Ποιο ποιοτικό(που λέει ο λόγος)streamer με balanced έξοδο;

Reaction score
4.215
Αν ψάχνετε για κορόιδα λάθος πόρτα χτυπήσατε. :biggrin:

Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης? :lolsign:
Για να την πεις στον Κώτσο βρε κουτό.

Reaction score
411
Με τραγούδια αναφοράς από το spotify δεν μπορείς να κρίνεις την ποιότητα ενός ηχοσυστήματος σε έναν προσεγμένο χώρο ?
Αυτό πιστεύεις?
Δεν το πιστευω ειναι γεγονος λειπει πληροφορια . Αλλιως μην γκρινιαζεται με οσους κρινουν συστηματα απο youtube. Καλυτερο ειναι.
ΥΓ τι παει να πει τραγουδι αναφορας καλο και αυτο :lolsign:

Reaction score
2.763
Γιατί αν βάλω ακόμη 2 παραβιαζω τους νόμους της φύσης?
:lolsign:
με δύο ακόμα όμορφες μελισσούλες στο κρεβάτι σου , χέστηκες για τους νόμους της φύσης.

Reaction score
411
Αν δεν εχερ φροντισμένο χώρο γενικά @@ θα ακούτε αλλά τεσπά
Το ποιος ειναι ειναι ο φροντισμενος χωρος αστο καλυτερα .
Απλα να ξερεις οτι οταν κανεις συγκρισεις στον ιδιο χωρο τοτε αυτος εξαφανιζεται
Με λίγο τσίπουρο όλα φτιάχνουν
δεν κανει το τσιπουρο την ακους μονο στερεοφωνικα :drinks: :lolsign:
με δύο ακόμα όμορφες μελισσούλες στο κρεβάτι σου , χέστηκες για τους νόμους της φύσης.
Εξαρταται απο την ηλικια σου... :lolsign:

Reaction score
4.215
το δικό μου να είναι άραγε αρκούντως αναλυτικό;
Το είδα στο προφίλ σου. Κατ' εμέ έχεις πολύ καλά πράγματα. Η μόνη μου διαφωνία είναι τα Hypex. Μπράβο φίλε να το χαίρεσαι Καλές ακροάσεις.

Reaction score
5.561
Οταν λες ethernet streamer ποιο?
Ethernet εννοώ ότι το streamer είναι συνδεδεμένο στο router με καλώδιο ethernet. Σαν streamer χρησιμοποιλω το Primare CD15 Prisma (είναι cd player + streamer σε μία συσκευή). Το έχω συνδεδεμένο μεσω coax με το εξωτερικό DAC (Denafrips Pontus 12th).
O χειρισμός γίνεται μέσω laptop (Audirvana) ως επί το πλείστον (όσον αφορά το Tidal)

Reaction score
411
Ethernet εννοώ ότι το streamer είναι συνδεδεμένο στο router με καλώδιο ethernet. Σαν streamer χρησιμοποιλω το Primare CD15 Prisma (είναι cd player + streamer σε μία συσκευή). Το έχω συνδεδεμένο μεσω coax με το εξωτερικό DAC (Denafrips Pontus 12th).
O χειρισμός γίνεται μέσω laptop (Audirvana) ως επί το πλείστον (όσον αφορά το Tidal)
Sorry αν σε ζαλιζω αλλα μου φαινεται που περιεργο εχοντας ενα τοσο καλο συστημα να μου λες οτι δεν ακους η ακους πολυ μικρες διαφορες μεταξυ spotify και tidal. To primare με το audirvana πως συνδεονται?

Reaction score
2.227
Δεν είναι και τόσο μεγάλες.

Σε κάποια φάση είχα και τα 2 για κάνα 3 μηνός και έχοντας τα ταυτόχρονα ανοιχτα άκουγα το ίδιο μέρος ενός κομματιού back to back από το ένα στο άλλο.

Υπερτερεί το tidal με μικρή διαφορά. Αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό το σπετζοφαι, μια χαρά παίζει.

Υγ. Βγάλτε της ρυθμίσεις loudness στο Spotify και στρώνει πολύ.

