Πολυκάναλος με όριο τα 1300 ευρώ

Reaction score
998
Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/04/2016.
Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Λογικά το ίδιο θα συμβαίνει και με τις υπόλοιπες.

Reaction score
44
Την πάτησα και εγώ για μια αγορά που ήθελα να κάνω τον προηγούμενο μήνα.
Η Πειραιώς βάζει ένα όριο στις συναλλαγές για κάθε μήνα (πχ 500.000) αν αυτο εξαντληθεί δεν μπορείς να στείλεις εμβάσματα.
Απο πρώτη του μηνός πάλι.

Reaction score
865
Ελλαδα προσωπικα δεν προκειται να ψωνισω ! Ειχα διαβασει το οριο και εγω παλια ! μαλλον ξεπερασανε το οριο !! Αν ειναι ετσι ας μην στειλουμε το μεηλ γιατι εχουμε 15 μερες ακομα!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.385
να δώσω και εγώ μία πληροφορία που μου ήρθε μόλις τώρα χωρίς να γνωρίζω αν είναι σχετικό.

μεγάλη εταιρία εισαγωγέας τεχνολογίας εκ Γερμανίας μου έστειλε μέιλ όπου μου λέει ότι για τους πελάτες από Ελλάδα δεν θα ισχύει η διαδικασία: παραγγέλνεις, κάνεις κατάθεση και στέλνεις το αποδεικτικό της κατάθεσης σε μέιλ και φεύγει η παραγγελία,

αλλά θα πρέπει να περιμένεις ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να φανούν στο λογαριασμό τους και μετά.

δεν έχω εξήγηση

Reaction score
998
Το έμβασμα στο εσωτερικό από τράπεζα σε τράπεζα θέλει 3-4 εργάσιμες να φανεί.
Στο εξωτερικό λογικά περισσότερες.

Reaction score
2.482
Το έμβασμα στο εσωτερικό από τράπεζα σε τράπεζα θέλει 3-4 εργάσιμες να φανεί.
Στο εξωτερικό λογικά περισσότερες.
Το έμβασμα, θέλει περίπου 2 -3 εργάσιμες, να φανεί στον δικαιούχο. Δλδ, είχα πάει εγώ Δευτερα και δίνω εντολη εμβάσματος, την Τρίτη εκτελέστηκε το έμβασμα και στην τράπεζα του δικαιούχου φάνηκε αντι για Τεταρτη, την Πέμπτη.

Τώρα που πήρα τα ηχεια απο Lsound, έστειλα τα χρήματα Δευτέρα με web banking 1000€, οπου εκτελέστηκε αυθημερόν (με ημερομηνια αξίας Τρίτη) και στην Lsound φανηκαν Τετάρτη.

Καλό πάντως τα εμβάσματα να γίνονται αρχή της βδομάδος, γιατι υπάρχει και εβδομαδιαίο όριο.

Reaction score
2.195
Φυσικά αυτό γίνεται ώστε οι κλέφτες (τράπεζες) αφαιρούν το ποσό από τον λογαριασμό σου αμέσως, οπότε σταματάει να τοκίζεται το ποσό, αλλά εμφανίζεται μετά από κάποιες μέρες στον λογαριασμό πίστωσης. Στο μεσοδιάστημα δηλαδή εκμεταλλεύονται τα λεφτά χωρίς να αποδίδουν τόκους.

Reaction score
998
Επίσημοι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.
Μας έχουν τρελλάνει με τα φαγωμένα, λες και αυτοί που τα φάγανε δεν τα πήγαν πάλι σε τράπεζες.
Άκου εκεί τα φάγανε. Πως τα φάγανε; Όσο φαγητό τρώμε εμείς, τρώνε και αυτοί.
Αλλάξανε λογαριασμούς και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί εμάς τα πρόβατα.
Συγνώμη που βγήκα εκτός topic, αλλά βγήκα εκτός εαυτού.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.486
Με ετήσιο επιτόκιο στις προθεσμιακές καταθέσεις κάτω από 0,5%, πόσος τόκος αντιστοιχεί σε 2 ημέρες;

Για να μην κουράζεστε, 27€ στο 1 εκατομμύριο €. :wink:

Reaction score
75
Έλειψα μια βδομάδα και γράψατε 15 σελίδες; :D Η λύση είναι μια, μου δίνετε στο χέρι τα λεφτά σε ένα μήνα που κατεβαίνω Ελλάδα και σας τα στέλνω τα μηχανάκια εγώ οοοοοόταν :beach:
Παρεπιπτόντως, το γνωστό κόλπο με το pay-pal το δοκιμάσατε;

Καλές αγορές και καλές ακροάσεις!

Reaction score
865
Έλειψα μια βδομάδα και γράψατε 15 σελίδες; :D Η λύση είναι μια, μου δίνετε στο χέρι τα λεφτά σε ένα μήνα που κατεβαίνω Ελλάδα και σας τα στέλνω τα μηχανάκια εγώ οοοοοόταν :beach:
Παρεπιπτόντως, το γνωστό κόλπο με το pay-pal το δοκιμάσατε;

Καλές αγορές και καλές ακροάσεις!
Το γνωστο κολπο ειναι κανα 40 ρι κρατησεις εξτρα + το 1.6 % που βαζει ο εμπορος! Μονο με tranfer εχεις την καλυτερη τιμη την περιοδο αυτη! Αν φυσικα πεσει η τιμη του προιοντος και αλλο συμφερει το κολπο που λες!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.188
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90