- Reaction score
- 4.215
Για να την πεις στον Κώτσο βρε κουτό.Αν ψάχνετε για κορόιδα λάθος πόρτα χτυπήσατε.
Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης?![]()
Για να την πεις στον Κώτσο βρε κουτό.Αν ψάχνετε για κορόιδα λάθος πόρτα χτυπήσατε.
Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης?![]()
Δεν το πιστευω ειναι γεγονος λειπει πληροφορια . Αλλιως μην γκρινιαζεται με οσους κρινουν συστηματα απο youtube. Καλυτερο ειναι.Με τραγούδια αναφοράς από το spotify δεν μπορείς να κρίνεις την ποιότητα ενός ηχοσυστήματος σε έναν προσεγμένο χώρο ?
Αυτό πιστεύεις?
με δύο ακόμα όμορφες μελισσούλες στο κρεβάτι σου , χέστηκες για τους νόμους της φύσης.Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης?
![]()
Το ποιος ειναι ειναι ο φροντισμενος χωρος αστο καλυτερα .Αν δεν εχερ φροντισμένο χώρο γενικά @@ θα ακούτε αλλά τεσπά
δεν κανει το τσιπουρο την ακους μονο στερεοφωνικαΜε λίγο τσίπουρο όλα φτιάχνουν
Εξαρταται απο την ηλικια σου...με δύο ακόμα όμορφες μελισσούλες στο κρεβάτι σου , χέστηκες για τους νόμους της φύσης.
Το είδα στο προφίλ σου. Κατ' εμέ έχεις πολύ καλά πράγματα. Η μόνη μου διαφωνία είναι τα Hypex. Μπράβο φίλε να το χαίρεσαι Καλές ακροάσεις.το δικό μου να είναι άραγε αρκούντως αναλυτικό;
Tidal πως ακους?αλλιώς τι; χα χα
μια χαρά είναι το streaming μου... και το σύστημα... και τα αυτιά μου.... και τα αυτιά του φίλου μου...
Laptop...Audirvana....ethernet sreamer.....dacTidal πως ακους?
Οταν λες ethernet streamer ποιο?Laptop...Audirvana....ethernet sreamer.....dac
Ethernet εννοώ ότι το streamer είναι συνδεδεμένο στο router με καλώδιο ethernet. Σαν streamer χρησιμοποιλω το Primare CD15 Prisma (είναι cd player + streamer σε μία συσκευή). Το έχω συνδεδεμένο μεσω coax με το εξωτερικό DAC (Denafrips Pontus 12th).Οταν λες ethernet streamer ποιο?
Sorry αν σε ζαλιζω αλλα μου φαινεται που περιεργο εχοντας ενα τοσο καλο συστημα να μου λες οτι δεν ακους η ακους πολυ μικρες διαφορες μεταξυ spotify και tidal. To primare με το audirvana πως συνδεονται?Ethernet εννοώ ότι το streamer είναι συνδεδεμένο στο router με καλώδιο ethernet. Σαν streamer χρησιμοποιλω το Primare CD15 Prisma (είναι cd player + streamer σε μία συσκευή). Το έχω συνδεδεμένο μεσω coax με το εξωτερικό DAC (Denafrips Pontus 12th).
O χειρισμός γίνεται μέσω laptop (Audirvana) ως επί το πλείστον (όσον αφορά το Tidal)
H διαβίβαση της πληροφορίας γίνεται μέσω chromecast. Δηλαδη το Audirvana "βλέπει¨το Primare σαν μια chromecast συσκευή.Sorry αν σε ζαλιζω αλλα μου φαινεται που περιεργο εχοντας ενα τοσο καλο συστημα να μου λες οτι δεν ακους η ακους πολυ μικρες διαφορες μεταξυ spotify και tidal. To primare με το audirvana πως συνδεονται?
Ακριβως αυτο οι πλατφορμες εχουν την δυνατοτητα να ειναι πολυ καλυτερες πηγες. Οτι και να κανει ο αλγοριθμος του spotify ειναι compressed και λειπει πληροφορια.. Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι υποτιμας το συστημα σου και μπορεις να παρεις πολυ καλυτερη αποδοση, τωρα γιατι περιμενεις κατι να γινει κατι που ηδη υπαρχει δεν ξερω . Αλλα οτι νομιζεις , καλες ακροασεις.H διαβίβαση της πληροφορίας γίνεται μέσω chromecast. Δηλαδη το Audirvana "βλέπει¨το Primare σαν μια chromecast συσκευή.
Όμως Tidal μπορώ να ακούσω και κατευθείαν μέσω του Tidal connect από το Primare (είτε μέσω του app της Primare η μέσω του app Tidal).
Είπα ότι η διαφορά είναι ένα 5% υπέρ του Tidal, αλλά ότι τελικά και το Spotify ακούγεται τόσο καλά στο σύστημα μου (και προφανώς και σε άλλο "καλό" όπως τo χαρακτήρισες συστήμα) που αν δεν ενημερώσω τον ακροατή τι ακριβώς ακούει (spotify η tidal) δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Τώρα αν κάνω συνέχεια συγκριτικά, δηλαδή βάλε spotify και καπάκι βάλε tidal ε ναι, αυτό το 5-7-8% ακούγεται μεν, αλλά καμιά σημασία δεν έχει για την ακροαματική ευχαρίστηση.
Επιμένω δε στο spotify λόγω καλύτερου αλγόριθμου έρευνας, αλλά κυρίως γιατί αναμένω την αναβάθμισή του στο λεγόμενο spotify HiFi (16-24bit) έτσι για να διατηρώ τις λιστες μου.
Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις ήχου που έχω πάρει κατά καιρούς έχουν προέλθει από τα ηχεία και την σωστή τους οδήγηση, ακολούθως από την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης και λιγότερο από τις πλατφόρμες. Για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι όποιες διαφορές μεταξύ τους.
Και έτσι απολαμβάνεις τις μουσικές σου χωρίς "ψυχολογικά"....Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις ήχου που έχω πάρει κατά καιρούς έχουν προέλθει από τα ηχεία και την σωστή τους οδήγηση, ακολούθως από την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης και λιγότερο από τις πλατφόρμες. Για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι όποιες διαφορές μεταξύ τους.