Reaction score
5.561
Sorry αν σε ζαλιζω αλλα μου φαινεται που περιεργο εχοντας ενα τοσο καλο συστημα να μου λες οτι δεν ακους η ακους πολυ μικρες διαφορες μεταξυ spotify και tidal. To primare με το audirvana πως συνδεονται?
H διαβίβαση της πληροφορίας γίνεται μέσω chromecast. Δηλαδη το Audirvana "βλέπει¨το Primare σαν μια chromecast συσκευή.
Όμως Tidal μπορώ να ακούσω και κατευθείαν μέσω του Tidal connect από το Primare (είτε μέσω του app της Primare η μέσω του app Tidal).
Είπα ότι η διαφορά είναι ένα 5% υπέρ του Tidal, αλλά ότι τελικά και το Spotify ακούγεται τόσο καλά στο σύστημα μου (και προφανώς και σε άλλο "καλό" όπως τo χαρακτήρισες συστήμα) που αν δεν ενημερώσω τον ακροατή τι ακριβώς ακούει (spotify η tidal) δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Τώρα αν κάνω συνέχεια συγκριτικά, δηλαδή βάλε spotify και καπάκι βάλε tidal ε ναι, αυτό το 5-7-8% ακούγεται μεν, αλλά καμιά σημασία δεν έχει για την ακροαματική ευχαρίστηση.
Επιμένω δε στο spotify λόγω καλύτερου αλγόριθμου έρευνας, αλλά κυρίως γιατί αναμένω την αναβάθμισή του στο λεγόμενο spotify HiFi (16-24bit) έτσι για να διατηρώ τις λιστες μου.
Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις ήχου που έχω πάρει κατά καιρούς έχουν προέλθει από τα ηχεία και την σωστή τους οδήγηση, ακολούθως από την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης και λιγότερο από τις πλατφόρμες. Για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι όποιες διαφορές μεταξύ τους.

Reaction score
411
H διαβίβαση της πληροφορίας γίνεται μέσω chromecast. Δηλαδη το Audirvana "βλέπει¨το Primare σαν μια chromecast συσκευή.
Όμως Tidal μπορώ να ακούσω και κατευθείαν μέσω του Tidal connect από το Primare (είτε μέσω του app της Primare η μέσω του app Tidal).
Είπα ότι η διαφορά είναι ένα 5% υπέρ του Tidal, αλλά ότι τελικά και το Spotify ακούγεται τόσο καλά στο σύστημα μου (και προφανώς και σε άλλο "καλό" όπως τo χαρακτήρισες συστήμα) που αν δεν ενημερώσω τον ακροατή τι ακριβώς ακούει (spotify η tidal) δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Τώρα αν κάνω συνέχεια συγκριτικά, δηλαδή βάλε spotify και καπάκι βάλε tidal ε ναι, αυτό το 5-7-8% ακούγεται μεν, αλλά καμιά σημασία δεν έχει για την ακροαματική ευχαρίστηση.
Επιμένω δε στο spotify λόγω καλύτερου αλγόριθμου έρευνας, αλλά κυρίως γιατί αναμένω την αναβάθμισή του στο λεγόμενο spotify HiFi (16-24bit) έτσι για να διατηρώ τις λιστες μου.
Ουσιαστικά οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις ήχου που έχω πάρει κατά καιρούς έχουν προέλθει από τα ηχεία και την σωστή τους οδήγηση, ακολούθως από την ποιότητα της αρχικής ηχογράφησης και λιγότερο από τις πλατφόρμες. Για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι όποιες διαφορές μεταξύ τους.
Ακριβως αυτο οι πλατφορμες εχουν την δυνατοτητα να ειναι πολυ καλυτερες πηγες. Οτι και να κανει ο αλγοριθμος του spotify ειναι compressed και λειπει πληροφορια.. Προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι υποτιμας το συστημα σου και μπορεις να παρεις πολυ καλυτερη αποδοση, τωρα γιατι περιμενεις κατι να γινει κατι που ηδη υπαρχει δεν ξερω . Αλλα οτι νομιζεις , καλες ακροασεις.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.193
Και έτσι απολαμβάνεις τις μουσικές σου χωρίς "ψυχολογικά"....

Αν η ηχογράφηση είναι καλή, ουδεμία σημασία έχει αν θα τη βάλω να παίξει από tidal, spotify ή youtube ακόμη....

Αν χρειάζεται σύγκριση Α/Β για να καταλάβεις τη διαφορά... είναι σα να μην υπάρχει, ας παίξει απ' όποια πλατφόρμα ή μέσο τύχει εκείνη τη στιγμή... σπάνια θα σταματήσω κάτι αν μ' αρέσει για να το βάλω στο tidal... ίσως αν θέλω ν' ακούσω ολόκληρο δίσκο, αλλιώς πραγματικά απ' όπου τύχει...

Ξέρω... είναι "ιεροσυλία" αυτά που λέω για κάποιους αλλά δε βαριέσαι, όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Όσο για το θέμα του thread για να μην είμαι τελείως offtopic, θα πρότεινα στον @Π.Α.Η. εκτός από τα καλώδια και τα κολλήματα του, να δώσει λίγη σημασία σε ότι αγοράσει, στην ευκολία χειρισμού... αυτό ίσως να τον ενοχλήσει στο τέλος της ημέρας και όχι αν κάποιο άλλο παίζει 1% καλύτερα.

Reaction score
3.259
Δεν υφισταται ευκολία χειρισμού για κάποιον σαν εμενα που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τέτοιες συσκευές.Μονο δυσκολία.
Όσο για το ποσοστό της ηχητικής διαφοράς και από ποιον τρόπο θα προκύψει,κρίνεται πάντοτε από τον κατοχο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.431
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot