- Reaction score
- 85.877
Βεβαίως.Δεν μπορουμε να το συζητήσουμε λιγο?
Βεβαίως.Δεν μπορουμε να το συζητήσουμε λιγο?
Αν και μ' αρέσει να διαφωνώ που και που με το Dimifoot για τις λύσεις "μαχαίρι" που συνήθως προτείνει... οφείλω να ομολογήσω πως μάλλον είναι η μοναδική λύση για σοβαρή δουλειά...Κατα την γνώμη μου πρέπει να πουλήσεις τα ML, τον πολυκαναλο ενισχυτή που εχεις και τους Pass.
Να πάρεις ενας σοβαρό AV προ και τελικούς.
Και το κεντρικό που αντιστοιχεί στα Cremosa, +2 surrounds απο την ίδια σειρά+Ισχυρά Sub.
Αυτη ειναι η πιο λογικη λυση. Αλλα ποιος απο μας εδω μεσα σκέφτεται λογικά οταν πρόκειται για βελτιώσεις? Κανενας. Συν το οτι.....ειμαι αρκετά βαρετος τυπος. Δεν τρώω κρεας , δεν πίνω αλκοόλ, ουτε καν το ελαχιστο στην μπυρά, οποτε .....δεν εχω που να ξοδεψω τα φράγκα!Αν και μ' αρέσει να διαφωνώ που και που με το Dimifoot για τις λύσεις "μαχαίρι" που συνήθως προτείνει... οφείλω να ομολογήσω πως μάλλον είναι η μοναδική λύση για σοβαρή δουλειά...
Ειδάλλως κάθεσαι "στ' αυγά" σου, λες ότι και γω, δηλαδή "ταινία είναι, θα την ευχαριστηθώ και πιο χαλαρά" και τρως τα χρήματα σε μπύρες και κεμπάπ με φίλους....
Ωραια! Χαίρομαι που δεν ειναι τοσο μαχαίρι η απόψη σου οπως λεει ο φιλος wnet. Ασ πούμε λοιπον οτι ξεκινάμε με εναν καλυτερο AVR. Ο οποιος και στην μουσική ανάπαραγωγή θα είναι καλος. Ποιος θα μπορουσε να ηταν. Λογω χωρου τα μοναδικά ηχεια που μπορω ναΒεβαίως
. Δεν τρώω κρεας , δεν πίνω αλκοόλ, ουτε καν το ελαχιστο στην μπυρά, οποτε .....δεν εχω που να ξοδεψω τα φράγκα!
Μεχρι πρότινος ...κανονικα! Τα τελευταίο χρονια εμφανίστηκαν οι μπυρες χωρις αλκοόλ και κανω guest εμφανισεις!Δηλαδη σε μπαρ πιανεις... χωρο!
Θεωρώ πως ναι. Ας πουν και άλλοι που είχαν κάτι άλλο και πήγαν σε Anthem. Εγώ έχω Anthem.Επειδη δεν μπορώ να μπλεκω με τελικούς κλπ αυτός ειναι οκ λες? Στην αναπαραγωγή μουσικής με ενδιαφερει περισσότερο . Στην πολυκαναλη εννοω
Κλαιω !Μεχρι πρότινος ...κανονικα! Τα τελευταίο χρονια εμφανίστηκαν οι μπυρες χωρις αλκοόλ και κανω guest εμφανισεις!
Οσο περνουν τα χρονια μαθαίνω να " φτιάχνω κεφαλι" με πιο φυσικούς τρόπους. Και αισθάνομαι και καλυτερα ολη την ημερα και την επόμενη. Με ενα καλο τρεξιματακι πχ στο γηπεδο η στο πάρκο εχω διαθεση για ολη την ημερα . Και καλο έχω κανει στο κορμί και στο μυαλο , και φτιαχνω διάθεση για ολη την ημερα και.....δωρεαν! Και εχω κανει και πολυ καλούς φιλους με ολο αυτο. Η χορτοφαγια ηρθε κι αυτη για λογους υγειας, εγινε τροπος ζωης και σκέψης και πλεον δεν γυρνάω πισω. Και δεν το επιδιωκω να γυρισω πλεον. Δυσκολο ηταν στην αρχη αλλα .....οκ....
Αυτα.....λιγο εκτος θέματος αλλα κι αυτο χρειαζεται καπου καπου.
Η οικονομια μπορει να συντηρηθεί και μονο απο τα λεφτα που μου έχουν κλέψει τα τελευταια δεκα χρονια. Οχι μονο εμενα. Των περισσότερων μικρομεσαίων Ελληνων. Και 200 να ζήσω τα λεφτα που εχω πληρώσει και ποτε δεν θα πάρω πισω δεν πρόκειται να τα δω. Το αν εκανα καλες η κάκες επιλογες μονο ο χρονος θα το δειξει. Εκανα τις επιλογές που με κανουν να τα εχω καλα με τον εαυτο μου, να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα και να ανέβαινω τα σκαλιά χωρις να ξεφυσαω σαν τραινο. Οχι ακομη τουλαχιστον.Πως θα συντηρηθεί η οικονομια, με τζαμπα χιλιομετρα και λάχανα??
ΥΓ. Μια χαρα επιλογες εχεις κανει. Κατι τετοιοι ζουνε μεχρι τα 120 και ξετιναζουν το ασφαλιστικο.
Πανε παρε τωρα εναν Trinnov και δυο ντουζινες ενεργα να πλερωσεις φπα και να κινηθει η αγορα.
Μιλα με dimofoot και costas ear και λοιπους.
Με το "να το συζητήσουμε" δεν εννοούσα πως θα αλλάξω πρόταση.Ωραια! Χαίρομαι που δεν ειναι τοσο μαχαίρι η απόψη σου οπως λεει ο φιλος wnet. Ασ πούμε λοιπον οτι ξεκινάμε με εναν καλυτερο AVR. Ο οποιος και στην μουσική ανάπαραγωγή θα είναι καλος. Ποιος θα μπορουσε να ηταν. Λογω χωρου τα μοναδικά ηχεια που μπορω να
εχω ειναι στους τοιχους. Οποτε τα ML ειναι μονοδρομος....
Ελα ρε Δημητρη! Μην μου το χαλας. Δηλαδη αν πάρω μονο εναν καλυτερο AV οπως λεει ο Α λέξης δεν θα εχω καλυτερη ποιοτητα στην αναπαραγωγή πολυκαναλης? Δεν με ενδιαφερει για τις ταινιες. Μια χαρα αποτελεσμα εχω και τωρα σε αυτο. Οπως σου ειπα, ηχεια μονο flat στον τοιχο μπορω να εχω. Αυτο δεν μπορει να αλλαξει. Πρεπει να ζήσω με αυτο. Αλλα μπορω σιγα σιγα να διορθωσω τα υπολοιπα....Δεν γίνεται αλλιώς δυστυχώς, ισχύουν τα προηγούμενα. Αν θες να ακούσεις σοβαρά πολυκάναλη μουσική χρειάζεσαι καλό AV pro, καλά και ομοιογενή ηχεία, σωστή τοποθέτηση και ισοστάθμιση. Και σαμπς.
Ελα να το συζητήσουμε τώρα
Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει, δεν στηλιτεύω κατι, προς θεου.Η οικονομια μπορει να συντηρηθεί και μονο απο τα λεφτα που μου έχουν κλέψει τα τελευταια δεκα χρονια. Οχι μονο εμενα. Των περισσότερων μικρομεσαίων Ελληνων. Και 200 να ζήσω τα λεφτα που εχω πληρώσει και ποτε δεν θα πάρω πισω δεν πρόκειται να τα δω. Το αν εκανα καλες η κάκες επιλογες μονο ο χρονος θα το δειξει. Εκανα τις επιλογές που με κανουν να τα εχω καλα με τον εαυτο μου, να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα και να ανέβαινω τα σκαλιά χωρις να ξεφυσαω σαν τραινο. Οχι ακομη τουλαχιστον.
Στο θεμα μας τωρα.....για μια βελτίωση στο πολυκαναλο ρωτησα .....για αλλαγη ενισχυτη θα πάω! Την ψυλιαζομουνα να πω την αληθεια αλλα αφου ρωτησα καλά να πάθω
Τι παραλαβες? Τι εχεις πάρεϊ? Ωχ καταλαβα.....είσαι ο προκάτοχός μου στην ανακαίνιση συστηματος?Πολυ καλες επιλογες εχεις κανει, δεν στηλιτεύω κατι, προς θεου.
Καλαμπουρι εκανα.
Στο θεμα μας λοιπον, με ερωτησεις ξεκινησα κι εγω και να μην σου πω που θα καταληξω.
Περισσοτερα με τις παραλαβες...
Εγω εχω ενα απλο δικαναλο. Μετα απο διαβασμα εδω μεσα εχω παραγγειλει δυο σαμπ, ενα κατω απο καθε δορυφορο, να το κανω 2.2.Τι παραλαβες? Τι εχεις πάρεϊ? Ωχ καταλαβα.....είσαι ο προκάτοχός μου στην ανακαίνιση συστηματος?
Εφόσων δεν γίνουν αλλαγές στα ηχεία - Ένωση ηχοσυστημάτων - δεν υπάρχουν υπόλοιπα.Ελα ρε Δημητρη! Μην μου το χαλας. Δηλαδη αν πάρω μονο εναν καλυτερο AV οπως λεει ο Α λέξης δεν θα εχω καλυτερη ποιοτητα στην αναπαραγωγή πολυκαναλης? Δεν με ενδιαφερει για τις ταινιες. Μια χαρα αποτελεσμα εχω και τωρα σε αυτο. Οπως σου ειπα, ηχεια μονο flat στον τοιχο μπορω να εχω. Αυτο δεν μπορει να αλλαξει. Πρεπει να ζήσω με αυτο. Αλλα μπορω σιγα σιγα να διορθωσω τα υπολοιπα....
Κάληςπερα Πέτρο. Ευχαριστω που συμμετέχεις και βοηθάς. Εννοεις να βαλω τα Sonus για front left- right κλπ? Η και εσυ να αλλαξω τα ML?Εφόσων δεν γίνουν αλλαγές στα ηχεία - Ένωση ηχοσυστημάτων - δεν υπάρχουν υπόλοιπα
Ναι και ναι.Κάληςπερα Πέτρο. Ευχαριστω που συμμετέχεις και βοηθάς. Εννοεις να βαλω τα Sonus για front left- right κλπ? Η και εσυ να αλλαξω τα ML?
Οκ....ευχαριστω. Θα το δω. Ε νδιαφέρομαι για άτmos οσον αφορα τις ταινιες. Μιας και οι ενισχυτες το εχουν και ειναι απο ότι λενε αρκετα καλο δεν μπορω να μην ενδιαφέρομαι. Μολις αγόρασα αλλα 2 ML και τα εκανα 7.2. Με μελλοντική σκεψη για 9.2. Οσον αφορα τη πολυκαναλη μουσικη ομως που ειναι και το θεμα που με απασχολει δεν μπορω να αλλαξω ολα τα ηχεια μονο και μονο γι αυτο. Δεν γινεται και για πρακτικους αλλα και για οικονομικούς λογους. Τωρα....το okto....θελω τη γνωμη σου αν μπορει να με βοηθησει και με ποιο τροπο στην ακρόαση πολυκαναλης μουσικής. Και με δεδομένο οτι εχει μονο balanced και ass/ebu θυρες! Οσο για την τιμη....τη βρισκω απολυτα λογικη για αυτα που προσφέρει. Με την προυποθεση οτι μπορει καπου να χρήσιμοποιηθει.Δηλαδή, για αρχή, βάλε τα Sonus για κύρια εμπρός ηχεία και κράτα τα άλλα (κεντρικό και πίσω) για να συμπληρωθεί η πεντάδα.
Το 8κάναλο DAC που έβαλες όντως φαίνεται λουκουμάκι, αλλά αν δει κανείς την τιμή του, συνέρχεται.
Εφόσων είπες από την αρχή ότι ενδιαφέρεσαι για Atmos, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δεν γνωρίζω. Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσω να ψάχνομαι με το Atmos και να δω αν μπορεί να βγει από τον υπολογιστή με κάποιο τρόπο. Ο Alexis λέει ότι είναι θέμα αδειών, αλλά ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να αγοράζονται αυτές οι άδειες, δεν μπορεί.