Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
2.193
Με ετήσιο επιτόκιο στις προθεσμιακές καταθέσεις κάτω από 0,5%, πόσος τόκος αντιστοιχεί σε 2 ημέρες;

Για να μην κουράζεστε, 27€ στο 1 εκατομμύριο €. :wink:
Δεν είναι το ποσό αλλά η λογική που με εκνευρίζει. Μου έβαλε τις προάλλες ένας φίλος λεφτά και στον λογαριασμό μου εμφανίστηκαν μετά από 5 ημέρες! Την εποχή του web banking.
Αν εγώ καθυστερήσω να πληρώσω δόση σε τράπεζα 5 ημέρες τι θα γίνει;
Και για βάλε τα ποσά που διακινούνται συνολικά κάθε μέρα (και μεταξύ επιχειρήσεων) και ίσως τελικά το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο.
Γι' αυτό λέω ότι είναι κλέφτες.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Καλημέρα,

Δυστυχώς προέκυψε προσωπικό πρόβλημα και θα αναβάλω για κάποιο (μικρό ευτυχώς διάστημα) την αγορά.

Μάλλον θα ξανακοιτάξω το θέμα κατά τα τέλη Μαΐου, όταν θα επισκεφθώ την Γερμανία (Αμβούργο) (Υπηρεσιακό Ταξίδι).

Reaction score
1.390
Κι εγώ επειδή yamaha δεν ήταν γραφτό να αποκτήσω τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι....... υπεκυψα προψες σε ένα κύκλωπα 7010 από την τοπική αγορά :)
τιιιιι?? για λεγε για λεγε !!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Κι εγώ επειδή yamaha δεν ήταν γραφτό να αποκτήσω τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι....... υπεκυψα προψες σε ένα κύκλωπα 7010 από την τοπική αγορά :)
Καλορίζικος.

Λοιπόν ή Ανοίγεις Νέο Κομμάτι με την επικεφαλίδα marantz 7010 ή εδώ και αρχίζεις να μας αναφέρεις εντυπώσεις, ρυθμίσεις, tips κλπ. Όλοι κάποια στιγμή θα βοηθήσουμε - συμπληρώσουμε!

Reaction score
207
Σας ευχαριστώ.
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του ακόμα πέραν των βασικών.Αφού προέχει το ταβάνωμα των 4 ηχείων για να ολοκληρωθεί το set up.
Ομορφούλης πάντως είναι κι όταν ανοίγει το πορτάκι και φαίνεται η μεγάλη οθόνη του ακόμα ποιο γουστόζικος!
Έτρεξα ένα audyssey full 8 θέσεων και έπαιξα μερικά αρχεία για δοκιμή.Οι αποστάσεις των ηχείων ακριβείς όπως και με το denon avr-x2200 και μενού παρόμοιο,αφού είναι αδελφές εταιρείες πλέον.
Μου έβγαλε και το update για το dts:X αλλά δεν το κάνω ακόμα αφού θέλω να δω μερικές ταινίες για να σχηματίσω μια γνώμη,να έχω τελειώσει και με τα ηχεία.
Αυτά τα ολίγα προς τα παρόν....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.407
Μου έβγαλε και το update για το dts:X αλλά δεν το κάνω ακόμα αφού θέλω να δω μερικές ταινίες για να σχηματίσω μια γνώμη,να έχω τελειώσει και με τα ηχεία.
Κάνε λίγη υπομονή, μήπως δώσουν νεότερο update (αν και, απ' ό,τι διαβάζω, λίγο δύσκολο...) για το dts:x, γιατί στους Denon-Marantz έχει κάποια θεματάκια.

Reaction score
207
Ναι έχουν πει ότι θα βγει νεότερο μέσα στο 2016 που θα φτιάξει τα θεματακια και θα δώσουν το αμφίδρομο στο dsu και dts:x Neural :thumbsup:

Ιακωβε free είναι αυτή η αναβάθμιση. Στο auro 3d πλερώνεις

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Ευχαριστώ, βλέπω κοντά στα 200 ευρώ κόστος, τι πουλάνε τέλος πάντων? Το έχει αγοράσει μέχρι τώρα κάποιος να μας πληροφορήσει αν τελικά αξίζει το κόστος του?

Πληροφορίες μαζεύουμε...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.834
Σχετικά με τον προηγούμενο (Onkyo από ότι θυμάμαι), έχεις εντοπίσει διαφορές, ή ακόμη είναι νωρίς?
Θα σε κουράσουμε τώρα, αλλά τι να κάνουμε... ο πρώτος πάντα την πληρώνει!

Reaction score
848
Ευχαριστώ, βλέπω κοντά στα 200 ευρώ κόστος, τι πουλάνε τέλος πάντων? Το έχει αγοράσει μέχρι τώρα κάποιος να μας πληροφορήσει αν τελικά αξίζει το κόστος του?

Πληροφορίες μαζεύουμε...
Το ayro3d θελει τοσα ηχεια στο ταβανι οσα και στο πατωμα και ακριβως απο πανω τους! οποτε και το software να παρεις θελεις τα αναλογα ηχεια και τον χωρο
Συζητηση κανουμε αλλα εδω σε ψηναμε για το dts-x που ειναι φόρμά που θα πουλησει μαζι με το ατμος!και εσυ Δεν !

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189