεται και στα φορητά... προσωπικά το θεωρώ (μαζί με τους περισσότερους νομίζω) μια ηλιθιότητα

2) δεν νομίζω ότι η AMOI έχει φτάσει σε μέγεθος ώστε να κάνει OEM

NLS

Reaction score
1
σε περίπτωση προβλήματος συσκευής (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αγορασμένης από την telectron, αλλά γενικά από Ευρώπη - βλέπε και ανάλογη κοινοτική οδηγία) ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ η telectron την διεθνή εγγύηση;
:) περιμένω με ανυπομονησία τη... θετική απάντηση σου
:mrgreen: Μην τους πετας στα βαθια ακομη, οι ανθρωποι comet πουλανε στο Μακρο κτλ, δεν ξερουν που και με ποιους εχουν να μπλεξουν τωρα με τις Amoi
I second that.
Όμως, αν ΔΕΝ προσφέρουν κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε και για μηδενικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες επιλογές (οπότε θα σταματήσω να "συγχωρώ" και τη δωρεάν διαφήμιση εδώ).

V

VIDEOMIX

Guest
Το καλύτερο θα ειναι να περιμένουμε την στιγμή που θα έχει προχωρήσει το θέμα και τότε θα πουμε το ναι η το οχι. Αντ'αυτού όμως, το έχουμε κάνει το thread παρέλαση LCD τηλεοράσεων. Ο τίτλος όμως λέει κάτι συγκεκριμένο. Μην πλατιάζουμε.

Reaction score
4
Μετα απο ενα τηλεφωνημα στην Comet και συνομιλια με εναν υψηλα ισταμενο, αποκομισα αρκετες χρησιμες πληροφοριες.
Α) Η τηλεοραση θα ειναι ετοιμοπαραδοτη και προς επιδειξη μεστα στον Φλεβαρη
Β) Το πλεξιγκλας πανελ εχει φυγει στην εκδοση αυτη, εχει φυγει μαλιστα και απο την 40αρα, απλα αυτη του hitech ηταν παλιοτερο δειγμα.

Το social engineering οπως λεμε και στην δουλεια μου, μπορει να βγαλει πολλα χρησιμα συμπερασματα, αποτελεσματα και γεγονοτα..

Reaction score
4
Και ομως μεσα απο αυτα τα τελευταια δεκα μυνηματα που μπορουν να χαρακτηριστουν πλατιασμος, εγινε μια σημαντικη προοδος, μιας και μαθαμε τον επισημο εισαγωγεα και σχετικα ακριβη χρονο παρουσιασης της μιας υποψηφιας προς αγορα τηλεορασης
Πριν απο δυο μερες ουτε ξεραμε ποτε ουτε που, τωρα ομως;
Ο τίτλος όμως λέει κάτι συγκεκριμένο. Μην πλατιάζουμε.

V

VIDEOMIX

Guest
Τον αντιπρόσωπο θα τον μάθαινε ο γενικός έτσι κι αλλιώς, την κατάλληλη στιγμή. Καλή ειναι και η συζήτηση, αλλα μπερδεύει τον αναγνώστη πολλές φορές.
Eαν παρατηρήσεις, έχουμε φτάσει τις 6 σελίδες, για ενα τέτοιο θέμα, δίχως να έχουμε ξεκινήσει καν να παραγγέλνουμε μιας και δεν έχουμε καν επιλέξει.

Reaction score
4
Φαινεται οτι η ανεξαρτητη ερευνα ενοχλει, εγω σταματω εδω, απλα θα σας παρακολουθω, ενα μονο εχω να σας πω. Το να προσπαθουμε να χειραγωγησουμε την πληροφορηση και την καταναλωτικη διεξοδο τον καιρο που η πληροφορια ειναι ελευθερη ειναι αδυνατο.
Οταν επι ενα μηνα ακουγαμε για ανεξαρτητες εισαγωγες και αλλες ιστοριες και τυχαια μαθαινουμε και οτι αντιπροσωπος υπαρχει και η τηλεοραση υπαρχει, αρχισαμε να πλατιαζουμε και να γινομαστε ενοχλητικοι..
Ομορφος κοσμος αγγελικα πλασμενος Αρη μου..

Τον αντιπρόσωπο θα τον μάθαινε ο γενικός έτσι κι αλλιώς, την κατάλληλη στιγμή. Καλή ειναι και η συζήτηση, αλλα μπερδεύει τον αναγνώστη πολλές φορές.
Eαν παρατηρήσεις, έχουμε φτάσει τις 6 σελίδες, για ενα τέτοιο θέμα, δίχως καν να έχουμε ξεκινήσει καν να παραγγέλνουμε μιας και δεν έχουμε καν επιλέξει.

