Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Reaction score
16.867
Σκέφτομαι ν ανοίξετε ένα νέο θέμα με τίτλο „ Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος «

για να σχολιάζουμε ερωτήσεις και αποδόσεις .

Ο Hooman Vojdani -περσικης καταγωγης που μετακόμισε με τους γονεις το 1979 στην Αυστρια - ήταν από τις εντυπωσιακότερες περιπτώσεις υποψηφίων, καθώς σε πολλές ερωτήσεις απαντούσε προτου του δοθούν οι 4 επιλογές . Φαινόταν ψύχραιμος, ήρεμος κι επινε συνεχώς νερό! - Μάιος 2018

Απο την ερώτηση προεπιλογής υποψηφίων παικτών ( προυποθεση η γνώση της αγγλικης γλώσσας )…

Η ερώτηση που φαίνεται : « Ποια από τις 360 μοίρες γεωγραφικού μήκους στη γη είναι καθοριστική για την ώρα της κεντρικής Ευρώπης ;“

Μέχρι το εκατομμυριο:

Reaction score
19.885
Τυχαία άνοιξε αυτό σήμερα ή επειδή πρώτη φορά κέρδισε στο ελληνικό κάποιος τα 100.000; :geek: 8-)

Reaction score
16.867
Θα το έχω υπ όψιν μου το χρέος μου .

Συγχαρητηρια στο νεαρό !Γνωριζε και τη σημασία του Χονγκ -( κόκκινο )χρώμα !👍

Στο στιγμιοτυπο αυτό μοιάζει να έχει έρθει απευθείας απ το Χονγκ Κονγκ !

IMG_6501.jpeg

:thumbsup:
Τυχαία άνοιξε αυτό σήμερα ή επειδή πρώτη φορά κέρδισε στο ελληνικό κάποιος τα 100.000; :geek: 8-)

Το παρακολουθώ σε πολλές χώρες το παιχνίδι , είμαι φαν!😍

Reaction score
19.885
Πρόσεξε όμως μην τυχόν έχει για... πολικές αρκούδες, και πεις ότι ζουν στην... Ανταρκτική! :geek: :roflmao:

Reaction score
16.867
Πρόσεξε όμως μην τυχόν έχει για... πολικές αρκούδες, και πεις ότι ζουν στην... Ανταρκτική! :geek: :roflmao:
Μα σκοπεύω να πάω στην Αρκτική να έχω ιδιαάποψη για την χλωρίδα και πανίδα τουλάχιστον εκεί.

Reaction score
16.867
Το 2000 μχ παρουσιάστηκε ο 55 χρόνος Δρ. Freise Καθηγητής μεσαιωνικής ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Wuppertal στο γερμανικό φορματ του « Ποιος θα γίνει εκατομμυριουχος ?», επειδή εβαλε ένα στοιχημα με τον γιο του.Ηταν ο μοναδικος που απαντησε την ερωτηση προεπιλογης υποψηφιων παικτων.
Μεχρι το μισό εκατομμύριο Γερμ. Μάρκα ( τότε ) δεν χρησιμοποίησε κανένα τζόκερ.

Σ αυτή την ερώτηση χρειαστηκε 2 βοήθειες :Αναφερομενος στους 3 υποψηφιους τζοκερ τηλεφωνου,αποκαλυψε πως του ειπαν,αν ειναι δυνατον να μην ζητησει τη συμβολη τους!

Η ερώτηση ήταν :» Που βρίσκεται η κυρία έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ?»

IMG_6506.jpeg

Και η ερώτηση του εκατομμυρίου μάρκων,για την οποία έπρεπε να ξαναπάει στην εκπομπή,ήταν : « Με ποιον βρέθηκε ο Εντμουντ Χιλαρι το 1953 στην κορυφή του Έβερεστ ?” Point of no returnχαρακτήρισε τη θέση του αυτή και με τη μέθοδο αποκλεισμού μερικών ονομάτων «κλείδωσε« το σωστό .
IMG_6507.jpeg

Συμπαθέστατος κύριος που εξέφρασε την επιθυμία του να χαρίσει μέρος των χρηματων για καλο σκοπό.

IMG_6510.jpeg

Reaction score
19.885
Εύκολη ήταν η τελευταία... 8-)

(Νασρεντίν Χότζα ανάμεσα στις επιλογές ε; :roflmao: )

Reaction score
19.885
Ποιητική αδεία... εκατομμυριούχος! Πιο πολλά είχαν κερδίσει πάντως την πρώτη περίοδο, από 99 μέχρι μέσα 2000, και σε δραχμές.. που ήταν εκατομμύρια.

Το 2001, δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Εκατομμυριούχου» στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιώργος Γεωργόπουλος κέρδισε 50 εκατομμύρια δραχμές, απαντώντας σωστά στην τελευταία κρίσιμη ερώτηση, που αφορούσε στο οδικό σήμα των εστιατορίων.

Ο δεύτερος που κατάφερε να «τερματίσει» τον Εκατομμυριούχο ήταν ο Στέλιος Στεργίου το 2003, βρίσκοντας στην 15η ερώτηση ποιο είναι το σχέδιο που «δεν περιλαμβάνεται στο σύμβολο της Ολυμπιακής Εκεχειρίας». Το έπαθλο τότε ήταν 150.000€ και το τηλεπαιχνίδι είχε μετακομίσει από το MEGA στη ΝΕΤ. Η προβολή του παιχνιδιού σταμάτησε τον Μάιο του 2004 και επανήλθε τον Απρίλιο του 2006 στον Alpha με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη (αντί του Σπύρου Παπαδόπουλου) και έπαθλο 250.000€! Σταμάτησε όμως μόλις μετά από 3,5 μήνες και χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια ώστε να αναβιώσει στην ελληνική TV. Από τον Απρίλιο του 2022 ευθύνη για αυτό έχουν ο ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια πιο… ταπεινή version πάντως, αφού τα μνημόνια περιέκοψαν και το αντίτιμο, στα 100.000€.

Reaction score
3.210
Κι εγώ εκατομμυριούχος αισθάνομαι όταν καπνίζω και μεθώ , αρκεί να είναι καλό ν΄ακούγεται

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam