- Reaction score
- 2.296
Καλοακουστα.Tι σε οδηγησε σαυτην την επιλογη? Τι επαιξε κυριαρχο ρολο στην αποφαση σου ?Ο κύβος ερρίφθη τελικά
Καλοακουστα.Tι σε οδηγησε σαυτην την επιλογη? Τι επαιξε κυριαρχο ρολο στην αποφαση σου ?Ο κύβος ερρίφθη τελικά
Ευχαριστώ πολύ.Καλοακουστα.Tι σε οδηγησε σαυτην την επιλογη? Τι επαιξε κυριαρχο ρολο στην αποφαση σου ?
Μπράβο! Πολύ καλές επιλογές! Άμα έχεις τον Ζαπάντη μαζί σου, μην φοβάσαι τίποτα![...]
Φυσικά και είναι.Μόνο το μίνι ντιεσπί δε ξέρω αν σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Dac μπορεί να πάρει κι άλλο.Φυσικά και είναι.
Είναι Dac+Dirac.
+Crossover/Delay αν δεν "έρχονται" αλλιώς τα σαμπς
Κάτσε να περάσουν οι εκλογές και μετά θα δεις τι έχει να γίνειΩχ, νέοι νόμοι.
Ευχαριστώ πολύ. Αυτή ακριβώς ήταν η λογική της επιλογής σε συνδυασμό με τα χωροταξικά μου και την αποφυγή διαζυγίου.Καλοάκουστα!
Ωραίες επιλογές, με μεγάλο περιθώριο επιπλέον αναβαθμίσεων!
Παίζει . Αν και μάλλον θα πάρει χρόνο γιατί έχω πήξει λίγο στην δουλειά και δεν θα προλάβω να αφιερώσω χρόνο.Μπράβο! Πολύ καλές επιλογές! Άμα έχεις τον Ζαπάντη μαζί σου, μην φοβάσαι τίποτα!
Υ.Γ.: Από ότι δείχνουν τα πράγματα, πρώτα θα κάνεις εσύ review το miniDSP SHD, παρά εγώ...
Σιγά- σιγά. Sub θα μπουν (2 λογικά ή 1 και μετά 1 λόγω οικονομικών). Απλώς δεν θα μπουν της Neumann δυστυχώς γιατί... δεν χωράνε . Εκτός και αν φτιάξω και μαξιλαράκια για το πάνω μέρος και τα κάνω παγκάκια στο σαλόνι .Με γεια!!!! Εξαιρετική επιλογή!!!!
Θα πρότεινα να μη τα βάλεις καν στην μπρίζα, αν δε πάρεις 2 σαμπ για αρχή, τα δικά τους τα σαμπ, με το δικό τους το bass management.
2 μικρά, με το ένα 10". 2 τεμάχια όμως, μη πάρεις ένα, θα θυμώσω
Έχω το χειριστήριο (ενσύρματο) για έλεγχο στάθμης ακρόασης (volume) που δουλεύει εξαιρετικά. Νομίζω πως θα το χρειαστείς, να στο πουλήσω ρε αδερφέ.
Μόνο το μίνι ντιεσπί δε ξέρω αν σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
Συμφωνώ απλώς δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω τον βαρύγδουπο όρο "άλλη κατηγορία" έπειτα από μια τόσο σύντομη επαφή. Κατά την γνώμη μου το Neumann ήταν πολύ πιο μαζεμένο και ελεγχόμενο και στην απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων (κλειστή καμπίνα; ενίσχυση; δεν ξέρω πάλι γιατί) αλλά με δεδομένο ότι είχα σκοπό για sub στο μέλλον δεν έδωσα σημασία τόσο σε αυτό όσο στην ομοιογένεια και το sweetspot.Είναι άλλη κατηγορία τα neumann δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με τα μικρά dynaudio. Θα πρέπει να ανέβεις και να τα συγκρίνεις με τα αντίστοιχης τιμής dynaudio core. Προφανώς αφού μπορούσες να δώσεις τα αρκετά περισσότερα χρήματα που ζητούν τα 310 έκανες πολύ καλά.