NLS

Reaction score
1
και εγώ διαφωνώ με τον VIDEOMIX σε αυτό το θέμα - τι συμαίνει πλατιάζω; forum είναι, δεν είναι ούτε τηλεοπτικό debate (αυτό κι αν πλατιάζει εξάλλου), ούτε πεντάλεπτο του (εκάστοτε) πρωθυπουργού όπου λέει μόνο ότι θέλει

συζητάμε για ένα θέμα ΚΑΙ τις προεκτάσεις του όπου και αν πάνε
(φυσικά εγώ δεν είμαι ο ειδικός στο να αποφασίσω τι είναι off-topic... όπως φαίνεται και από το 2ο link στο sig μου)

:)

Reaction score
0
VIDEOMIX, ελπίζω, ως διαχειριστής ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μάλιστα, να είσαι σε θέση να αντιληφθείς οτι τα μόνα off-topic μυνήματα σε αυτο το thread είναι τα δικά σου, και πλέον και το δικό μου... Η προσωπική μου άποψη ώς μέλος του forum, αλλά και ώς ένας ενδιαφερόμενος για την αγορά μιας TV με πάνελ 1080, είναι οτι τα τελευταία νέα γύρω απο την Amoi εχου σαφώς ενδιαφέρον και οτι προκύψανε ακριβώς επειδή το forum λειτουργεί όπως πρέπει και οχι προσπαθώντας να χειραγωγηθεί το όποιο είδος πληροφορίας όπως υπέθεσε ο "santon". :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ήθελα παρακαλώ να ηρεμήσουμε... και να πω όλη την ιστορία γύρω από την amoi αλλά και την Benq.

1ον το ότι υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό από τα πιο επίσημα χείλη... και αυτά είναι η υπεύθυνη Marketing της Αmoi στην Κίνα... μαζί της έχω μιλήσει περισσότερες από 10 φορές... και μαζί της επίσης έχει μιλήσει και ο NLS...

Όταν λοιπόν η ίδια η Κίνα μας υποδεικνύει αντιπρόσωπο στην Ευρώπη και μάλιστα έχει μιλήσει μαζί του και ο συγκεκριμένος διαπραγματεύεται και για το power-buy αλλά και για το demo unit φυσικά δεν υπάρχει καν υποψία για αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Μάλιστα σήμερα θα γινόταν η παραγγελία του demo unit ώστε να το είχαμε την επόμενη εβδομάδα...

Δεν πιστεύω να υπήρχε πιο έγκυρη και σοβαρή διαδικασία από αυτή που ακολουθήσαμε.. ο NLS που έχει και αυτός ασχοληθεί από μόνος του τα γνωρίζει όλα αυτά... και γιατί αυτός; διότι πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει και με το Γερμανικό φόρουμ αλλά και με την Κίνα οπότε νομίζω όφειλα να τον ενημερώνω...

Τώρα όσον αφορά για την αντιπροσωπεία της Amoi στην Ελλάδα θα έχω σίγουρη και επίσημη ανακοίνωση σε λίγο καθώς ήδη έχω μιλήσει μαζί τους αλλά δεν μπορώ να γράψω τίποτα αν δεν έχω την επίσημη άδειά τους...

Όσον αφορά στην Benq η επίσημη απάντησή τους ήταν να περιμένουμε τις αρχές Μαρτίου που θα ανοίξει service center στην Ελλάδα και τότε θα ξαναμιλάγαμε και για demo unit αλλά και για power-buy...

NLS

Reaction score
1
λέω να συγκεντρώσουμε την ενέργεια μας στην Amoi προς το παρόν - εφόσον μπορεί ντέμο να είναι εδώ μέσα στον Φεβρουάριο και σε περίπτωση απόρριψης της, να συζητήσουμε για άλλα μοντέλα

καταλαβαίνω ότι μπορεί να καθυστερήσει το θέμα demo (μια και μπαίνει "νέος παίκτης στο παιχνίδι") - ελπίζω να μην πάει πολύ πίσω τα πράγματα

όποιος μιλήσει εκ'μέρους της (ή "με την" και απλά μας μεταφέρει την απάντηση) (μελοντική;...) αντιπροσωπία ας ξεκαθαρίσει και το ΒΑΣΙΚΟ θέμα της εγγύησης που λέγαμε

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λοιπόν μίλησα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και μου είπαν να ανακοινώσω επίσημα ότι η τηλεόραση θα είναι στην Ελλάδα εντός του Φεβρουαρίου!

Πραγματικά αυτή είναι πληροφορία (η ανάληψη της αντιπροσωπείας) πολύ-πολύ φρέσκια...

Την τηλεόραση θα την έχουμε στο avsite για test αμέσως μόλις έρθει και φυσικά η ιδέα του power-buy εξακολουθεί να υφίσταται...

Η εγγύση για την συγκεκριμένη τηλεόραση θα είναι τουλάχιστον 2 έτη από την Ελληνική αντιπροσωπεία...

Όλα τα παραπάνω είναι επίσημα!

Reaction score
4
Να τελικα που ο πλατειασμος φερνει και αποτελεσματα. Εξαιρετικα νεα αυτα Χρηστο, να ξεκινησουμε τωρα κανενα καινουργιο subject ? 8)
Με τι υλικο θα τη δοκιμασουμε και με τι μηχανηματα, αν ενδιαφερομαστε για power buy δεν νομιζω να μας αρνηθουν εντατικους ελεγχους...

Λοιπόν μίλησα με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και μου είπαν να ανακοινώσω επίσημα ότι η τηλεόραση θα είναι στην Ελλάδα εντός του Φεβρουαρίου!
....
Όλα τα παραπάνω είναι επίσημα!

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.010