- Reaction score
- 207
Με το τι θα κάνω με δαύτο;
Τις στάθμες και γενικά όλη την δουλειά δεν την κάνει το audyssey?
Τις στάθμες και γενικά όλη την δουλειά δεν την κάνει το audyssey?
Στο κουτι ειναι ακομα δεν ειχα καθολου χρονου με τους φιλοξενουμενους! Στα ξυλα ανοιξα τρυπες, το ενα βρεθηκε +4 ποντους,θελει κοψιμο,θελω 2 ατομο για βοηθεια! Σηνερα τα βαφω βερνικι οξειας αποχρωση τελικα! Μιλαω για τον ηχο που στελνεις απo την πηγη στον av pass,pcmΈνα πρόχειρο audyssey 3 θέσεων στα γρήγορα πήρα γιατί δεν είχα άλλο χρόνο.Το Μ.Σάββατο όλη μέρα πάλευα με την τοποθέτηση των ηχείων.1 ώρα να μπουν τα ξύλα στο ταβάνι με τις βάσεις των ηχείων και σχεδόν όλη μέρα για να περάσουν τα καλώδια
Το καλό είναι πως μπήκαν στις 45 μοίρες μπρος και πίσω όπως μου υπέδειξε μια ψυχή από δω μέσα που με βάζει όλο σε περιπέτειες
Τι να σου πω τώρα για τα atmos......αν με τα 2 κανάλια παίρνεις μια γερή δόση από εκεί πάνω,με τα 4 σου έρχονται από παντού.
Τώρα πρέπει να βρω ησυχία για να κάνω μια φουλ ισοστάθμιση αφού πέρασα και το dts:X και να τσεκάρω τις στάθμες για να έχουμε ποιο ασφαλή και εμπεριστατωμένα συμπεράσματα.
Τι εννοείς,το ατμος αν θέλει pcm?
Εσύ δεν παρέλαβες;
Ο ενισχυτής δεν ειναι ο αδύναμος κρίκος σου.για να μην ανοίγω νέο νήμα
αξίζει ο ONKYO TX-RZ900
στα 1150€?
ή μηπως να περιμένω για κανεναν yamaha 3060 στα 1500-1700€
μέχρι τα 2000€ ποιον θεωρείται καλύτερο;
χρηση ταινιες σε ενα μικρό dedicated room 15τ.μ.
θελω να έχει γκαζια και πολύ καλό ήχο με ισοστάθμιση.
atmos, DTS X και auro 3d καλοδεχούμενα. αλλα προς το παρόν δεν μπορω να αγοράσω έξτρα ηχεία.
τα ηχεια ειναι η σειρά Klipsch RP
450C (center)
160M (left/right)
260S (surround)
XTZ 3x12 (subwoofer)
γιατρέ μου τί να κάνω ο δόλιος, αφου δεν μπορώ στο μικρό χώρο που ειμαι να βάλω ηχεία κολώνες..Ο ενισχυτής δεν ειναι ο αδύναμος κρίκος σου.
Ξόδεψε τα λ7 σου εκεί που θα φέρουν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα.
5.25 woofer δεν κανει για την αποσταση που χρειαζεσαι.
Υπάρχουν κι άλλες λυσειςγιατρέ μου τί να κάνω ο δόλιος, αφου δεν μπορώ στο μικρό χώρο που ειμαι να βάλω ηχεία κολώνες...
αυτα ειναι ενεργά..Υπάρχουν κι άλλες λυσεις
[DOUBLEPOST=1490025938][/DOUBLEPOST]https://www.adam-audio.com/en/ax-series/a77x/
Έλα ρε, υπαρχει απλή λύση σε αυτο που λες, μην κολλάςNew αυτα ειναι ενεργά..
να ανοιγω και αν κλείνω κουμπάκια καθε φορά που θα θέλω να δω ταινία;;;
ακομψα μεν, αλλα πες οτι λυθηκε αυτο.Έλα ρε, υπαρχει απλή λύση σε αυτο που λες, μην κολλάς
http://dr-electronics-electrics.gr/LEGRAND-MASTER-SLAVE-POLYPRIZO-ASFALEIAS-LEFKO
Με το που ανοίγεις τον ενισχυτή ανοίγουν αυτόματα και τα ηχεία.