Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Reaction score
16.866
Σκέφτομαι ν ανοίξετε ένα νέο θέμα με τίτλο „ Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος «

για να σχολιάζουμε ερωτήσεις και αποδόσεις .

Ο Hooman Vojdani -περσικης καταγωγης που μετακόμισε με τους γονεις το 1979 στην Αυστρια - ήταν από τις εντυπωσιακότερες περιπτώσεις υποψηφίων, καθώς σε πολλές ερωτήσεις απαντούσε προτου του δοθούν οι 4 επιλογές . Φαινόταν ψύχραιμος, ήρεμος κι επινε συνεχώς νερό! - Μάιος 2018

Απο την ερώτηση προεπιλογής υποψηφίων παικτών ( προυποθεση η γνώση της αγγλικης γλώσσας )…

Η ερώτηση που φαίνεται : « Ποια από τις 360 μοίρες γεωγραφικού μήκους στη γη είναι καθοριστική για την ώρα της κεντρικής Ευρώπης ;“

Μέχρι το εκατομμυριο:

Reaction score
19.877
Τυχαία άνοιξε αυτό σήμερα ή επειδή πρώτη φορά κέρδισε στο ελληνικό κάποιος τα 100.000; :geek: 8-)

Reaction score
16.866
Θα το έχω υπ όψιν μου το χρέος μου .

Συγχαρητηρια στο νεαρό !Γνωριζε και τη σημασία του Χονγκ -( κόκκινο )χρώμα !👍

Στο στιγμιοτυπο αυτό μοιάζει να έχει έρθει απευθείας απ το Χονγκ Κονγκ !

IMG_6501.jpeg

:thumbsup:
Τυχαία άνοιξε αυτό σήμερα ή επειδή πρώτη φορά κέρδισε στο ελληνικό κάποιος τα 100.000; :geek: 8-)

Το παρακολουθώ σε πολλές χώρες το παιχνίδι , είμαι φαν!😍

Reaction score
19.877
Πρόσεξε όμως μην τυχόν έχει για... πολικές αρκούδες, και πεις ότι ζουν στην... Ανταρκτική! :geek: :roflmao:

Reaction score
16.866
Πρόσεξε όμως μην τυχόν έχει για... πολικές αρκούδες, και πεις ότι ζουν στην... Ανταρκτική! :geek: :roflmao:
Μα σκοπεύω να πάω στην Αρκτική να έχω ιδιαάποψη για την χλωρίδα και πανίδα τουλάχιστον εκεί.

Reaction score
21.626
Μα σκοπεύω να πάω στην Αρκτική να έχω ιδιαάποψη για την χλωρίδα και πανίδα τουλάχιστον εκεί.
Να πας για να δεις και τους πιγκουίνους να το πείς και στον Σώτο γιατί δεν με πιστεύει. Εάν μπορείς πάρε και μια φωτογραφία μαζι τους γιατί αυτός ζητάει συνεχώς και στοιχεία. :D

Reaction score
19.877
Να πας για να δεις και τους πιγκουίνους να το πείς και στον Σώτο γιατί δεν με πιστεύει. Εάν μπορείς πάρε και μια φωτογραφία μαζι τους γιατί αυτός ζητάει συνεχώς και στοιχεία. :D
Tea time :p

teatime1.jpg

Reaction score
21.626
Το καλοκαίρι όμως; Θα πάω να δω τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον ένα πόλο .
Στην Ανταρκτική πάντως δεν μπορείς να πας, θέλει ειδική άδεια όπως ξέρεις και εσυ δεν θα την πάρεις. Ο Σώτος μόνο μπορεί να πάει. :D

Reaction score
19.877
Το καλοκαίρι όμως; Θα πάω να δω τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον ένα πόλο .
Το καλοκαίρι ακόμα... περισσότερο! Που θα βρεις χλωρίδα, στην επιφάνεια του ωκεανού; (άντε, κανά ξεπατωμένο φύκι το πολύ) :roflmao:

Reaction score
21.626
Ο Σώτος είναι ικανός να σου πεί και τα είδη φυκιών που θα δεις ταξινομημένα σε κατηγορίες.

Σώτο δεν πάς εσυ σε κανένα τέτοιο παιχνίδι να κερδίσεις ;

:D

Reaction score
19.877
Στην Ανταρκτική πάντως δεν μπορείς να πας, θέλει ειδική άδεια όπως ξέρεις και εσυ δεν θα την πάρεις. Ο Σώτος μόνο μπορεί να πάει. :D
Μου δημιουργείς έμπνευση... για απίθανες καταστάσεις! :roflmao:

7ac30589-6d01-44f5-8ff0-993a62fc73e2.jpg

Reaction score
19.877
Σταμάτα ρε, κάθε φορά που λες κάτι... μου έρχεται έμπνευση!

Τρώγοντας μπάμιες με... θέα! :geek: :roflmao:

8e59303d-689c-463d-9cc5-3d20f56909a3.jpg

Reaction score
21.626
Σταμάτα ρε, κάθε φορά που λες κάτι... μου έρχεται έμπνευση!

Τρώγοντας μπάμιες με... θέα! :geek: :roflmao:

View attachment 366108
Τον έχω ικανό να ταξιδέψει με το ποδήλατο στην Ανταρκτική (ποδηλατώντας και στο βυθό της θάλασσας κρατώντας την αναπνοή του no pronlem αλλά ύστερα και στον πάγο που δεν έχει τριβή χωρίς ειδικά λάστιχα). :D Με τους σφιγμούς που έχει θα πέσει και σε χειμερία νάρκη να ξεκουραστεί και όταν ξυπνήσει θα γυρίσει πίσω. 😍

Defying and rewritting the laws of physics and biology. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam