Μόλις το 1/3 της Porche.Πιο πολλά κόστισαν οι νέες αναρτήσεις και τα ελαστικά της porsche παρά η ίδια η μαμά porsche
Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
Μόλις το 1/3 της Porche.Πιο πολλά κόστισαν οι νέες αναρτήσεις και τα ελαστικά της porsche παρά η ίδια η μαμά porsche
Μόλις το 1/3 της Porsche.
USB Version | Maximum Cable Length | Data Transfer Speed |
USB 1.1 | 5 meters (16.4 feet) | 12 Mbps |
USB 2.0 | 5 meters (16.4 feet) | 480 Mbps |
USB 3.0 | 3 meters (9.8 feet) | 5 Gbps |
USB 3.1 | 3 meters (9.8 feet) | 10 Gbps |
USB 3.2 | 0.8 meter (2.6 feet) | 20 Gbps |
USB4 | 0.8 meter (2.6 feet) | 40 Gbps |
Σε προβλέπω για fast roll off.Υπάρχουν δύο προτάσεις μελών ως προς την επιλογή του φίλτρου,fast roll off και slow roll off.Καποια στιγμή θα συγκριθούν.
Στο gustard x26pro η NOS απλά δεν ακούγεται, σε σημείο να αναρωτιέται κανείς γιατί μπήκαν στον κόπο να τη βάλουν. Στο απλό RME ADI 2 fs ακούγεται αλλά και πάλι τα άλλα φίλτρα ήταν καλύτερα (sharp, slow κλπ)Δοκίμασε και την επιλογή NOS εάν την υποστηρίζει.
Με το RME ADI-2 PRO FS R BE που χρησιμοποιώ με τα ακουστικά μου , υπάρχει διαφορά . Μπορεί να υστερεί σε ανάλυση αλλά σε ορισμένους δίσκους κακής ηχογράφησης η κατάσταση βελτιώνεται και τa μουσικά θέματα ακούγονται πιο ευχάριστα .
Επιλέγω fast roll-off , με τις καλές ηχογραφήσεις .
Ευτυχώς τότε που δεν πήρα r2r dac και δη χωρίς δοκιμή.Στο RME pro η επιλογή NOS μου ακούστηκε σαν ένα dac Denafrips Pontus 15 που είχα δανειστεί για μια εβδομάδα .
Οταν τα ακούσαμε και τα δυο dac σε μεγάλα ηχεία Dynaudio Contour οι διαφορές μεταξύ τους ήταν αντιληπτές, ωστόσο σε NOS mode μετα βίας μπορούσαμε να αντιληφθούμε κάποιες μικρές διαφορές.
Μου άρεσε και το denafrips, έφερνε πιο πολύ σε πομπινα ή καλο βινύλιο.
Tο RME έπαιζε με δικό μου τροφοδοτικό μπαταρίας και εναλλακτικά με Salas ultra bib. Της μαμάς του το smps power supply έχω παψει να το ακούω