Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω γύρω στα 300 ευρώ;

Reaction score
41
Απάντηση: Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω γύρω στα 300 ευρώ;

Kαλοριζικη γιαννη..
Ευχαριστώ!! :107:

Μερικές νυχτερινές πάντως (με φλας) βγήκαν πολύ ωραίες.
Χωρίς περίεργες ρυθμίσεις και ψάξιμο.
Την έβαλα στο αυτόματο (i mode) και δούλεψε άψογα!!

Reaction score
0

Ωραια με ειδοποιησανε και εμενα οτι σημερα η sony ξεκινησε για να ερθει με courier οποτε μαλλον μπορει Σαββατο πρωι να την εχω για να την χρεισιμοποιησω στον γαμο..Αν και δεν θα προλαβω να την περιεργαστω αλλα παλι καλα..Μετα απο καποιες παλιες κρητικες που διαβασα φοβηθηκα μην περιμενα κανενα μηνα:108:

Reaction score
41

Καλορίζικη λοιπόν!!! :107:

Παντρεύεσαι παλικάρι μου?? :121:

Reaction score
784
Και εγω απο σημερα κατοχος της FZ8. 198e απο τα media markt.
Αν καποιος που την εχει καμποσο καιρο μπορει να μου δωσει ρυθμισεις για βραδινες φωτο (βραδινα πορτραιτα κυριως) θα του ειμαι υποχρεος.

Reaction score
0

Ηρθε η μηχανουλα...Καλη χρυση αλλα μου την στειλανε σε ασημι ενω την ειχα ππαραγγειλει σε κοκκινο..Γαμωτο..Θελει να ασχολειθω γιατι χωρις πληκτρα δεν εχω συνηθιση...κουτσα στραβα θα τα καταφερω..Καλες φωτο κανα δυο τρεις που τραβειξα και εκτυπωσα..εως πολυ καλες(για κομπακτ)πολυ γελιο το συστημα με το οποιο μολις χαμογελασεις τραβαει η μηχανη μονη της..η οθονη δεν εχει καλη ευκρινια,μαλλον επειδη ειναι 3,5΄΄....Θα δουμε...Αχ τι μου εκανε,και περιμενα να αντικρισω το κοκκινο μεταλικο

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω γύρω στα 300 ευρώ;

Αν καποιος που την εχει καμποσο καιρο μπορει να μου δωσει ρυθμισεις για βραδινες φωτο (βραδινα πορτραιτα κυριως) θα του ειμαι υποχρεος.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω ψάξει ακόμα.
Αλλά σε πρώτη φάση δοκίμασε το i mode και θα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό το αποτέλεσμα!!

Καλές φωτογραφίσεις!! :107:

Στα χρήματα που την αγοράσαμε μου φαίνεται απίστευτη ευκαιρία!!

Reaction score
41

Ηρθε η μηχανουλα...Καλη χρυση αλλα μου την στειλανε σε ασημι ενω την ειχα ππαραγγειλει σε κοκκινο..Γαμωτο..Θελει να ασχολειθω γιατι χωρις πληκτρα δεν εχω συνηθιση...κουτσα στραβα θα τα καταφερω..Καλες φωτο κανα δυο τρεις που τραβειξα και εκτυπωσα..εως πολυ καλες(για κομπακτ)πολυ γελιο το συστημα με το οποιο μολις χαμογελασεις τραβαει η μηχανη μονη της..η οθονη δεν εχει καλη ευκρινια,μαλλον επειδη ειναι 3,5΄΄....Θα δουμε...Αχ τι μου εκανε,και περιμενα να αντικρισω το κοκκινο μεταλικο
Με γειες!!!
Καλές φωτογραφίσεις.....
Θα τα καταφέρεις στο γάμο?? :138:

Reaction score
0
Καλορίζικη!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω γύρω στα 300 ευρώ;

Καλορίζικη και καλές φωτογραφήσεις!

Reaction score
143
Σοφή αγορά.. καλορίζικη...

Για νυχτερινά μια καλή αρχικη ρύθμιση θα ήταν η αγορά ενός .... τριποδιού:126:

Reaction score
176
Με γεια. Πηγα και εγω σημερα στο mediamarkt θεσσαλονικης για τη FZ8 αλλα επικρατούσε κυριολεκτικα ξεραιλα στις compact. Επαιξα λιγο με την D80 και έφυγα.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Ποια φωτογραφική μηχανή να πάρω γύρω στα 300 ευρώ;

Σοφή αγορά.. καλορίζικη...

Για νυχτερινά μια καλή αρχικη ρύθμιση θα ήταν η αγορά ενός .... τριποδιού:126:

...και όχι απαραίτητα μεγάλου!!
Κάτι μικρό και φορητό βολεύει αφάνταστα και αν χωράει στο τσαντάκι της μηχανής είναι ιδανικά.

Πχ αυτό

αυτό

αυτό

αυτό

ή σε τελική ανάλυση ρίξε μια ματιά σε αυτό

Reaction score
14

αυτό το τελευταίο δεν μου αρέσει. Το έχω και είναι σαν ψεύτικο.

Reaction score
0

Με γειες!!!
Καλές φωτογραφίσεις.....
Θα τα καταφέρεις στο γάμο?? :138:
Γιαννη κουτσα στραβα τα καταφερα και τους κρεμασα...:116:
αλλα λογω προβληματος υγειας του πατερα μου ετρεχα και ουτε τον γαμο ευχαριστηθηκα και τραβηξα δυο φωτο με το ζοθμ στοι *4,0..Καλες...Παντως θελει εξικιωσει το μενου αν και Ελληνικο...Ειναι λιγο δυσχρηστη σε σχεση με την casio ex-z1000 που ειχα πριν...Αν και βγαζει καλυτερες φωτο αν δεν μπερδευτω...:138:..Θα δοκιμασω και καμια σε night scene με το τριποδο και θα αποφανθω:141:

Reaction score
0

Τελικα η μηχανουλα αν και sony ειναι πολυ καλη...Βγαζει εκπληκτικες φωτο..την νυχτα ειναι απολαυση με το I+...
Μπραβο..Αντε γιατι φωβηθηκα μην ειναι σαν το ps3,βγαζει φωτο σαν demo:103:

Reaction score
2
Καλημερα
Μεταξυ panasonic lumix sz8 (230 ευρο) & olympus 560uz (255 ευρο) ποια προτεινετε και γιατι ?
Παντως οσο και εαν εψαξα δεν βρηκα την panasonic lumix sz8 στα 198 ευρο που την αγορασαν καποια ατομα.
ευχαριστω

Reaction score
0
Μια βοήθεια...
Έχω βάλει στο μάτι την Panasonic TZ5
(10x zoom, HD video) με το μόνο που να είναι μείον
είναι ο ασχημος για πολλους μονοφονικός ήχος...
Από φωτογραφίες σε τι επίπεδα κινείται?
Αξίζει το κόπο να περιμένει κανείς την Sony DSC-T500
(5x zoom, HD video stereo) me 100 ευρω παραπάνω?
Οι Sony έχουν καλύτερες επιδόσεις στις φωτο από ότι
οι Panasonic?

Ευχαριστώ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members