Ποιο μηχανημα αποχωριστηκατε και το μετανιωσατε?

Reaction score
1
Το μηχανημα που αγορασατε και το θεωρειτε καλη επιλογη, ειναι ευκολο να το αναφερετε. Πόσο μαλλον οταν το βλεπετε καθημερινα ή μολις πριν λιγες μερες το πρωτοπηρατε στα χερια σας.

(...)

Το δυσκολο ομως ειναι αλλο. Να πουλησατε καποιο μηχανημα και μετα απο λιγο καιρο... να σας ελειψε. Να μετανιωσατε που το δωσατε. Εκει φαινεται η πραγματικη αξια του μηχανηματος. Ειχατε ποτε καποιο μηχανημα που πουλησατε/χαρισατε ή για οποιοδηποτε αλλο λογο αποχωριστηκατε και σας ελειψε?

***Θα παρακαλουσα τον φιλο μου Θαναση να εμπλουτισει το θεμα με φωτογραφιες οπου θεωρει απαραιτητο ή οπου του ζητησετε!***

Reaction score
1
Ξεκινω εγω με τον ολοκληρωμενο της magnum IA 200 , πολυ καλος ηχος αλλα τα B&W P4 που ειχα τον... ελιωναν

[attachl]http://www.audioreview.com/channels/audioreview/images/products/product_347551.jpg[/attachl]

Reaction score
10
Τον ενισχυτη τον αλλαξα, αλλα εντωμεταξυ αλλαξα και ηχειο για να σου θυμισω! Αρα δεν πιανει!:137:

Reaction score
1
Ο στοχος ειναι να φτιαξουμε ενα ωραιο λευκωμα με μηχανηματα που αγαπησαμε.

αν δεν σας εχει λειψει κανενα μη γραφετε τιποτα

μη χαλατε το θεμα, σας παρακαλω, δεν ειναι προσωπικο

Reaction score
8
φιλε Ηλια ωραιο θεμα ανοιξες

ξεκιναμε λοιπον με τον δικο σου magnum IA 200 , που δυσκολευτηκα αρκετα να βρω φωτο

Reaction score
8
1) Dual CS 505-4 (το έδωσα σε φίλο για 30 αργύρια)

2) Sony WM-F10 (το έκαψα)

Και τα δύο έπαιζαν φοβερά για τα χρήματά τους: το μεν Dual δεν χρειάζεται συστάσεις, το δε Sony ήταν τότε κορυφαίο γκάτζετ made in japan και αγορασμένο από Αμερική... Είχε dolby B, FM και ήταν ελαφρώς... πτυσσόμενο αφού ήταν μικρότερο από μια κασέτα κι έπρεπε να το ανοίξεις συρταρωτά για να χωρέσει...

Και τα δύο ήταν δώρα και μου προκαλούν απίστευτη νοσταλγία.

Reaction score
3
Ο Rogers M300i
Βέβαια τον χάρισα στον αδελφό μου, οπότε τον ακούω όποτε θέλω...

(για να σε δούμε Θανάση... :143: )

Reaction score
1
Είχα για πολλά χρόνια ένα Thorens 160, τροποποιημένο αισθητικά (αλλά και ελαφρώς και ηχητικά - φόραγε ένα από τα πρώτα monster cables για βραχίονα που ήρθαν στην Ελλάδα - και πείτε ότι θέλετε, η βελτίωση ήταν σημαντικότατη σε σχέση με το μαμίσιο καλώδιο...) ώστε να μοιάζει λίγο με το Thorens Ambience. Γρήγορα μετάνοιωσα, αλλά δεν κατάφερα να το πάρω πίσω, αν και έκανα μιά απόπειρα... Η πλάκα είναι οτι πρόσφατα έμαινα έκπληκτος όταν το είδα σε site, να αποτελεί μέρος του συστήματος κάποιου γνωστού στον χώρο!!!

Το δεύτερο που μετάνοιωσα (μη βαράτε τώρα...) είναι που πριν κανα χρόνο έδωσα τα Analysis Omikron που είχα περίπου τρία χρόνια...

:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.181
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